Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mariuk, ma bucur ca e bine Vlad si a scapat si de vaccin! Pe care l-ati facut? Ar trebui si noi saptamana asta, dar parca n-am curaj. Sper sa nu aiba Vlad nicio reactie!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/

Pentaxim. Si eu sper sa nu aiba reactii adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

zozzzeeelaaabuhuhuuuuuu

Histamina,nike,Nicoleta sau sub ce denumiri oi mai fi aparand pe-aici,nu ai liniste din pricina mea?! Te enerveaza teribil,sa stii ca nu-ti plange toata lumea de mila si ca nu ne pacalesti chiar pe toate?!Cauta-ti tu,bunul simt si respectul de sine si mai apoi sa ma mai mentionezi in vreo discutie! Ca doar nu din lipsa bunului meu simt,ai fost data tu afara de pe DC..

Sanatate tuturor!!

Edit,pt a boldui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Ce emotionant...casuta noua. Bine v-am gasit dragi mamici, incepe un nou capitol in viata noastra, sper, cu multe bucurii.

mari, multa sanatate mamei tale si recuperare cat mai rapida.
ana, felicitari Maiei:)
camisv, iesire la munte? unde? sta Tudor in scaunul de masina fara probleme? Ioana iara face nazuri, nu prea poate fi linistita cand sta in scaunel. Tare mi-as dori sa iesim si noi undeva, dar cu asa "tiran" lanaga noi, mai greu.

Mai sunt copilasi care dorm in pat cu ambii sau cu un parinte? As vrea s-o dezvat pe Ioana de acest obicei prost, si caut solutii. Cred ca ar fi vremea sa doarma in patutul ei iar eu cu sotul.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Pupam si noi mamicile si bebeii si le uram la multi ani! Sper ca noua casa sa fe plina de liniste, buna pace, intelegere si vesti bune! Pupici de la Toma si mami lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Pupam si noi mamicile si bebeii si le uram la multi ani! Sper ca noua casa sa fe plina de liniste, buna pace, intelegere si vesti bune! Pupici de la Toma si mami lui

Cristina mami fericita de Toma Andrei

am pus in bold ceea ce as vrea si eu...dar se pare ca nu e loc de asa ceva...cand am trecut la ,,primele 365 de zile'', a fost scandalul cu KAT, acum altul...e prea de tot rasul...incep sa cred ca locul asta s-a transformat in camp de batalie si de ,,descarcare'' a tuturor nervilor adunati din x motive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

camelushka,ei, la noi e mai simplu. tiranul cel mic vine pe la 5 dim cu mami si tati,ca am laterala de la patut lasata in jos. se miorlaieste,baga tatica in gurita si scoate-l dintre noi daca mai poti!

Mergi la inceput

mari,ignora. e prea multa rautate, nu iti pierde timpul cu ea. e loc si de iubire si de sprijin si de respect. se pot invata daca nu le avem.
nu am fost niciodata data afara de de DC,am cerut sa mi se stearga primul cont,pt ca mi-a placut mai mult al doilea nick name si se potriveste mai bine cu situatia mea.
si totusi, mari, ignora orice rautate,altfel,te incarci negativ.
sunt oameni minunati aici,dar aici, e ca si in lume. peste tot sunt si buni si rai sunt si oameni care se cearta si oameni care ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Buna fetelor,

Ce emotionant...casuta noua. Bine v-am gasit dragi mamici, incepe un nou capitol in viata noastra, sper, cu multe bucurii.

mari, multa sanatate mamei tale si recuperare cat mai rapida.
ana, felicitari Maiei:)
camisv, iesire la munte? unde? sta Tudor in scaunul de masina fara probleme? Ioana iara face nazuri, nu prea poate fi linistita cand sta in scaunel. Tare mi-as dori sa iesim si noi undeva, dar cu asa "tiran" lanaga noi, mai greu.

Mai sunt copilasi care dorm in pat cu ambii sau cu un parinte? As vrea s-o dezvat pe Ioana de acest obicei prost, si caut solutii. Cred ca ar fi vremea sa doarma in patutul ei iar eu cu sotul.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Da, Miri doarme in pat cu noi in cele mai multe seri. o mai mutam in patut, uneori doarme acolo ins ade cele mai multe ori se trezeste si o luam inapoi in patul mare. Exista metode de invatat cu somnul in patut, dar dureaza si necesita rabdare si nervi si diponibilitatea de a te priva de somn cel putin 3 nopti..... Eu nu ma bag la asa ceva, prefer sa doarma cu mine in pat pana la liceu

Mergi la inceput

summertime,am incercat si noi.mare dreptate ai.
dupa o samptamana de zombie,am ales ca e muult mai parinteste ca strumful sa bolfaseasca intre noie si sa ii pun buculitza mit shunculitza.

mai nou muscam tot ce prindem,nu numai tatica lui mami.offfff,cum sa il dezvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chichi, il pupam si noi pe Tom!

cameluska, si Ade doarme cu noi si mi se pare mult mai comod asa. Momentan..:D

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/

Mergi la inceput