Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 13
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina 7,260 kg, a pus 580 de gr in ultimele 2 sapt, adica exact cat a pus din februarie pana acum.multumesc lui Dumnezeu si prof Ulmeanu!Nu mai facem punctie in intestin! simt ca plutesc. |
Ei asta da veste buna! Sa o tineti tot asa!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Stefulici, nici nu iti imaginezi cate emotii am!!!
Am cosmaruri noaptea, ca ziua dau cu flit la gandurile tampite, ziua ma controlez mai bine, am schimbat atitudinea, in sensul ca ma rog si sper sa fie bine, trebuie sa fie. De ex azi noapte am visat ca sangeram si am inceput sa urlu sa ma tavalesc pe jos si sa strig in gura mare la DD sa il intreb de ce imi ia bebelushii din burtica M-am trezit si de la 4.10 nu m-a mai luat somnul... Deci avion scrie pe mine. Frica e teribila si rabufneste noaptea ca ziua ma mai iau cu treaba, cu alte chestii
Mai Miha mai, poate prea devreme a fost chiar si ptr beta??? Hai Doamne ajuta sa fie de implantare
Moni, bafta multa scumpa!
Va pup pe toate, Kimmy imi pare tare rau ca nu s-a intamplat luna asta...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Monique77 spune:
Salutare fetele dragele!
hai ca m-am mai linistit si eu
Precum va spuneam aseara azi urma sa ma duc sa vb cu dr. pentru injectia cu pregnyl
am fost azi, mi-a zis sa ma duc sa imi cumpar pregnyl sau ovitrell si sa imi fac injectia la ora 10:00
mi s-au inmuiat picioarele
le-am zis ca nu se gaseste si mi-au zis ca gasesc eu
deci Stefulici, fiind musai sa fac injectia la ora 10:00 nu te-am mai sunat
am fugit de bezmetici pe la farmacii
sotul si-a adus aminte ca are o prietena farmacista care ne-a ajutat - a sunat la o farmacie in dorobanti si acolo mi-au dat o seringa cu ovitrell (160 lei). mi-a cazut fata dar...asta e
Stefulici, poate ca iau de la tine pregnylul ala pentru luna ce urmeaza
asa si sa va povestesc:
mi-a facut iar eco'
stiti ca ieri aveam 4 foliculi (20; 15; 13; 11 mm)
azi aveam 7 foliculi (22; 20; 19; 17; 16; 14; 11 mm)
mi-a zis ca fac azi la 10:00 injectia (mi-am facut -o singura la serviciu - n-am simtit nimic )
si cica maine la ora 10:00 sa prestam
mi-a dat in continuare, incepand de maine, climen, 14 zile
mi-a dat duphaston 14 zile incepand de maine oral, dimineata
mi-a dat utrogestan 14 zile incepand de maine vaginal, seara
in ziua a 14-a (adica in 17.11.2011) trebuie sa fac un test de sarcina si daca e negativ sa intrerup toata medicatia)
cam asta a fost azi
Miky tu ce ai facut? tare sunt curioasa
poate ai scris deja - ma pun pe citit din urma
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel Seara buna !
Hm, e bizarel, nu zic nu, mai ales ca te mira, deci asa ceva nu ti s-a mai intamplat. Dar si eu stiu cazuri de mamici cu cm de ~50 zile, deci nu e ceva anormal. Luna asta si eu am avut o bizarerie cu o ovulatie inainte de z14 si ma stiam "de-o viata" cu ov in z16-17. Asta ca sa ne invatam minte sa nu prestam mecanic, dupa calendar cate 3-4 zile si gata, ca uite cum am fi putut rata sanse. Doctorul tau e bun pe eco? Poate a confundat un corp galben cu un folicul... ma gandesc ca e si asta o varianta... Oricum, bagati carbuni ca nu se stie ce alte surprize va rezerva luna Miha, nu stiu daca mai retii, am scris eu odata de o fata care a facut laparo peste o sarcina mica mica. Ea a facut beta la 7 zile de la ovulatie si era negativa si asa ca s-a dus la laparo. Dupa inca o saptamana avea testul pozitiv... Se poate ca beta sa pacaleasca daca e facuta prea rapid. Poate e un timid pe undeva !!! Pentru fetele care fac stimulare: luna asta am observat ceva bizar (asta mi-e cuvantul serii, vad ). Seara cand ajung acasa si ma pun in pat cu laptopul sa lucrez, incepe sa ma sicaneze ovarul drept, ba ma inteapa, ba ma doare putin, oricum, face ceva si nu prea pricep ce. Si asta face de vreo saptamana deja. O prietena mi-a zis ca da semne de "oboseala" dupa ce a fost invadat de foliculi Editez, ca-mi uitasem intrebarea: voua vi se intampla asta dupa ovulatia pe cm cu stimulare? Inca-mi astept rezultatul de la proge, deja au trecut 2 zile Wishing for rainbow baby dust ! |
Bob,
eu abia acum mi-am facut injectia de declansare
deci vedem pe maine poimaine cum si ce ma doare
acum am doar o jena
dar, am o curiozitate si nu stiu sa mi-o satisfac: de maine incep sa ovulez si ar trebui sa ovulez cu toti foliculii sau cu cativa?
