Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 14
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Stefulici, nici nu iti imaginezi cate emotii am!!! Am cosmaruri noaptea, ca ziua dau cu flit la gandurile tampite, ziua ma controlez mai bine, am schimbat atitudinea, in sensul ca ma rog si sper sa fie bine, trebuie sa fie. De ex azi noapte am visat ca sangeram si am inceput sa urlu sa ma tavalesc pe jos si sa strig in gura mare la DD sa il intreb de ce imi ia bebelushii din burtica M-am trezit si de la 4.10 nu m-a mai luat somnul... Deci avion scrie pe mine. Frica e teribila si rabufneste noaptea ca ziua ma mai iau cu treaba, cu alte chestii Mai Miha mai, poate prea devreme a fost chiar si ptr beta??? Hai Doamne ajuta sa fie de implantare Moni, bafta multa scumpa! Va pup pe toate, Kimmy imi pare tare rau ca nu s-a intamplat luna asta... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ylari o sa fie bine! esti oricum o invingatoare...cu problemele pe care le ai
deci va fi in regula si de acum incolo
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 Salutare fetele dragele! hai ca m-am mai linistit si eu Precum va spuneam aseara azi urma sa ma duc sa vb cu dr. pentru injectia cu pregnyl am fost azi, mi-a zis sa ma duc sa imi cumpar pregnyl sau ovitrell si sa imi fac injectia la ora 10:00 mi s-au inmuiat picioarele le-am zis ca nu se gaseste si mi-au zis ca gasesc eu deci Stefulici, fiind musai sa fac injectia la ora 10:00 nu te-am mai sunat am fugit de bezmetici pe la farmacii sotul si-a adus aminte ca are o prietena farmacista care ne-a ajutat - a sunat la o farmacie in dorobanti si acolo mi-au dat o seringa cu ovitrell (160 lei). mi-a cazut fata dar...asta e Stefulici, poate ca iau de la tine pregnylul ala pentru luna ce urmeaza asa si sa va povestesc: mi-a facut iar eco' stiti ca ieri aveam 4 foliculi (20; 15; 13; 11 mm) azi aveam 7 foliculi (22; 20; 19; 17; 16; 14; 11 mm) mi-a zis ca fac azi la 10:00 injectia (mi-am facut -o singura la serviciu - n-am simtit nimic ) si cica maine la ora 10:00 sa prestam mi-a dat in continuare, incepand de maine, climen, 14 zile mi-a dat duphaston 14 zile incepand de maine oral, dimineata mi-a dat utrogestan 14 zile incepand de maine vaginal, seara in ziua a 14-a (adica in 17.11.2011) trebuie sa fac un test de sarcina si daca e negativ sa intrerup toata medicatia) cam asta a fost azi Miky tu ce ai facut? tare sunt curioasa poate ai scris deja - ma pun pe citit din urma Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni multa bafta la prestat maine si peste 2 saptamani sa vii cu liniutele
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lucianamoga spune:
Moni deja am emotii pentru tine.Iti urez multa bafta si sa fie Dumnezeu alaturi de tine iar peste doua saptamani cu o mandrete de test pozititv
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
KMY, eu zic ca e bine daca zici ca are in jur de 15 foliculi mai au timp sa creasca putin pana maine seara eu am 7 foliculi so, way to go!!! Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Poate o intreci pe Nicoleta Luciu si treci mai departe de tripleti.
Daca tot ti-ai dorit atat de mult copii poate acum o sa ai mai multi odata.
Sa dea DD sa fie bine, cu 1, 2...si cati o vrea cel de sus
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Miha ai tot dreptul sa fii ingrijorata tinand cont de situatia prin care ai trecut eu cred ca m-as duce cu capul eu si asa cred ca as fi disperare maxima dar in acelasi timp mi-as zice (cum imi zic mereu) ca nu rezolv nimic daca ma framant in exces...ca tot acolo ajung ... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Asa cum am mai spus nu ma mai gandesc la nimic, daca o fi sa fie e binevenit daca nu sper sa imi vina ciclul mai repede, mi-am pierdut speranta si nu cred ca e bebe.
Nu mai am nici bani, nici putere, nici timp sa ma plimb de la un doctor la altul, astazi merg pentru ultima oara la eco si de acum ma las in voia sortii.
histamina spune:
azi de dim am inceput cu 2 ore de sex cu Enel. Pot spune ca mai au sa-mi dea 11 mil.mi-au dat 17 mil mi-au luat inapoi 11 ilegal, dar o sa mi-i dea.
citat:v-am regulat(in loc de regularizat) facturile,dar am ajuns la jumatate.
raspuns eu:domnle, regret,dar eu nu ma opresc pana la orgasm.
a ramas fara replica!
Yna85 spune:
Buna fetelor!
Kimmy, imi pare foarte rau pt z1, poate luna asta va fi cu noroc.
Histamina, felicitari pt cele 580g, ma bucur foarte tare, ti-am spus si ieri, ai rabdare si vei vedea ca va ajuta bunul Dumnezeu, cu noul tratament.
Miha, te rog frumos nu fi pesimista, inca nu a aparut menstrautia, deci sanse mai sunt, te rog frumos gandeste pozitiv! Sunt alaturi de tine!
Alex, am vazut ca au disparut sangerarile si ca te-ai testat azi, mai un pic de rabdare poate peste 2-3z ne dai si vestea cea mare.
Fetelor, eu de cateva zile nu ma simt bine deloc, si stiu ca din cauza stresului, ieri m-a durut stomacul asa de tare, ca n-am mai putut sa stau nici in picioare sau sa merg, si m-a lasat abia dupa 2 ore, azi ma doare capul de nu mai pot iar si pe deasupra cred ca iar racesc ca stranut foarte des...offff....
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
YLARI spune:
Ylari o sa fie bine! esti oricum o invingatoare...cu problemele pe care le ai deci va fi in regula si de acum incolo Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Merci Moni esti o scumpa!
Mooaaama ce de foliculi ai, am vazut intr-un post mai devreme, sa iti ajute bunul Dumnezeu sa "pocneasca" si sa creasca
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
stefulici spune:
Monica, eu ti-am spus ca asa o sa faca, o sa te trimita sa cumperi pe loc. Previzibil... asa-s doctorii....
Trebuia sa vii aseara la mine... nu-ti luam nici un ban pe Pregnylul ala.
Ti-l dau ptr data viitoare, dar sper sa nu mai fie nevoie sa-l folosesti!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
MeAlex spune:
Bettercy, Yna, sa vedem cum e azi, daca reapar sangerarile ca am mai patit sa imi dispara si sa imi reapara. As opri Utrogestanul de azi, dar nu sunt sigura...de obicei incepea fluxul normal chiar daca luam Utrogestan si il opream atunci...acum mi-e teama ca daca nu il opresc si nu e bebe, imi aman menstruatia si imi fac si iluzii aiurea. Daca e bebe si opresc Utrogestan, iar nu-i bine.
Azi am facut un test First Response care e negativ. L-am facut la primul pipi de la ora 4 (m-a trezit unul din motani si nu m-am mai putut abtine) si inainte facusem la 12...Mai sper ca nu era pipi concentrat...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060