Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ati plecat toate?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Lidia mi-a placut blogul tau, ce dragut cu numele propuse de prieteni! Ce profa esti, la ce facultate?

Multumim de laude.
Sunt lector la Poli. La catedra de Masini si Sisteme de Productie. Chestii mai barbatesti. Dar eu sunt orientata mai mult spre proiectarea pe calculator, intreprinderi virtuale....

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am ajuns si eu de la cumparaturi...ziceam ca iau doar de papa dar am ajuns la altele..niste body-uri pt fata ca majoritatea crapa pe ea, o carte pt baietelul prietenei mele (o mai tineti minte pr prietena mea cu baiatelul nascut prematur? luna asta pe 19 face pustiul 1 anisor ). Am luat si pt Cata pt Sf Nicolae o cartte cu o poveste de Patre Ispirescu in forma de gentuta

Strumph, saracul Nick, cred ca ii parea rau ca a suparat piscoata. O sa treaca. Pup o bostanica speriata

yasmi, f frumoase pozele d ela party, dar ziceai ca te deghizezi si tu. De ce ai renunta?

alexina, da, fierb cu tot cu piele si pun doar carnea la blenduit. Mie imi plac mai mult pulpele decat pieptul. Fierbe si cu os ca iese mai buna ciorba decat doar cu carne. Acum mi-a adus mama pt cata un cocosel de tara

miki, vai ce dulce e Vladut. Cred si eu ca-ti vine sa-l manaci . Abia astept sa-mi zica si mie Cristi din astea. pana una alta ieri a spus "gradi"..pe drum tot zicea giogi..iogi...nu intelegeam ce vrea sa spuna..cred ca si el incerca sa-si aduca aminte cum se spune si am trecut pe langa o gradi particulara si mi-a aratat-o si a spus "gradi" De acolo si pana acasa a repetat in continuu cuvantul
Iar Vladut cu crucea zigur in biserica a vazut, La intoarcerea de la gradi trecem pe langa o biserica si Cristi se inchina intr-un anume fel...nu nimereste tot timpul dar stie ca tb sa se inchine cand trecem pe langa biserici.

delia, de ce ai scos cerecelusii? eu la nici o radiografie nu mi-am scos cerceii Tb s ainsisti ca nu se astupa asa repede. poate ca nu nimereai tu exact pe canal, off Acum ce vei face? mergi sa-i dai din nou?

lparpala,
eu in iaurt pun pun 2 masuri din acelea de la lapte praf. 2 linguri (de ciorba) e mult prea mult

pisuc am luat si un oscilo de dimineata dupa ce mi-ai spus, plus o lamaie cu zahar..brrr nu-mi place deloc. acum sunt mai bine, ma mai doare doar putin gatul si nasul nu s-a infundat..nici capul nu ma doare. Diseara mai bga un oscilo si un ceai cu multa lamaie si miere (cum m-a sfatuit si strumph )

persi, mamica harnicuta

alexina, madreeac, plimbare placuta, fetelor!

Mergi la inceput

Fetelor, e posibil sa iasa maselute la varsta Catalinei? Ea are cei 4 dintisori din fata, si acum simt la mana ca fiind umflate ultimele maselute de jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Madutza, sotul lucreaza in vanzari la Samsung?
S eu sunt fan Samsung, adica nu ma vad cu alt fel de telefon, acum am unul tot cu touch screen, luat in februarie, insa pe bune ca nu exista termen de comparatie intre el si iPhone, adica, marul e de departe net superior.
Sotul e fan mere( a se citi Mac) si are absolut tot din aceasta categorie, iar u eram tare reticenta la asa schimbai, adica, cum domne sa vrei sa navighezi pe net si in loc de e- ul ala albastru sa dai clic pe Safari?
Uite ca are multe plusuri un Mac fata de un pc normal.
Acum stau la panda sa- si ia iPhone 4s ca sa il arunce la mine pe asta pe care il are.
Si Strumph, sotul a avut inainte de iPhone, NokiaX6 asa ca o fi vreun semn. si de ala era tare incantat. Poate ca daca mai astepti, preturile mai scad, dar oricum, si cel pe care il ai tu e un tel f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

happi, nu , nu lucreaza la Samsung dar are mai multe pasiuni si-ti poate vorbi cu orele despre ele: telefoane, trabucuri/pipe, vinuri bune, pescuit...

Ce-ti fac copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gata culcat copilul....mi-am mai pus 2 felii de pizza....ce sa fac daca mi-au ramas 3 pizza intregi de aseara???

multumim pt complimente!

alexina eu azi i am facut ciorbica dintr-un copanel de pui....cu tot cu piele am fiert apoi blendui doar carnita!

strumf daaaaaa am mai spus pare mullltt mai mare Luchi

delia merg sa citesc comentariile

miki, eu cand sunt singura cu ei seara la culcare, o las pe iasmi sa se joace, uite la desene si il culc pe lucas. apoi o culc si pe ea.

da, asta spuneam, caposul meu mic cand stie ca trebuie sa o culc pe andra nu-i mai trebuie nici joaca nici desene nici nimic..decat sa ma sacaie pe mine si eventual sa nu-mi reuseasca adormitul andrei
aseara doar pregatisem cada si m-am trezit cu el direct in apa desi stabilisem impreuna ca facem baita andrei si ca el ma va ajuta ca nu ma descurc singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
cocosel de tara

miki, vai ce dulce e Vladut. Cred si eu ca-ti vine sa-l manaci . Abia astept sa-mi zica si mie Cristi din astea. pana una alta ieri a spus "gradi"..pe drum tot zicea giogi..iogi...nu intelegeam ce vrea sa spuna..cred ca si el incerca sa-si aduca aminte cum se spune si am trecut pe langa o gradi particulara si mi-a aratat-o si a spus "gradi" De acolo si pana acasa a repetat in continuu cuvantul
Iar Vladut cu crucea zigur in biserica a vazut, La intoarcerea de la gradi trecem pe langa o biserica si Cristi se inchina intr-un anume fel...nu nimereste tot timpul dar stie ca tb sa se inchine cand trecem pe langa biserici.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

madutza, dar si cand si-o da drumul..sa te tii
uneori eu cu sotul ne uitam unul la altul si parca ne citim gandurile..oare nu mai tace si el o data?

Mergi la inceput