Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
zozela spune:
Mariuk,nu e nici una,nici alta.E normal sa mai fie si neintelegeri,intr-un grup atat de mare.Si prin dezbatere,se rezolva,intr-un fel sau altul,nu?! Si nu-i nimeni obligat sa intervina intr-o discutie daca nu-l priveste sau daca nu-l intereseaza in vreun fel.Si nici sa pui lacat la "gura",nu se poate,pt ca e forum public.Citesti(sau nu) si treci mai departe.Hai,
mii pt tine!
Mari-Mariuk spune:
Si la noi e mai dulce somnul in pat langa mami
. Desi primul somn din noapte si-l face in patut, probabil ca ar putea dormi toata noaptea acolo de nu as fi eu prea somnoroasa si l-as pune la locul lui dupa ce papa/se linisteste....oricum mi-e destul de comod cu el langa mine, il stiu invelit, ii simt temperatura, nu ma ridic sa ii dau laptic![]()
oramona spune:
da, pisoiul doarme cu mine, tac-su nu vrea cu noi ca-i frica si nu stiu pana o sa dormim asa. Sincer si eu as vrea sa schimbam lucrurile, dar nu am nervi pt asta
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancamak Bun venit in noua casuta. Sa avem parte numai de momente placute. Va ofer niste pozici cu noi https://picasaweb.google.com/103562647373785286760/Septembrie2011 https://picasaweb.google.com/103562647373785286760/October31201103 Mami Anca cu Andrei IonutPoze Andrei-Ionut |
Nu se deschid...ceva nu e setat, poate ca nu le-ai facut publice...
ana_25 spune:
nicopic multumesc
alt numa mai potrivit nu cred ca gaseam 
cameluska multumim 

zozela multumim pt modificarea pe prima pagina ! Eram in pana de idei 

Ma bucur sa va revad aici pe multe dintre voi
iar despre anumite discutii eu nu mai comentez (nu ma mai bag in seama
)
Maia doarme de la 12:30 

eveline tot ma tin sa-ti spun ca papa si Maia gris cu lapte si cu putina scortisoara !! Multam de idee 

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ancamak spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Nu se deschid...ceva nu e setat, poate ca nu le-ai facut publice... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)Poze Vlad |
acum merge
Mami Anca cu
Andrei Ionutpoze
just_me31 spune:
Bine v-am gasit in casa noua !
Nu am mai scris de multa vreme si nu din lipsa de timp
, pur si simplu nu am mai dorit . Astazi scriu tocmai pentru ca este un forum deschis tuturor ....Nu fac parte din grupul de pe FB si nici nu-mi doresc asta , tocmai de aceea spun (scriu ); in acest an NICIODATA nu au fost discutii pe Dc (intre noi ), doar cele care activati pe FB (si aici RAR spre NICODATA ) mai aruncati cate o replica in urma celor discutate pe FB si aici....deci problemele voastre de pe FB sa ramana acolo
IDALIS - maturitate si toleranta exista in acest grup atat cat el a ramas ,5- 6 fete care scriu zilnic , nu compara DC cu FB
K , m-am racorit
, revin poate cu bilantul legat de iubirea mea D
si
pentru cele 5-6 , stiu ele care
idalis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui just_me31 IDALIS - maturitate si toleranta exista in acest grup atat cat el a ramas ,5- 6 fete care scriu zilnic , nu compara DC cu FB |
"bai ma lasi?" :) mesajul tau e plin de maturitate si toleranta, deci nu la tine ma refeream

VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)