Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
just_me31 spune:
Scriu acum , cat inca doarme D 
Ce spune : mama , tata , pa pa , bau (cucu noi
)spune hinta ; face ca si catelul si pisica , arata ca are 1 anisor ,
Nu merge inca singurica , am pus-o si la 10 luni doar , nici nu ma grabesc .E un copil tare cuminte , doar ca se trezeste noaptea de cateva ori , o data papa , in rest luata din patut in brate , adoarme cu capul pe umar ..nu o mai pot consola cu suzeta ca a renuntat
.
Doarme singura in camera ei , in patut , si de 2 zile la cele 2 somnuri de peste zi tot in patut cu laptic adoarme singura 
Ce papa : dimineata 8jumate 9 - fructe cu o masura de cereale
la11 -120 lp
pranz - legume cu carne/ou sau supa cu legume
la15-120lp
cina - iaurt cu piscot/ biscuiti , cereale
somn - 240lp
2-3 - 120lp
lapte e cam multicel dar D nu mananca multa mancare , i-am facut si budinci , mamaliga chiar si dimineata mai papa dar rar paine cu ceva , dar nu se omoara dupa ele , DECI noi inca BEBELUSIM 
astept programul vostru 
ancamak spune:
Noi:
la trezire LM.
Dimineata papam covrigi, iaurt, fructe.
LM inainte de somnul de pranz
la pranz mancam 250-300 g de mancarica.
seara papam mamaliguta, branzica de casa, gris cu lapte
LM inainte de culcare
LM la cerere noaptea
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
ancamak spune:
Meniul nostru este cam slabut.Avem circa 10,500kg dar energie cat cuprinde![]()
Azi la analize m-am intalnit cu o mamica care a nascut in aceeasi zi cu mine. Baietelul avea circa 13 kg
, sincer mi se pare mult
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
summertime spune:
Nu cred ca ma numar printre cele 5-6 :)), poate sunt in plus, dar na, zic si eu.... eu una m-as bucura ca forumul sa fie ceva mai interactiv, ca la inceput, pt ca in ultimele luni este un loc unde lumea intra s araporteze ce face copilul lui, deci nu prea e interactiune. Nu mai sunt intrebari/raspunsuri/implicare, etc. Asta este motivul pt care sunt putine fete din cele vechi care mai activeaza aici, pt ca majoritatea mesajelor sunt de genul: raportez o noapte nu stiu cum, al meu mananca x, al meu mananca y. Normal ca nu se isca discutii. Doar nu o sa ne certam pe retete de spanac :)) Discutiile animeaza comunitatile, altfel nu s eproduce schimbul de informatii... Carti cu retete gasesc si pe net
doina_1984 spune:
Buna!
M are urmatorul meniu:
9-10: 200-250gr fructe cu o masura de cereale;
12-13: 250-300 gr supa crema de legume cu carnita + 100-150gr felul 2;
14-15: un iaurt;
18-18.30: cereale cu lapte;
21-22: 210 ml lapte;
4-5: 120ml lapte.
Eu sunt super multumita de cat manca, plus ca mai fura si niste pufuleti, paine, ce mancam noi ![]()
Legat de dormit - pana la 4-5 la el in pat, adica pana mananca, dupa cu noi.
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui summertime Nu cred ca ma numar printre cele 5-6 :)), poate sunt in plus, dar na, zic si eu.... eu una m-as bucura ca forumul sa fie ceva mai interactiv, ca la inceput, pt ca in ultimele luni este un loc unde lumea intra s araporteze ce face copilul lui, deci nu prea e interactiune. Nu mai sunt intrebari/raspunsuri/implicare, etc. Asta este motivul pt care sunt putine fete din cele vechi care mai activeaza aici, pt ca majoritatea mesajelor sunt de genul: raportez o noapte nu stiu cum, al meu mananca x, al meu mananca y. Normal ca nu se isca discutii. Doar nu o sa ne certam pe retete de spanac :)) Discutiile animeaza comunitatile, altfel nu s eproduce schimbul de informatii... Carti cu retete gasesc si pe net ------------------------------------------------- proaspata mamica 16.09.2010 |
Iata ca vin eu cu intrebare, dar inainte de asta sa spun de ce intreb. Cand a racit Vlad, a facut si diaree, iar de acolo ni se trage o iritatie la fundulet. Asta nu ar fi grav, dar dupa ce i-a trecut cea de la fundulet si diareea, s-a iritat la putzica si testicule si aia nu mai trece... A vazut si dna dr ,,buba'' si mi-a spus sa il las fara scutec cat mai mult timp, sa il spal cat mai des cu apa si sapun si sa dau cu Neopreol sau cu Baneocin. Eu l-am tot dat cu baneocin si nu am observat prea mare imbunatatire a situatiei. Ce as putea face? Ca la noi mai e si problema ca inca nu s-a decalotat putzica si mi-e teama sa nu faca vreo infectie urinara sau ceva de genul asta....
just_me31 spune:
Vezi cum postarea mea te-a/v-a animat ?
Forumul se numeste despre copii , deci ei ar trebui sa ocupe locul principal , e drept ca aici e ca intr-o casnicie care scartie din pricina lipsei comunicarii , dar cele mai multe dintre voi ati plecat , pe motiv ca am aparut noi (adica cele care nu au scris la odisee )...nici nu mai conteaza ....
MARI sanatate mamei tale !
CAMISV - stiu ca tu ii dai lui Tudor ulei din ficat de cod ,e k oare sa le dam daca nu avem acordul doctorului ?
just_me31 spune:
Un ultim mesaj pe azi , ca s-a trezit buburuza ![]()
MARI cand D s-a iritat am dat cu SUDOCREM ,si unguent de galbenele cu propolis. Eu stiu ca sapunul nu e indicat f des , adica seara la baita , ziua apa simpla ......ah mi-am amintit , am citit ca apa cu bicarbonat e buna pentru iritatie .
lui Vladut
doina_1984 spune:
Mari, eu il dau cu apa termala de la Avene si la noi face minuni, sincer.
Cele care ati facut vaccinul de un an - ati facut si PRIORIX-ul???
Medicul de familie mi-a zis ca trebuie sa facem Pentaxinul si Priorixul, iar unul din pediatrii la care mergem mi-a zis sa nu-i fac Priorixul... HHHEEEELLPPPP...mai am 2 saptamani sa ma decid 

Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
fulguta28 spune:
Just_me, nu noi am venit cu problemele de pe fb aici, ci chiar colega voastra a venit cu niste probleme care o macinau ingrozitor dintr-un spatiu privat intr-un spatiu public. bineinteles se puteau rezolva in acel spatiu privat dar doamna a preferat sa se victimizeze aici, pe forum. "haidi pa!" ![]()

16.09.2010