Aspirante optimiste 728 HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetelor! Ce harnicute sunteti! Am citit doar pagina asta si acusica ma pun de citit din urma

Asaaa.... acum am venit de la doctor- rezultat- ovarul drept nema foliculi iar stangul unul singur de 1.81 mm azi sunt ziua 9a, sunt optimista in continuare, m-a chemat duminica pentru eco sa vedem cand facem pregnylul, concluzia este ca fac inseminare saptamana viitoare.

Moni ma mucur tare mult pentru tine, ai toate sansele sa ramai natural, mi-e imi da pregnylul de la spital si este 90 de lei fiola, prelucrarea spermei mi-a zis ca o fac la o policlinica de langa spitalul Elias, ce si unde nu stiu exact imi spune duminica, analizele pe care le-am facut in z3 nu sunt tocmai roz, mi-a zis ca raportul intre doua analize nu este ok, dar nu mi-a zis si care dar nici eu nu am mai intrebat...stie ea...

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, eu stiu ca raportul se refera la LH si FSH (LH:FSH) si se recolteaza in ziua 2-3. Valorile ar trebui sa fie egale, adica raportul sa fie 1:1.
Un raport de 2:1 sau 3 (LH:FSH) ar arata o suspiciune de sindrom al ovarelor micropolichistice. Nici eu nu am raportul 1, dar nu am sindrom al ovarelor micropolichistice. Ca sa puna diagnosticul asta se tine cont si de ecografii si se mai fac analizele pt DHEA-S si rezistenta la insulina.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor

eu plang cu lacrimi de crocodol, sunt si la pamant dar si euforica

acum m-am trezit dupa ce am visat ca aveam un bebelasi dragalasi foc si era al nostru, numai al nostru si nu intelegeam cand l-am facut

era asa de dulce si am simtit niste emotii asa puternice si frumoase pe care nu le pot exprima

era micut, dragut si il pupam intruna

apoi s-a facut ca era fetita si era putin mai mare, crescuse si cand a aparut si sotul ea tipa in gura mare "tati, te iubesc!" deci nu ma pot abtine din plans

asa minunat a fost visul incat realitatea mi se pare crunta acum

sunt la pamant si mai am o ora si plec la munca, nici nu am mancat, nu am facut nimic....
si diseara iar am inventar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, ce foliculi babani, sigur ramai din prima
poate cu mai multi

nico ma bucur mult pt bb tau

fetele cu stimularile, mult succes!

yna incearca sa nu te mai stresezi atat......eu vb

miha, mai asteapta putin ca poate e sangerarea de implantare
asteapta sa vezi si azi ce se intampla
daca nu mai apare sunt sanse mari

alex, tin pumnii sa fie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Monica, eu ti-am spus ca asa o sa faca, o sa te trimita sa cumperi pe loc. Previzibil... asa-s doctorii....
Trebuia sa vii aseara la mine... nu-ti luam nici un ban pe Pregnylul ala.
Ti-l dau ptr data viitoare, dar sper sa nu mai fie nevoie sa-l folosesti!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Stefulici saru'mana
mai nu m-am asteptat sa faca asa
ma gandeam ca daca m-a chemat dimineata poate imi da de acolo
asa, putea sa -mi zica si la telefon
daca stiam, veneam aseara CLAR!
dar oricum nu-mi pare rau ca m-am dus ca mi-a facut eco' iar

Multumesc mult tuturor fetelor pentru atatea ganduri frumoase si pentru urari si pentru ca va ganditi la mine si-mi tineti pumnii
tare ma bucur ca v-am gasit (si imi pare rau ca am absentat o luna si ceva)

Miha, e drept, si eu am ajuns la capatul puterilor (financiare si spirituale). am zis ca fac luna asta stimularea, in decembrie fac inseminarea si, daca tot nu se intrevede nimic, ma las pagubasa de doctori si incerc acasa, eu cu sotul meu, sa ne iubim si sa iasa bebe cand vrea.

