Aspirante optimiste 728 HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Miky, dr mea m-a pus sa aleg , intre bani si tehnologie. Pregn si (cum se mai cheama cealalta)sunt ieftine, iar Puregonul si Ovitrelul sunt mai noi ca substante, dar mai scumpe. E adevarat ca pe mine ma ajunge undeva la 700 eur pe luna o stimulare.

Gabi sincer si eu as vrea sa iau ce este mai bun chiar daca sunt mai scumpe, o sa ii zic duminica de varianta asta. Multumesc frumos

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

Mie imi hormalele din Z3, BTS, hepatitaC,papanicolau nu mai vechi de 6 luni rezultatul de la histero si evolutia foliculara la fiecare stimulare. Sotul BTS, hepC si spermo.
Sun in juma de ora sa ma programez

Bafta multa la analize sa iasa totul perfect, si eu mi-am facut luna trecuta papanicolau si a iesit ok.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor, desi nu scriu la acest subiect, mai citesc pe aici vesti despre o fata draga mie
Monique77 mi-am permis sa intervin ca sa lamuresc citeva aspecte. In primul rand nu, nu ai nici o hiperstimulare, vorbim de 3-4 foliculi marisori. Hiperstimulari se fac cand ai 10-15-20 sau chiar mai multi foliculi si in general primul simptom sunt dureri pelviene, si o valoare mare a estradiolului masurat din sange. Tu cit ai avut ultimul estradiol?( in caz ca ai facut aceasta analiza)
Dupa injectia cu ovitrell/pregnyl ovulatia se produce cam la 36 de ore, iti spun eu care am facut fiv si stiu cand am facut punctia pentru recoltarea lor. De obicei inseminarea se face la 24-36 de ore de la injectia de maturare.
Progesteron se da dupa inseminare, nu are nici o legatura cu o eventuala hiperstimulare sau nu. Climenul este estradiol, pe asta cand a zis sa incepi sa il iei? sau l-ai luat in timpul stimulari?
Inca o mica observatie, un ovocit dintr-un folicul de 20-21 este matur si in concluzie mai bun decit unul recoltat dintr-un folicul de 17-18 care este imatur, deci cu putina sanse sa se feritilizeze, darmite sa aduca cu el o sarcina.
Asa ca relax, ai raspuns f bine , ai 2-3 foliculi frumosi si unul dintre ei va fi sigur invingatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Moni,
Am vazut ca ai 7 foliculi, in cazul in care tu nu faci fiv, deci e cam mult, nu e neaparat o hiperstimulare, dar gandeste-te ce ai face daca ai avea 7 ovule fecundate. Eu zic ca e o usoare hiperstimulare, pe forumul francez pe care mai stau, nu le da voie la fetele care fac IA sa aiba mai mult de 3 foliculi; Daca au mai multi amana procedura.
Oricum ai zis 22; 20; 19; 17; 16; 14; 11 mm si ai facut azi injectia deci o sa ai maxim 4-5 ovule, asta daca toate sunt viabile.
Oricum o hiperstimulare este periculoasa, daca nu e supravegheta de medic, ceea ce nu este cazul tau.
Dar nu ti-a dat prea mult progesteron? Iar Climenul este progesteron+ estogen, nu e bizar dupa ovulatie? Intreb si eu ...ca asta chiar nu stiu.

cred ca mi-a dat pt ca am endometrul subtire
si in caz ca se prind toti, pot sa renunt la 1 sau 2? asta intrebasa....ipotetic...ca nu cred ca se prinde niciunul
dar doar 'for info'?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:

Luci ne luam de manuta deci, in ian, la IA cu noi
Chiar Moni si Miky , voi v-ati intalnit pana la urma cu biologul? Eu trebuie sa imi iau o programare la el si nu stiu ce o sa ma intrebe.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Gaby pe mine ma trimite la o clinica nu mi-a zis numele, deci prepararea spermei nu o voi face la Elias unde fac inseminarea, o sa aflu duminica mai multe. Din cate stii tu este mai bun Ovitrelul?

