Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 20
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Moni si eu zic ca sunt similare, au aceasi substanta activa. Aparent, citind postul lui adrianaady, imi dau seama ca fiecare tara cu obiceiurile ei de fiv. In alta ordine de idei, cand am avut in luna iunie 3 foliculi pe ov stang, dr mi-a zis ca ar prefera sa evit raporturile, ca sa nu se prinda toti, dar e decizia mea. Evident ca nu exista legatura intre nr de foliculi si faptul ca ramai sau nu insarcinata. (zic eu asa, nu vreau sa creez polemici) |
Gaby iti multumesc mult pentru raspunsuri
m-ai scos foarte mult din ceatza deci stai linistita. vreau cat mai multe pareri :)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
adrianaady spune:
Monica am vrut sa zic daca a masurat estradiolul acum in timpul stimularii pentru inseminare. De fel stiu si eu ca la inseminari, unde stimularea este usurica ca doza, unii medici nu fac si analize de sange. Dar oricum nu e bai, la un numar de 3 foliculi peste 20 nu exista nici un pericol de hiperstimulare, so relax.
E f bine ca ti-a dat climenul in caz de endometru micut.
Si stai linistita, imi este greu sa cred ca chiar ramai gravida cu tripleti , mai ales ca ajungem la astfel de proceduri dupa ceva vreme in care nu raminem insarcinate natural. Ce auzim pe la tv cu tripleti obtinuti in urma unei stimulari dar natural sunt povesti
Monique77 spune:
citat din mesajul lui adrianaady Monica am vrut sa zic daca a masurat estradiolul acum in timpul stimularii pentru inseminare. De fel stiu si eu ca la inseminari, unde stimularea este usurica ca doza, unii medici nu fac si analize de sange. Dar oricum nu e bai, la un numar de 3 foliculi peste 20 nu exista nici un pericol de hiperstimulare, so relax. E f bine ca ti-a dat climenul in caz de endometru micut. Si stai linistita, imi este greu sa cred ca chiar ramai gravida cu tripleti , mai ales ca ajungem la astfel de proceduri dupa ceva vreme in care nu raminem insarcinate natural. Ce auzim pe la tv cu tripleti obtinuti in urma unei stimulari dar natural sunt povesti Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
nicoleta luciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
fetelor cred ca am gresit
am spus ca mi-a dat utrogestan de 200 mg cate 2 seaa insa am impresia ca pe hartie scrie 1 cps (adica capsula cred)
deci o sa bag cate o capsula seara....
voi unde ati disparut toate?
xdidi spune:
salutare fetelor,
moni utro se ia max 200mg per doza si il gasesti in capsule de 100mg si 200mg, eu ti le-as recomanda pe cele de 200 ca sunt mai usor de utilizat, nu trebuie sa bagi 2 ovule...
fetelor cm-ul meu si-a revenit am flux chiar hemoragic si dureri groaznice...ce sa mai e ca in vise...deci dupa experienta mea, cred ca si stimularea a contribuit la aceste dereglari de flux, iar cu perioada dintre cicluri cred ca hormoneii de asemenea au contribuit...deci nu mai stiu cine facuse stimulare si avusese aceleasi probleme.....e posibil sa influenteze si amh-ul (la mine e o certitudine ca-l am varza)insa cred ca stimularea mai sigur....
va puuup si bafta la testat
Simo_82 spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari. L-am sunat pe dr. meu ginecolog, si mi-a spus ca asta e cauza pentru care nu am raspuns la tratament asa cum se astepta. Mi-a dat sa iau Brocriptin, cate 2 pe zi. Am inceput sa le iau de aseara.
Mi-a zis ca e optimist, si ca luna viitoare sigur o sa fie mai bine..Acum nu stiu ce sa fac, trebuie sa merg si la endocrinolog, sau sa merg pe mana lui?
Miki, multa bafta la inseminare. La fel pt. Moni, am un feeling ca o sa se lase cu de la atatia foliculi grasunei.
Gaby, tin pumnii si tie.
Kimi, imi pare reau pentru Z1, dar ai incredere ca luna viitoare va fi mai bine
Deny tu ce nai zici?
Va pr toate
citat din mesajul lui miky82 Gaby foarte frumos arata situatia spor la prestat, o sa pun diseara pe cont poza de la ecografia de astazi. Bun venit noilor fete! Miha imi pare rau pentru beta dar cum au zis fetele poate este totusi prea devreme, pana nu vin rusii trebuie sa speri. Kimmy, Mrenesu, Xdidi imi pare rau pentru ziua 1 Cixinica eu am facut pregnylul de fiecare data in fese. Simo mergi la un endocrinolog trebuie sa se rezolve si luna viitoare sigur o sa vi sa te lauzi cu o productie mai buna, fi optimista! Bob eu mereu am dupa ovulatie durere(intepaturi) la ov cu care ovulez, dr mi-a zis ca este normal si este semn ca ovarul acela lucreaza Lore pai ai toate starilea astea de la atata munca si stez nu cred ca trebuie sa te alarmezi, eu cand sunt stresata si mai nou sunt, am palpitatii la inima bineinteles ca am facut ekg si este totul in regula ( a mi-a zis sa nu mai fumez si sa nu mai beau cola ) Luciana tu cand vrei sa faci inseminare? Histamina ma bucur pt Sebi ca a luat in greutate. Ylari cosmarurile le ai din cauza ca esti prea stresata, te gandesti la fel si fel de lucruri si de aici si visele urate. MeAlex ce ne zici tu acolo! nu opri utrogestanu ca iti vine oricum daca nu e bebe. Hai ca m-am cam lungit O zi frumoasa tuturor In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
miky82 spune:
Fetelor am pus pe contul comun poza cu ecografia de astazi.
O seara frumoasa tuturor!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
DenyAnd spune:
Buna seara fetele. Sunt si eu pe aici, doar seara pot intra.
Eu sunt bine, azi am avut spotting(mi s-a terminat menstruatia) si intru in faza preovulatorie. So, iar ma apuc de monitorizare, asa pur si simplu for me ca mi-a intrat in reflex.
Nu am planuri pt luna asta. Stau cumintica.
Dar daca mi se face iar surpriza frumoasa, va anunt neaparat!.
Am citit toate paginile din urma, atatea informatii ca deja m-am imbatat. Tin pumnii pt toate fetele cu stimulare, si suntem asa de multe aici ca deja am si uitat care si cu ce probleme se confrunta.
Eu sunt alaturi zilnic de voi, va citesc cu sufletul la gura pe toate si fiecare postare a voastra, unde sunt vesti bune sunt happy pt voi, vesti rele- pkang alaturi de voi.
Ahh apropo de plans, azi am plans foarte dureros la postarea lui Lorena cu visul ei despre bebelashul doar al lor care s-a facut mare si... vai, ce mi-a atins inimioara visul visat de ea! Lorena scumpa noastra, am plans, si presimt ca fetita care ai visat-o este fetita care abia asteapta sa nasca din burtica ta! Ai grija de tine!
Nu te mai stresa atat de mult din cauza jobului, are dreptate Bettercy!
Eu va pup pe toate si va zic noapte buna, ca ma bag la somnic ca maine iar la job.
Dar intai ma bag sa fac capitol nou, in locul Lorenei, ca sa aveti unde scrie maine.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi