Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:

La Multi Ani, Alexutzzza!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita, si tot ce iti doresti sa se implineasca!

nyny spune:
Si eu la spartul targului
...
Alexutza, la multi ani!
Sa ai parte de sanatate, iubire, intelegere si succes (ca sa nu zic "succesuri"
) in tot ceea ce faci.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Simply, Sorina, Nyny voi cum sunteti? Ce fac printesele si cavalerul?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:

Era cat p-aci sa ratez betia, Alexutza
.
Mire sarumana pt intrebare, suntem....mai bine acum. Mara a fost un pic bolnavioara. Ieri dupa amiaza cand s-a trezit din somn era cam maraita, dar am zis ca nu si-a facut somnul si d-aia e asa. Am vrut sa-i scot un pic la aer dar ne-am intors repede acasa ca tot nu era in apele ei.... drept dovada a si vomitat in drum spre casa
... si a tinut-o asa pana toata seara si o parte din noapte. .. pana pe la 1 cand s-a mai linistit. Azi a fost mai bine, n-a vomitat decat de 2 ori de dimineata, dar a fost moale toata ziua si abia a mancat cate ceva. Astept ziua de maine. Sper sa-si revina ca mi-e asa mila de ea cand o vad asa

. Tare rau s-a chinuit ca la un moment dat nici nu mai avea ce sa vomite si se tot forta....
revin...
alexutzzza spune:
Bea, Dece, Ruxita, Ana, Simply, Sorina, Nyny 

Va multumesc din suflet pentru urari!
Dece primesc cu placere toti pupicii si las la geam adresa ta ptr viitoare spectacole
! Promit!
Ruxita sa dea Domnu din alea 3 oferte macar una si buna sa fie
! La multi ani sotului!
Simply voi ce mai faceti?
nyny offf sanatate multa!
Si noi inca tragem cu aerosolii dupa 3 zile de tuse si una cu febra, 2 vizite la doctor (cea initiala si cea de verivicare dupa 3 zile).
O banala raceala cu mucishori a dus la inflamarea polipilor care secretau si de aia tusea si s-au inrosit si urechile si avem tratament inca cu aerosoli si picaturi cu o solutie in nas si in urechi. L-am tinut insa numa' 2 zile acasa ca nu am cum sa impachetez toata casa cu el printre picioarele noastre si pentru ca acasa face greva foamei. E disperat dupa gradinita, acolo rade, se joaca, mananca, cere supliment, plange cand il iau de acolo si-mi arata usa sa plecam la gradi inca de cum face ochi...ce-om face cand ne mutam nu stiu 

de
Yannis
alexutzzza spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaa! Sunt in titlul capitolului!!! 

Mire? Tie sa-ti multumesc? 
Pai atunci o sa incerc sa incropesc ceva mai mult la cinste, repejor, asa de seara asa ca vad ca sunt plangeri ![]()
Un platou cu branzeturi fine si alese cu un vin rosu demi-sec f f f bun, un pic aspru si parfumat. Ajunge branzica zic eu ca e seara si apoi nu mai slabec unele dintre noi
. Cand terminam cu mutarea dam party si va tratez serios, promit! Pup!
de
Yannis
nyny spune:
Ce sa mai zic... sper sa-i fie bine in noaptea asta... si sper sa nu pateasca si David la fel. Ma uitam la ea si mi-am adus aminte de primele luni de gravizenie cand vomitam instant si dupa o gura de apa de simteam ca-mi ies ochii din cap... orice suport numai sa nu-i vad suferinzi. Am incercat sa-i dau ce spunea Larisel (www.farmaciastejara.ro/humana-elektrolyt-fenicul-p-4066.html" target="_blank">asta) pt rehidratare dar n-a vrut sub nici o forma sa bea si nici n-am vrut sa o fortez de teama sa nu verse iar. I-am luat si Linex_baby dar nu scrie nicaieri cum se administreaza si am renuntat si la asta. Voi ati folosit? Se dizolva in apa ca biotics-ul?... in cata apa?
Atat despre noi. Am citit din urma, nu mai retin mare lucru decat ca:
Bea, in scurt timp o sa-ti rupa bratele Adam
. Curaj!
Ruxita intrebai de paine... eu nu mananc decat daca e calda (goala) au daca am de intins ceva pe ea.. unt, vinete, icre, zacusca,etc. Cu mancare... niciodata. Nu-mi place sa combin mancarea cu paine.
Lorex noi inca bem LP (humana junior). Nu foarte mult... dimineata cam 180ml si seara 150ml+cereale. In timpul zilei foarte rar cate 120ml inainte de somn eventual, daca mi se pare ca nu s-a saturat cu masa de la pranz.
Cam atat. Ma duc in pat, poate ma scot de o frectie/masaj ceva ca ma dor oasele.
Noapte buna sa avem
.
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza nyny offf sanatate multa! Si noi inca tragem cu aerosolii dupa 3 zile de tuse si una cu febra, 2 vizite la doctor (cea initiala si cea de verivicare dupa 3 zile). O banala raceala cu mucishori a dus la inflamarea polipilor care secretau si de aia tusea si s-au inrosit si urechile si avem tratament inca cu aerosoli si picaturi cu o solutie in nas si in urechi. L-am tinut insa numa' 2 zile acasa ca nu am cum sa impachetez toata casa cu el printre picioarele noastre si pentru ca acasa face greva foamei. E disperat dupa gradinita, acolo rade, se joaca, mananca, cere supliment, plange cand il iau de acolo si-mi arata usa sa plecam la gradi inca de cum face ochi...ce-om face cand ne mutam nu stiu ![]() ![]() ![]() ![]() de Yannis |
Multumim mult. Sanatate multa si lui Yannis
... si spor la impachetat voua.Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Haideti la o cafelutza fierbinte!
Alexutzza...
de tratatie...
...foarte bun totul! Spor la impachetat, la mutari, si multa sanatate lui Yannis! Asa frumos ai povestit de gradi a lui...
...tare rau imi pare ca nu avem si noi in bz ceva civilizat(ca si gradinitza, vreau sa spun)....Cred ca si lui iris i-ar fi prins tare bine asa ceva, o gradi unde sa mearga cu placere....E lesinata dupa copii, ii alearga, ii studiaza, face si ea ce-i vede pe ei facand...
...Dar, nefiind oferte civilizate, ci doar "crese" de stat, pt varsta ei...amanam proiectul "gradi", si ramanem la varianta bona, pana dupa 3 ani...sper.
Ruxita...cu scuze pentru intarziere..."La Multi Ani!"
pentru tati de Kay! Paine....nu mananc la orez, cartofi, paste...![]()
Lorex
....Super ce ai povestit de gradinitza Bobitzei!
...Noi tot pe LP(hipp)...bea cam 6-700ml de seara pana dimineata...si o sa ii dau tot lp, atat cat va dori...cand n-o sa mai vrea, si-o incepe sa refuze....mai vedem. Deocamdata, pentru noi...laptele cel mai bun e ala pe care copilul il bea....![]()
Danasor...felicitari pentru proiectul sustinut, si pentru intarcarea fara traume!
Ce dragalasa A., cu..."Nu vreau sa fiu mare"!...

Nyny...sorry de varsaturi! Pupam
Marutza cea frumoasa, sa isi revina repede! Linex n-am folosit, dar stiu ca probioticele nu se administreaza cu bauturi calde(fierbinti), ca..."mor fermentii"...Cum il dai...cred ca depinde de copil...eu l-as amesteca cu vreo 3-5 ml de apa, si l-as administra cu o seringa de nurofen, ca iris e recalcitranta la picaturi, de cand se stie...

Mire...
...
de intrebare....bine suntem, toata trupa, numai ca eu sunt "in corzi" cu timpul...
![]()
...De cand cu serviciul....nu mai stiu incotro s-o apuc, de cand ma trezesc si pana ma culc....alerg de colo-colo, ca o gaina cu capul taiat, sa rezolv cat de multe se poate, si la birou, si acasa...Intrebai de crize de nervi.....Iris, regina.."spumelor", vad ca a lasat-o nitzel mai moale, de-o vreme...Nu zic ca nu se mai crizeaza deloc, dar...muuult mai rar ca inainte...Asa ca eu zic ca e doar o perioada....

Larisel...cum mai sunt gemanutzele? Au trecut mucishorii
Cu inceputul muncii si adaptarea....nu stiu ce sa zic...departe de mine gandul sa sperii pe cineva....doar ca mie imi vine greu sa comut de la treburile casei la treburile firmei...Am stat si aproape 2 ani acasa(cam mult, din orice parte a-i privi lucrurile), timp in care au intervenit o gramada de schimbari legislative, s-au schimbat si oameni, pe acolo....Ma simt un pic..."stranger", da' imi trece repede...

Dece...dentist zici? Curaj si bafta sa ai, sa rezolvi repede! Luni ma prezint si eu la dentist, tot pentru consult si evaluarea.."pagubelor"
, imi e si rusine sa spun de cand n-am mai ajuns la unul. Inainte de iris, obisnuiam sa ma duc de 2 ori pe an, fie ca aveam sau nu treaba, dar cu ea....nu s-a putut. Acum nu ma deranjeaza nimic, sper sa scap cu un detartraj si o periere, dar vedem....
Sigur mai era ceva, numai ca am tot citit pe rand, si sigur ca acum nu-mi mai amintesc...
![]()
![]()
![]()

si o duminica frumoasa, tuturor!