Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANA - Ma bucur ca-i place Maiei grisul

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Habar nu am despre ce colega e vorba , si trebuia sa o "trageti de urechi" acolo nu aici .
DOINA - aceeasi problema o am si eu , dar.....exista priorix tetra (rujeola, oreion, rubeola si varicela)si priorix simplu nu include varicela ; eu cred ca am sa-l fac pe cel simplu ,care e de la stat ,ca oricum cel care e si pentru varicela are imunitate doar 5 ani si varicela nu e nasoala la varste mici .Mie oricum imi e groaza ca mai avem de facut inca 2 infarix si synflorix .Ti-a zis pedriata de ce sa nu-l faci ? ca povesti nemuritoare am citit o gramada .....oricum iti doresc sa iei o decizie inteleapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Decat sa vb doar sa te afli in treaba mai bine stai in banca ta si nu mai te baga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

just_me31, eu i-am zis pediatrei ca am auzit cazuri de autism, paralizie etc. de la acest vaccin si atunci ea mi-a zis sa nu-l fac. Dar totusi stau pe ganduri acum. O sa incerc sa ma mai documentez... Mi-as fi dorit ca fetele de aici sa ne spuna daca au facut sau nu, mai ales ca noi suntem printre ultimii care am facut anul si majoritatea banuiesc ca i-ati vaccinat. Speram ca acest subiect sa starneasca cat de cat interes, dar se pare ca nu

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara, aici in noua locatie de "copilasi"

Mari ma bucur de vestile bune despre mama ta si-mi pare rau de iritatia lui Vladut. Noi nu am avut pb. asa ca nu-ti pot da sfaturi din experienta, dar si eu am auzit ca apa cu bicarbonat ajuta. Vladut cel vaccinat

Cameluska si eu dorm cu Tudor, dar asa imi este mie mai usor. El se culca devreme, deci avem timp de noi pana ma duc si eu la culcare. L-am lasat sa doarma si singur in camera si probabil ca o sa-l mai las, dar acum ma simt obosita. Tudor a fost cuminte pe drum, dar am oprit cand devenea mai agitat si dupa cateva ture de mers pe jos era din nou cuminte in masina. A stat numai in scaun

Just_me bineintels ca poti intreba pediatrul si nu vad de ce n-ar fi de acord. Eu n-am intrebat ca n-am pe cine, adica nu prea are timp de discutii cu noi ... din pacate, asa ca pana gasesc un alt pediatru am intrebat medicul homeopat.

Doina noi n-am facut Priorix-ul si nici nu vrem sa-l facem. A fost decizia noastra, ne-a pus sa semnam ca nu-l vrem.

pentru toate fetele si copilasii

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doina - eu am facut schema recomandata de stat, inclusiv ROR-ul si la 1 an l-am facut impreuna cu celalalt, cum ii spune ca-mi scapa. Adica n-am facut la 12 si 13 luni ci amandoua la 12 luni.
ROR-ul in veci si de-a pururi - vorba cuiva - n-o sa fii lamurita daca are acele efecte sau nu. E in firea omului sa puna raul in fata...acest fapt cum ca ar produce autism a fost lansat de un grup de cercetatori care ulterior au retractat cele spuse, dar cui ii mai pasa acum, samanta a fost sadita in mintea oamenilor. Poti citi pe net n-spe pareri si decizia numai tu o poti lua.
Eu personal, daca vrei ca si parere, nu cred ca ar produce asa ceva....si chiar daca ar face-o (ceea ce nu cred, da :)?!) oricum ar fi intr-un procent infim....insa nenorocitele alea de boli pe care le contracareaza sunt infinit mai usor de luat si-s maspa tare.
Probabil va veni cineva dupa mine cu o parere opusa, asa e si normal...pana la urma doar tu alegi.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Eveline, camisv, multumesc pentru parerile voastre

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

No comment ...
EVELINE sunt de acord cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doina, eu am facut toate vaccinurile. Citisem diverse opinii pe net, dar calatorind spre Bucuresti am intanit o doamna doctor medic de familie care mi-a explicat mai multe

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Doina, am respectat grila de vaccinuri gratuite, deci si ROR-ul.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput