Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 18
gabyv spune:
Moni,
Am vazut ca ai 7 foliculi, in cazul in care tu nu faci fiv, deci e cam mult, nu e neaparat o hiperstimulare, dar gandeste-te ce ai face daca ai avea 7 ovule fecundate. Eu zic ca e o usoare hiperstimulare, pe forumul francez pe care mai stau, nu le da voie la fetele care fac IA sa aiba mai mult de 3 foliculi; Daca au mai multi amana procedura.
Oricum ai zis 22; 20; 19; 17; 16; 14; 11 mm si ai facut azi injectia deci o sa ai maxim 4-5 ovule, asta daca toate sunt viabile.
Oricum o hiperstimulare este periculoasa, daca nu e supravegheta de medic, ceea ce nu este cazul tau.
Dar nu ti-a dat prea mult progesteron? Iar Climenul este progesteron+ estogen, nu e bizar dupa ovulatie? Intreb si eu ...ca asta chiar nu stiu.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Luci ne luam de manuta deci, in ian, la IA cu noi Chiar Moni si Miky , voi v-ati intalnit pana la urma cu biologul? Eu trebuie sa imi iau o programare la el si nu stiu ce o sa ma intrebe. On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby pe mine ma trimite la o clinica nu mi-a zis numele, deci prepararea spermei nu o voi face la Elias unde fac inseminarea, o sa aflu duminica mai multe. Din cate stii tu este mai bun Ovitrelul?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
Anca poti sa imi zici si mie ce tratament ia sora ta?
In curand
gabyv spune:
Ah si nu stiu de ce trebuie sa ma duc sa vad biologul, dar am o lista de analize de dus, dr mi-a zis ca e un interviu. El mi-a zis ca nu imi da istoricul, ca o sa faca el o scrisoare si o sa i-o dea personal.
V-a pus sa faceti analizele pt boli de transmitere sexuala si hepatita c? Ca astea le mai avem de facut.
gabyv spune:
Miky, dr mea m-a pus sa aleg , intre bani si tehnologie. Pregn si (cum se mai cheama cealalta)sunt ieftine, iar Puregonul si Ovitrelul sunt mai noi ca substante, dar mai scumpe. E adevarat ca pe mine ma ajunge undeva la 700 eur pe luna o stimulare.
miky82 spune:
Gaby mie nu mi-a dat sa fac nici o analiza, iar hormonalele mi le-am facut din propria initiativa. Acum 2 ani am facut ceva analize mai amanuntit pentru o posibila sarcina si au iesit ok, poate din cauza asta nu le mai repet.
In curand
gabyv spune:
Mie imi hormalele din Z3, BTS, hepatitaC,papanicolau nu mai vechi de 6 luni rezultatul de la histero si evolutia foliculara la fiecare stimulare. Sotul BTS, hepC si spermo.
Sun in juma de ora sa ma programez
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui miky82 Anca poti sa imi zici si mie ce tratament ia sora ta? In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
o intreb si iti spun ,daca vezi ca nu spun nimic in cateva zile sa imi aduci aminte ca sunt batrana si uit
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui miky82 Gaby mie nu mi-a dat sa fac nici o analiza, iar hormonalele mi le-am facut din propria initiativa. Acum 2 ani am facut ceva analize mai amanuntit pentru o posibila sarcina si au iesit ok, poate din cauza asta nu le mai repet. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
analizele astea se cam repeta la 6 luni sau chiar mai des in cazul in care faci FIV
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
miky82 spune:
Anca multumesc
In curand