Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Scriu acum , cat inca doarme D
Ce spune : mama , tata , pa pa , bau (cucu noi )spune hinta ; face ca si catelul si pisica , arata ca are 1 anisor ,
Nu merge inca singurica , am pus-o si la 10 luni doar , nici nu ma grabesc .E un copil tare cuminte , doar ca se trezeste noaptea de cateva ori , o data papa , in rest luata din patut in brate , adoarme cu capul pe umar ..nu o mai pot consola cu suzeta ca a renuntat .
Doarme singura in camera ei , in patut , si de 2 zile la cele 2 somnuri de peste zi tot in patut cu laptic adoarme singura
Ce papa : dimineata 8jumate 9 - fructe cu o masura de cereale
la11 -120 lp
pranz - legume cu carne/ou sau supa cu legume
la15-120lp
cina - iaurt cu piscot/ biscuiti , cereale
somn - 240lp
2-3 - 120lp
lapte e cam multicel dar D nu mananca multa mancare , i-am facut si budinci , mamaliga chiar si dimineata mai papa dar rar paine cu ceva , dar nu se omoara dupa ele , DECI noi inca BEBELUSIM
astept programul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Noi:
la trezire LM.
Dimineata papam covrigi, iaurt, fructe.
LM inainte de somnul de pranz
la pranz mancam 250-300 g de mancarica.
seara papam mamaliguta, branzica de casa, gris cu lapte
LM inainte de culcare
LM la cerere noaptea

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Meniul nostru este cam slabut.Avem circa 10,500kg dar energie cat cuprinde
Azi la analize m-am intalnit cu o mamica care a nascut in aceeasi zi cu mine. Baietelul avea circa 13 kg, sincer mi se pare mult

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Nu cred ca ma numar printre cele 5-6 :)), poate sunt in plus, dar na, zic si eu.... eu una m-as bucura ca forumul sa fie ceva mai interactiv, ca la inceput, pt ca in ultimele luni este un loc unde lumea intra s araporteze ce face copilul lui, deci nu prea e interactiune. Nu mai sunt intrebari/raspunsuri/implicare, etc. Asta este motivul pt care sunt putine fete din cele vechi care mai activeaza aici, pt ca majoritatea mesajelor sunt de genul: raportez o noapte nu stiu cum, al meu mananca x, al meu mananca y. Normal ca nu se isca discutii. Doar nu o sa ne certam pe retete de spanac :)) Discutiile animeaza comunitatile, altfel nu s eproduce schimbul de informatii... Carti cu retete gasesc si pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

M are urmatorul meniu:
9-10: 200-250gr fructe cu o masura de cereale;
12-13: 250-300 gr supa crema de legume cu carnita + 100-150gr felul 2;
14-15: un iaurt;
18-18.30: cereale cu lapte;
21-22: 210 ml lapte;
4-5: 120ml lapte.
Eu sunt super multumita de cat manca, plus ca mai fura si niste pufuleti, paine, ce mancam noi

Legat de dormit - pana la 4-5 la el in pat, adica pana mananca, dupa cu noi.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Nu cred ca ma numar printre cele 5-6 :)), poate sunt in plus, dar na, zic si eu.... eu una m-as bucura ca forumul sa fie ceva mai interactiv, ca la inceput, pt ca in ultimele luni este un loc unde lumea intra s araporteze ce face copilul lui, deci nu prea e interactiune. Nu mai sunt intrebari/raspunsuri/implicare, etc. Asta este motivul pt care sunt putine fete din cele vechi care mai activeaza aici, pt ca majoritatea mesajelor sunt de genul: raportez o noapte nu stiu cum, al meu mananca x, al meu mananca y. Normal ca nu se isca discutii. Doar nu o sa ne certam pe retete de spanac :)) Discutiile animeaza comunitatile, altfel nu s eproduce schimbul de informatii... Carti cu retete gasesc si pe net

-------------------------------------------------
proaspata mamica 16.09.2010

Iata ca vin eu cu intrebare, dar inainte de asta sa spun de ce intreb. Cand a racit Vlad, a facut si diaree, iar de acolo ni se trage o iritatie la fundulet. Asta nu ar fi grav, dar dupa ce i-a trecut cea de la fundulet si diareea, s-a iritat la putzica si testicule si aia nu mai trece... A vazut si dna dr ,,buba'' si mi-a spus sa il las fara scutec cat mai mult timp, sa il spal cat mai des cu apa si sapun si sa dau cu Neopreol sau cu Baneocin. Eu l-am tot dat cu baneocin si nu am observat prea mare imbunatatire a situatiei. Ce as putea face? Ca la noi mai e si problema ca inca nu s-a decalotat putzica si mi-e teama sa nu faca vreo infectie urinara sau ceva de genul asta....

Mergi la inceput

Vezi cum postarea mea te-a/v-a animat ?
Forumul se numeste despre copii , deci ei ar trebui sa ocupe locul principal , e drept ca aici e ca intr-o casnicie care scartie din pricina lipsei comunicarii , dar cele mai multe dintre voi ati plecat , pe motiv ca am aparut noi (adica cele care nu au scris la odisee )...nici nu mai conteaza ....
MARI sanatate mamei tale !
CAMISV - stiu ca tu ii dai lui Tudor ulei din ficat de cod ,e k oare sa le dam daca nu avem acordul doctorului ?

Mergi la inceput

Un ultim mesaj pe azi , ca s-a trezit buburuza
MARI cand D s-a iritat am dat cu SUDOCREM ,si unguent de galbenele cu propolis. Eu stiu ca sapunul nu e indicat f des , adica seara la baita , ziua apa simpla ......ah mi-am amintit , am citit ca apa cu bicarbonat e buna pentru iritatie . lui Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mari, eu il dau cu apa termala de la Avene si la noi face minuni, sincer.

Cele care ati facut vaccinul de un an - ati facut si PRIORIX-ul???

Medicul de familie mi-a zis ca trebuie sa facem Pentaxinul si Priorixul, iar unul din pediatrii la care mergem mi-a zis sa nu-i fac Priorixul... HHHEEEELLPPPP...mai am 2 saptamani sa ma decid

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Just_me, nu noi am venit cu problemele de pe fb aici, ci chiar colega voastra a venit cu niste probleme care o macinau ingrozitor dintr-un spatiu privat intr-un spatiu public. bineinteles se puteau rezolva in acel spatiu privat dar doamna a preferat sa se victimizeze aici, pe forum. "haidi pa!"

Mergi la inceput