dar presupun ca nu cu toti o data nu?
sau cum?
sa am incredere ca pleaca mai multi foliculi pe conducta?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
p@ulici spune:
Buna. Poate va mai aduceti aminte unele de mine, poate nu, scriam aici in august 2010. atunci am intalnit pe acest topic o mamica de ingeras din Carei, parca, daca nu ma inseala memoria PaulaFrida. As vrea daca citeste aceste randuri aspiranta din Carei sa imi trimita un mesaj privat, am nevoie de sfatul/ajutorul ei.
Multumesc
Aspirantelor: un bebe sanatos la termen cat de curand, gravidutelor sarcina usoara bebe sanatos, nascut la termen, si nastere usoara; mamicilor copii sanatosi si mancaciosi.
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Monique77 spune:
Am uitat sa va zic - endometrul meu e cam subtire intr-adevar - azi avea 5 mm (ziua 11)
si de aia mi-a dat climen pana la final, sa il ingroase
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black buna fetelor!!! va invadez din nou cu o intrebare pt verisoara mea!!! vinerea trecuta a inceput tartament cu gonal f, a facut 5 zile aceste injectii iar astazi( in ziua a 6-a cum ar veni d ela inceputul tratamentului si a 8-a din cm) a fost la medic pt verificarea folicolilor!!!la un pvar erau putin si f mici , in schimb la celalt erau mai mult( cik per total ar fi cam 15) cu dimensiui intre 1mm si 16mm!!! maine seara ar treb sa faca injectia aia de spargere iar sambata sa mearga sa vada cu inseminarea!!! pt cele care ati trecut deja prin aceasta experinta vroiams a va intreb daca situatia este buna? adik e bun nr de foliculi, daca dim sunt incurajatoare? va multumesc si sper sa imi raspunda cineva! ps: daca ai sunt si alte detalii legate de consultatia de azi, nu stiou, k la tel nu am reusit sa aflu tot si nici nu am stiu ce o sa o intreb e la priam IA si speram sa fie si unica! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
KMY, eu zic ca e bine
daca zici ca are in jur de 15 foliculi
mai au timp sa creasca putin pana maine seara
eu am 7 foliculi
so, way to go!!!
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kmy_black
dar are sansa sa ajnga macar unul la 19mm in 2 zile(sau mai bine spus intr-o zi jum)? kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
in mod normal stiu ca cresc acm 2 mm pe zi
si 18 mm e dimnesiunea minima
Monique77 spune:
citat din mesajul lui histamina 7,260 kg, a pus 580 de gr in ultimele 2 sapt, adica exact cat a pus din februarie pana acum.multumesc lui Dumnezeu si prof Ulmeanu!Nu mai facem punctie in intestin! simt ca plutesc. |
Bravo bravo bravo!!!!
ma bucur foarte mult pentru gargarita ta mica
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetele. Eu foarte suparata si amarata. Aseara am patat cateva picaturi de sange am vazut pe chilot putin, m-am dus la baie m-am spalat am pus un absorbant zilnic si dupa nimic,curat-curatel. Toata noaptea m-am gandit ce poate fi, stiti ceva nu imi mai doresc decat sa imi vina ciclu la timp si sa fiu sanatoasa ca intr-o zi o sa o iau razna cu grija asta pentru a ramane insarcinata.Simt ca am facut tot ce tine de mine de acum DD face ce vrea. Parca nici nu indraznesc sa ma gandesc ca poate e sangerare de implantare, ca asa de bine poate fi si sangerare intre menstre, sangerare peste sarcina, sangerare la sarcina extra deci pot fi multe si eu acum nu imi doresc decat sa imi vina ciclul la timp. Va doresc voua o zi mai buna ca a mea, ca a mea sigur e de tot rahatul Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha ai tot dreptul sa fii ingrijorata tinand cont de situatia prin care ai trecut
eu cred ca m-as duce cu capul
eu si asa cred ca as fi disperare maxima
dar in acelasi timp mi-as zice (cum imi zic mereu) ca nu rezolv nimic daca ma framant in exces...ca tot acolo ajung ...