Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
alina.clau spune:
Buna ziua!!
Parerea mea despre vaccinuri este ca se fac prea multe valuri intr-un pahar cu apa.In toate tarile civilizate se fac cam aceleasi vaccinuri obligatorii ca si la noi,fara discutie ca se face si Ror-ul,unele chiar au in schema mai multe cum ar fi si rotarixul sau antipneumococil,dar,na,statul nostru nu-si permite o cheltuiala mai mare,decat e.
Ror-ul nu da sub nici o forma autism,pt ca autismul este o boala cel mai probabil genetica(inca nu se stie exact cauza),dar copilul se naste cu aceasta boala,doar ca nu se poate diagnostica decat dupa 1 an si coincide cu perioada post-vaccinare ror si atunci unii au pus in carca vaccinului boala,dar nu e cazul.
Copilul trebuie sa fie perfect sanatos cand se face orice vaccin,foarte rar sunt cazuri cand copilul are o boala autoimuna nedescoperita si atunci pot exista efecte urate.Din pacate sunt mediatizate cazurile grave si nu se stie ca mult mai multi copii au scapat de complicatii urate daca au facut vaccinul.Nu se mediatizeaza cazurile cand copii de la o boala de copilarie banala au facut febra 40,convulsii si au ramas cu sechele neurologice pe viata,nu se vorbeste de cazurile cand barbatii raman sterili pt ca au facut oreion in adolescenta si lista poate continua.
Binenteles ca exista riscuri cand ii vaccinam,dar statistica ce spune??Daca am intepa 1 mil de oameni cu un simplu ac,sigur unul va face soc anafilactic,deci...
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doina_1984 just_me31, eu i-am zis pediatrei ca am auzit cazuri de autism, paralizie etc. de la acest vaccin si atunci ea mi-a zis sa nu-l fac. Dar totusi stau pe ganduri acum. O sa incerc sa ma mai documentez... Mi-as fi dorit ca fetele de aici sa ne spuna daca au facut sau nu, mai ales ca noi suntem printre ultimii care am facut anul si majoritatea banuiesc ca i-ati vaccinat. Speram ca acest subiect sa starneasca cat de cat interes, dar se pare ca nu ![]() Mami lui Matei Mihai 26.10.2010 |
Eu mi-am mai scris parerea aici, cu argumente pro si contra, chiar de curand, asa ca nu le mai repet.
Ideea pe scurt este ca si eu am stat in cumpana si apoi am decis sa fac Priorixul. Am facut si Infanrix si Priorix, cei mai multi pediatrii recomanda s as efaca la dieferenta de o luna intre ele. Ca efecte adverse am avut muci multi 3 saptamani si febra in noaptea respectiva, si atat.
summertime spune:
| citat din mesajul lui ancamak Buna dimineata! Doina, doamna doctor mi-a povestit cum o fetita de 16 ani a murit de rujeola. Mi-a mai spus ca un vaccin, parca cel de la 2 luni, are ca reactie moartea( sau ceva de genul). Mami Anca cu Andrei Ionutpoze |
Mie nu imi suna a doctor de incredere daca s eexprima ca vaccinul de 2 luni are ca reactie moartea. Mi s epare chiar f amuzant :))) Oricum viata in general are ca reactie moartea, deci ce sens are sa ne mai facem griji.

ancamak spune:
s-a exprimat :" daca ai sti ca vaccinul poate avea ca reactie adversa moartea, l-ai mai face?"
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
summertime spune:
| citat din mesajul lui ancamak s-a exprimat :" daca ai sti ca vaccinul poate avea ca reactie adversa moartea, l-ai mai face?" Mami Anca cu Andrei Ionutpoze |
Si rujeola poate avea ca reactie moartea sa stii, de aia s-a inventat vaccin. Si o operatie de cezariana poate avea ca rezultat moartea, si o nastere normala, si un algocalmin luat de un alergic. Si o intepatura de albina...asta nu inseamna nimic insa pt restul de oameni care nu patesc nimic in urma intepaturii, algocalminului, nastreii, etc.
Oricum, tind sa nu iau deciziile legate de sanatatea copilului meu bazate pe discutii cu nescunoscuti in tren, dupa cum toata lumea stie si vede, sunt destul de multi oameni intr-o doaga
ancamak spune:
chiar nu vreau sa intru in discutii inutile. Am spus o parere si am argumentat.
Fiecare mama face cum simte.
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
summertime spune:
| citat din mesajul lui ancamak chiar nu vreau sa intru in discutii inutile. Am spus o parere si am argumentat. Fiecare mama face cum simte. Mami Anca cu Andrei Ionutpoze |
Anca, discutiile nu sunt inutile. Sunt doar contradictorii. Din aceste discutii pot cei care le citesc sa isi traga propriile concluzii.
ancamak spune:
Daca te duci la mai multi medici, fiecare dintre ei vor avea opinii proprii si diferite de a celorlalti.
De aceea nu am intalnit inca un medic in care sa am deplina incredere.
Inainte sa fiu influentata de o "straina" am tot citit discutiile de pe diverse forumuri si am discutat cu persoane de inceredere.
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze

26.10.2010