Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 20
Victoria_mami spune:
Lori, 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Lori, de ce pleci in Austria?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich hahahhaha 2 prostii dintr-o lovitura!!! Lumi asta cu "noroc ca-i scump" am scos-o din putza gandirii....ai inteles ce-a vrut sa zic....sunt capiata, deh Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
ma bufnit rasul
Lorichul "obosit"Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
DanaH spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lori, de ce pleci in Austria? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
dada, si eu vroiam sa intreb acelasi lcuru.
alysh, am crezut ca tu zici ca sotul tau iti face chiar sushi, adeca cu orez, alge, tot ce trebuie. am vrut si eu sa ma duc la un workshop de facut sushi, dar nu am mai ajuns din varii motive.
mai cumparam si noi sushi din supermaket, dar nu sunt nici pe deaprte ca la restaurant.
asa, somon afumat mancam si noi destul de des. defapt nu prea ne lipseste din frigider, amandoi suntem morti dupa el. iar in fiecare miercuri ne-am facut un obicei sa mancam somon la tigaie.
noi il punem in putin unt, cu putin vin, si iese o minune. le palce si copiilor. alex il mananca cu frunze de spanac, si odo... simplu, dar eu ma bucur si asa.
si pe aici este scump somonul, mai ales daca il iei de la pescarie unde e cel mai bun). in jur de vreo 20 euro/kg. dar pt o masa in 4 vreo 600-700 g ne super ajung.
tu cum mananci stridiile? asa goale? cu lamaie si otzet? mie nu imi plac asa de nici o culoare. am incercat in frantza, la mama lor acasa, si nu mi-au palcut. in schimb sotzului da.
dar am incercat si cand am fost in chile. erau facut cu cascaval cumva si cred ca la cuptor. am mancat pana nu am mai putut, au fost excelente. nu am gasit pe nicaieri reteta asta.
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lori, de ce pleci in Austria? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
unde a zis ca pleaca in Austria?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
v-am trimis si voua fetelor bilete de plecat
Dana, Alyshu papa somonelul crud, nu afumat. NU? Is capie, fug pana nu mai scap fo' prostie.
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Lorich v-am trimis si voua fetelor bilete de plecat Dana, Alyshu papa somonelul crud, nu afumat. NU? Is capie, fug pana nu mai scap fo' prostie. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
crud??
hmm...mai rar. Adicalea eu tin sa fierb pana si macroul pt peste marinat. Am eu pasarelele mele. Whatever.
Scump ce zici tu DanaH,acolosha, scump. Hai sa pescuim
Ce mai fac, e crap la tava acoperit de legume (acu toamna e gras), dorada gratarita a fost de m i l i o a n e, o voi repeta in weekend, si ma gandesc sa iau si un macrou/ton sa mi-l marinez ca taaaare fain e.
Cu stridii...nu am cohones sa incerc - sunt prea usor perisabile. Si cu pestele e la fel, dar la peste intreg ma pricep dupa cum arata capul. Dar stridiile alea, maica, nu au nici cap, nici branhii, nik.
Lorichu, se baga Ana la interneturi, videochat, deja?
Reallaura spune:
Drageeelor
Nu am apucat sa va citesc in detaliu, dar ma intorc acum la asta.
Eu, in aceeasi situatie:atat de mult de lucru ca nu pot sa mai strecor nimic in programul zilnic in afara de sv.
Seara cand ajung ma iau in primire si apoi adorm cand ii culc pe ei.
Mirci a cam tusit aseara, dar 2 sedinte de dexa l-au si pus pe piciare, slava Domului
Desiree frumoase poze cu Vic motzata, si ce activitati interesante aveti! Chiar va iese lucrul manual! :D. pupici victoriei
alysh, Draga mea, inca mai faceti sushi si nebunii... Ce mistoo... Apropos de paturi suprapuse, toate dormitoarele care ne-au placut nu se potriveau la noi pt ca erau cu paturi suprapuse :DD variante sunt. Va pupam tare tare, cu dor. Vera mi-a spus ca v- ati intalnit, tare geloasa am fost!
cu foc
Fetele, pana la urma impreuna am petrecut cea mai frumoasa perioada din viata noastra, ce dragut!!
Ma duc inapoi sa va citesc