In curand

mai eu am lua Ovitrell pt ca nu am gasit Pregnyl...
daca gaseam luam pregnyl
cred insa ca sunt similare....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:

Ah si nu stiu de ce trebuie sa ma duc sa vad biologul, dar am o lista de analize de dus, dr mi-a zis ca e un interviu. El mi-a zis ca nu imi da istoricul, ca o sa faca el o scrisoare si o sa i-o dea personal.
V-a pus sa faceti analizele pt boli de transmitere sexuala si hepatita c? Ca astea le mai avem de facut.

mai mie nu mi-a dat sa fac nicio analiza
insa eu le am de acum cateva luni facute
poate le-a vazut bune pe astea si i-a fost de ajuns

Mergi la inceput

Citat:

Miky, dr mea m-a pus sa aleg , intre bani si tehnologie. Pregn si (cum se mai cheama cealalta)sunt ieftine, iar Puregonul si Ovitrelul sunt mai noi ca substante, dar mai scumpe. E adevarat ca pe mine ma ajunge undeva la 700 eur pe luna o stimulare.

auuuuuuuuuuuuuu mamaaaaa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:

Mie imi hormalele din Z3, BTS, hepatitaC,papanicolau nu mai vechi de 6 luni rezultatul de la histero si evolutia foliculara la fiecare stimulare. Sotul BTS, hepC si spermo.
Sun in juma de ora sa ma programez

Bafta multa la analize sa iasa totul perfect, si eu mi-am facut luna trecuta papanicolau si a iesit ok.

In curand

nici eu n-am o luna de la ultimul papanicolau deci... sunt ok aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Moni si eu zic ca sunt similare, au aceasi substanta activa.
Aparent, citind postul lui adrianaady, imi dau seama ca fiecare tara cu obiceiurile ei de fiv.
In alta ordine de idei, cand am avut in luna iunie 3 foliculi pe ov stang, dr mi-a zis ca ar prefera sa evit raporturile, ca sa nu se prinda toti, dar e decizia mea. Evident ca nu exista legatura intre nr de foliculi si faptul ca ramai sau nu insarcinata. (zic eu asa, nu vreau sa creez polemici)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Buna fetelor, desi nu scriu la acest subiect, mai citesc pe aici vesti despre o fata draga mie
Monique77 mi-am permis sa intervin ca sa lamuresc citeva aspecte. In primul rand nu, nu ai nici o hiperstimulare, vorbim de 3-4 foliculi marisori. Hiperstimulari se fac cand ai 10-15-20 sau chiar mai multi foliculi si in general primul simptom sunt dureri pelviene, si o valoare mare a estradiolului masurat din sange. Tu cit ai avut ultimul estradiol?( in caz ca ai facut aceasta analiza)
Dupa injectia cu ovitrell/pregnyl ovulatia se produce cam la 36 de ore, iti spun eu care am facut fiv si stiu cand am facut punctia pentru recoltarea lor. De obicei inseminarea se face la 24-36 de ore de la injectia de maturare.
Progesteron se da dupa inseminare, nu are nici o legatura cu o eventuala hiperstimulare sau nu. Climenul este estradiol, pe asta cand a zis sa incepi sa il iei? sau l-ai luat in timpul stimulari?
Inca o mica observatie, un ovocit dintr-un folicul de 20-21 este matur si in concluzie mai bun decit unul recoltat dintr-un folicul de 17-18 care este imatur, deci cu putina sanse sa se feritilizeze, darmite sa aduca cu el o sarcina.
Asa ca relax, ai raspuns f bine , ai 2-3 foliculi frumosi si unul dintre ei va fi sigur invingatorul.

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

ahhhh
Doamne ajuta Adriana! sa te auda Doamne Doamne!
Climenul mi l-a dat sa il iau de pe 01.11.2011 si pana pe 17.11. deci l-am luat si inainte de ovu'
mi-a zis ca e pt. endometru care e de grosime 5 mm deci subtirel

estradiolul mi l-am facut in ziua 3 pe 19.08.2011 (valoare 34.408 pg/ml), destul de recent?... zic eu...., apoi in ziua 14 adica pe 01.09.2011 (52.864 pg/ml)si apoi in ziua 7 dpo adica in 12.09.2011 (142.00 pg/ml)

m-ai mai linistit

Mergi la inceput