Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Lora , fetita mai facuse pe la cateva luni si virusul se blocase undeva in creier, ce mi-a spus doamna doctor. Noi nu am avut nicio reactie la vaccin.

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Si nu era rubeola, era meningita si fetita era din tribul "iugu-iugu" si a ajuns la spital in moarte clinica dar a fost salvata in ultimul moment de dr. House. Si clar ca reactia la vaccinul de 2 luni este moartea din moment ce se stie ca toti oamenii vaciinati cu vaccinul ala mor (unii de inima, unii in accidente de masina, unii de batranete, pe unii ca i-a prins nevasta cu amanta si le-a dat cu tigaia prea tare in cap etc, etc).

Sigur doamna de care spui e medic? I-ai vazut parafa? O fi mama Omida

Acu foarte sereios, nu mai raspanditi zvonuri de astea si panicati mamicile aiurea. Daca aveti un link la un studiu serios care sa dovedeasca macar un pic din ce spuneti, e ok. Dar povesti de astea urbane nu isi au rostul.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

azi e ziua cea mare. aflam daca facem sau nu punctie.
nu mai am niciun strop de energie.
nu astept sa mi s eplanga d emila,asa cum am fost acuzata.nici macar compasiune nu vreau,ci pur si simplu astea sunt vestile despre noi,altele nu am,nu pot sa inventez altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Lora , fetita mai facuse pe la cateva luni si virusul se blocase undeva in creier, ce mi-a spus doamna doctor. Noi nu am avut nicio reactie la vaccin.

poze

Si nu era rubeola, era meningita si fetita era din tribul "iugu-iugu" si a ajuns la spital in moarte clinica dar a fost salvata in ultimul moment de dr. House. Si clar ca reactia la vaccinul de 2 luni este moartea din moment ce se stie ca toti oamenii vaciinati cu vaccinul ala mor (unii de inima, unii in accidente de masina, unii de batranete, pe unii ca i-a prins nevasta cu amanta si le-a dat cu tigaia prea tare in cap etc, etc).

Sigur doamna de care spui e medic? I-ai vazut parafa? O fi mama Omida

Acu foarte sereios, nu mai raspanditi zvonuri de astea si panicati mamicile aiurea. Daca aveti un link la un studiu serios care sa dovedeasca macar un pic din ce spuneti, e ok. Dar povesti de astea urbane nu isi au rostul.

Laura si de la anticonceptionale se poate muri, asta nu inseamna ca nu se folosesc pe scara larga. Vaccinul in sine alaturi de alte complicatii nestiute pot duce si la ......
Chiar nu am vrut sa sperii pe nimeni.In concluzie orice medicament pe care il luam ne poate complica o problema medicala

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ancamak, da ai dreptate. In combinatie cu alte boli se pot ajunge la complicatii. Dar asta se intampla extrem, extrem de rar. Si nu e vaccinul vinovat, e combinatia nefericita. De asta se fac controale medicale inainte de vaccinare, de asta se vaccineaza doar copiii sanatosi. Nu am vrut sa spun ca esti stupida, ci ca ai aruncat niste povesti asa in neant, ca pe niste maxime, fara sa faci precizarile si nuantarile pe care le-ai adus acum, in ultima ta postare. Si mai sunt mamici incepatoare, panicate, care dau un google si ajung din inatmplare la pgina cu scrierea aia a ta in care ziceai ca doamna doctor ti-a zis ca se moare de la vaccin si ia afirmatia de buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ca vitamine, ii dau VIUSID si sunt supermultumita.

e un intreg curent antivaccinare care a ajuns si la noi,dupa ce in occident si-a epuizat cam toate tipurile de discurs si dupa vreo cateva zeci de decese ale copiilor pe constiinta.
oricat am tras dupa ROR,oricat le-as ura, pe cele obligatorii le voi face.

trebuie sa tinem cont d einformatia cu adevarat medicala,altfel afli ca s epaote muri si de apa potabila.nu zic de la aspirina,ca-s alergica si chiar dau coltul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pai asa....si de la drobul de sare putem muri, daca ne pica-n cap...Anca, fara legatura cu tine, personal.

Eu nu le-am facut ror la niciuna din fete si, atata vreme cat stiu ca un copil bolnav trebuie ingrijit, zau daca imi fac griji macar 0,01%.

Anca, si tu si eu, acum, putem face rubeola, nu suntem niciuna din noi imune. Doar daca n-ai facut in ultimii 4 ani vaccin. Eu n-am facut.

Oricum, dr. aia era dusa sigur....daca era dr. si in realitate.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/

Mergi la inceput

Laura sa fim seriosi ca unii medici de familie chiar nu isi dau silinta sa verifice copilul inainte de a-l vaccina si apoi ascultam la stiri complicatiile la care a dus o simpla vaccinare.

poze

Mergi la inceput

Lora, era o doamna doctor. Nu vreau sa intru in discutii inutile. Am discutat de ror, ca era discutia in toi pe forumuri. Si-a spus ca ea si-a vaccinat copii. Probabil ca altfel reactionam noi la adulti fata de un copil de cateva luni.

poze

Mergi la inceput

Dr. mea de familie e chiar tipul de medic care isi da silinta sa verifice f.f. bine starea de sanatate a copilului inainte de vaccinare. Cu toate astea, la Iustina mereu si la Ade inainte de vaccinul de 2 luni am mers si la pediatra sa le consulte, in ziua cu vaccinul. Inafara de asta, inainte de a pleca de acasa la vaccin le luam eu temperatura, verificam daca nu au muci sau gat rosu. Nu ma pricep, nu sunt medic, dar, totusi, tind sa cred ca mi-as fi dat seama, ca mama, daca e ceva schimbat la copil. Acum cu Ade nu mai merg la pediatru inainte decat daca nu sunt eu f. sigura ca e ok pentru vaccin.
Insa, din pacate, sunt si mamici care nu au acces la informatie si nu stiu ca un vaccin, de oricare ar fi el, facut atunci cand e copilul bolnav, poate da reactii urate tare. Dar vaccinul in sine nu da reactii de speriat chiar.

Mergi la inceput

Anca, intr-adevar, nu e utila discuta daca era sau nu medic, dar eu consider utila discutia pe care o avem noi acum.

Mergi la inceput