Histamina, foarte tare faza cu enelul
m-ai distrat

fetelor am o stare f buna azi....nu stiu de ce
injectia asta cu ovitrel o fi continand si vreun hormon al fericirii?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetelor! Ce harnicute sunteti! Am citit doar pagina asta si acusica ma pun de citit din urma

Asaaa.... acum am venit de la doctor- rezultat- ovarul drept nema foliculi iar stangul unul singur de 1.81 mm azi sunt ziua 9a, sunt optimista in continuare, m-a chemat duminica pentru eco sa vedem cand facem pregnylul, concluzia este ca fac inseminare saptamana viitoare.

Moni ma mucur tare mult pentru tine, ai toate sansele sa ramai natural, mi-e imi da pregnylul de la spital si este 90 de lei fiola, prelucrarea spermei mi-a zis ca o fac la o policlinica de langa spitalul Elias, ce si unde nu stiu exact imi spune duminica, analizele pe care le-am facut in z3 nu sunt tocmai roz, mi-a zis ca raportul intre doua analize nu este ok, dar nu mi-a zis si care dar nici eu nu am mai intrebat...stie ea...

In curand

hai ca te asteptam sa ne scrii
lasa ca tot e bine si la tine, ca mai creste

si de procedura ti-a zis ca ar costa ceva? pe chitanta zic (ca asa, la doctori, normal ca bagam in buzunar)

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Gaby foarte frumos arata situatia spor la prestat, o sa pun diseara pe cont poza de la ecografia de astazi.
Bun venit noilor fete!
Miha imi pare rau pentru beta dar cum au zis fetele poate este totusi prea devreme, pana nu vin rusii trebuie sa speri.
Kimmy, Mrenesu, Xdidi imi pare rau pentru ziua 1
Cixinica eu am facut pregnylul de fiecare data in fese.
Simo mergi la un endocrinolog trebuie sa se rezolve si luna viitoare sigur o sa vi sa te lauzi cu o productie mai buna, fi optimista!
Bob eu mereu am dupa ovulatie durere(intepaturi) la ov cu care ovulez, dr mi-a zis ca este normal si este semn ca ovarul acela lucreaza
Lore pai ai toate starilea astea de la atata munca si stez nu cred ca trebuie sa te alarmezi, eu cand sunt stresata si mai nou sunt, am palpitatii la inima bineinteles ca am facut ekg si este totul in regula ( a mi-a zis sa nu mai fumez si sa nu mai beau cola )
Luciana tu cand vrei sa faci inseminare?
Histamina ma bucur pt Sebi ca a luat in greutate.
Ylari cosmarurile le ai din cauza ca esti prea stresata, te gandesti la fel si fel de lucruri si de aici si visele urate.
MeAlex ce ne zici tu acolo! nu opri utrogestanu ca iti vine oricum daca nu e bebe.

Hai ca m-am cam lungit
O zi frumoasa tuturor

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Monica, acum am vazut si eu ce foliculi ai... si multi si grasi...
Eu in locul tai as presta mine si poimaine cat de mult, apoi macar la 2 zile ... asa cam o saptamana... ca sa fii sigura. Mai ales ca ai multi foliculi... ce-i drept nu stiu dc se rup toti odata sau pe rand... insa merita sa te chinui un pic!
Mie mi s-a spus cand am facut stimulare ca 2 zile dupa pregnyl tb sa am cat mai multe contacte sexuale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

In curand

hai ca te asteptam sa ne scrii
lasa ca tot e bine si la tine, ca mai creste

si de procedura ti-a zis ca ar costa ceva? pe chitanta zic (ca asa, la doctori, normal ca bagam in buzunar)

si eu tot pe stangul ovulez luna asta
lasa Miky ca va fi bine
ma bucur ca iti face inseminare direct, scapi mai simplu si mai sigur
eu nu-mi pun mare baza in stimulare ca ma gandesc ca ceva nu merge bine pana in uter (poate spermatozoizii sotului nu ajung la destinatie cum trebuie...nush' ce sa mai zic)

Oricum Miky!!! Pe cai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:

In curand

Iti tin pumnii.. sa fie cu noroc...

Mergi la inceput