Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Noi am patit-o cu vaccinul de la 4 luni, cand dupa o saptamana a facut Vlad pneumonie, dar nu se poate numi reactie adversa la vaccin ci doar boala agravata de starea de slabiciune produsa de vaccinul respectiv...daca raceala nu ar fi fost in faza de inceput si s-ar fi putut amana vaccinul, poate nu ajungeam la injectii si spitalizare, am fi tratat doar mucisorii si tusea...de aceea e bine sa fie consultat copil foarte-foarte bine inainte...ieri inainte de vaccinare, dna dr l-a intors ,,pe toate fetele'', a constatat ca e ok si apoi a trecut la ,,intepare''.
Tot legat de ce e bine sau nu, trebuie sa ,,laud'' medicul ca mi-a recomandat sa fac vaccinul antitetanos inainte de a naste pentru ca ea nu considera ca ustensilele din sala de nastere pot fi 100% sterile si astfel sa nu patesc ceva in caz de cezariana/epiziotomie...eu chiar nu stiam de chestiile astea si nici nu auzisem alte mamici vorbind despre asta, insa am considerat ca a fost bine...parerea mea...(la fel cum sunt pareri si despre vaccinarea copiilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata !
Eu nu i-am mai facut nici un vaccin...nici cel de 1 an si nici ROR . Si nu le voi face.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28
"haidi pa!"

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Decat sa vb doar sa te afli in treaba mai bine stai in banca ta si nu mai te baga!

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Ce dreptate ai !!! e valabil si pt tine ????

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

ANA - Ma bucur ca-i place Maiei grisul

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Da,dar il mananca doar daca e f subtire. Daca e mai gros isi face greatza !

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetelor!!
bun gasit in casa noua! avem copilasi numai suntem bebelusi
aceasta noua etapa sa ne ajute sa fim mai unite...sa avem numai vesti bune...sa fim sanatosi!

doina referitor la vaccin eu le fac pe amandoua ..am facut infarixul,iar luna asta fac priorix....

histamina mult succes astazi! sa dea Dumnezeu sa fiti bine!!

eu am avut in week o nunta de care am aflat in ultimul moment, la care m-am plictisit,ma durea fundu de atata stat jos
am avut netul oprit ca a fost o defectiune...am recuperat tot ce ati scris...

fetelor copilasii vostri tipa cand nu le convine ceva?? Elenys tipa cateodata dar nu o bag in seama prea mult ii explic si o las sa tipe si se potoleste pana la urma

vroiam sa va zic ca avem de ieri si un premolar sus in stanga....
referitor unde dorm copilasii ...a mea doarme cu noi in pat de pe la 8 luni am luat-o cu noi in pat ca se rostogolea noaptea in patut si nu avea loc....socrela nu era de acord ca cica asa se invata...dar e atat de frumos sa dormi cu copilul tau sunt momente unice....se va dezvata ea sa doarma si singura...dar mai incolo

va pup o zi frumoasa!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/MOTELENYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna ... am vrut sa zic si dimineata, dar m-am trezit ca mai este putin si apune soarele

Va spun la ce concluzie am ajuns eu (deci este doar parerea mea) dupa ce am citit/discutat despre vaccinuri: dupa momentul vaccinarii scade sistemul imunitar al copilului, iar daca acesta este mai slabit din alte cauze, poate duce la complicatii ale unor boli deja existente. Adeptii medicinii alternative (gen homeopatie) spun ca sistemul imunitar este f. mult dat peste cap, pentru ca organismul trebuie sa "lupte" cu mai multe "boli" in acelasi timp. ROR-ul ca si reactii adverse poate avea febra f. mare mai multe zile(de aici complicatii gen convulsii la copiii predispusi).

Ca sa schimbam putin subiectul, cum stati cu adaptarea la noul orar? Noi ziua ne-am adaptat deja (masa/somn) dar seara este jale, abia reusesc sa-l tin un sfert de ora dupa ora lui normala de somn. (asa m-am gandit eu sa-i decalez treptat cu cate un sfert de ora)

Si tot ca sa ne mai "imbunam" niste poze frumoase din drumetia noastra:
cu Tudor
https://picasaweb.google.com/108075307681341043820/ExcursieInApuseniOctombrie2011#
peisaje:
https://picasaweb.google.com/103024092240622789337/ToamnaInApuseniOctombrie2011#

Camelia,mami de http://picasaweb.google.com/tudornicola10/Octombrie2011#" target="_blank"> Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

camisv pe elenys nu afectat-o schimabtul orei....se trezeste dimineata tot la 8:30-9....la pranz se culca la 12:30-1...doarme o ora jumate....si seara la 8:30-9.somn pana la 5-6dimineata cand se scoala pentru laptic...asta e programul nostru...
pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/MOTELENYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

jelanie mare la noi cu noua ora.
e kamikaze pe la ora 20,dar la 5 dim,scularea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

waw, Cami, SUPERBE pozele voastre, o placere sa admiri minunatia aia de culori de toamna!
Tudor e un dulce!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/

Mergi la inceput