Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Cum merge cu amenajarea casutei noi?

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna dimineatza

Cum sunt Emilianele, Lady?
Mie una imi pare rau ca ai renuntat la Ani (imi place si Diana) - noi la lista de nume de fetite am fi avut obligatoriu Anastasia (cu diminutiv Ani) asa ca sunt subiectiva

Eu sunt iarasi usor in butoi, deoarece am mici probleme de sanatate (inca nu m-am cautat de tot) datorate tensiunilor din ultima perioada, iar cu Andi avem probleme de "rebeliune" - ieri a venit cu buza sparta si un dinte ciobit. E genul de baiat care se indreapta rapid spre pubertate, foarte popular intre colegi si simte nevoia sa braveze la greu... iar noi am cam epuizat toate abordarile (de la super soft la duru-duru). Noroc cu cel mic care ne uimeste in fiecare zi prin cumintenie, zau asa, de ne e teama sa ne bucuram sa nu "stricam" materialul.

Va pupic si incerc sa mai intru mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bune, Busy

Ce ai patit, ce probleme de sanatate?Ai grija de tine, te rog...

Iar cu Andi...nu te supara prea tare, e doar o perioada de identificare a eului sau cu eul celorlalti!Si bineinteles, de incercare de intergrare si apartenenta la un grup...incercare care are si ea probele ei de "foc".Ii va trece!

Iar cat despre Dutzu...cineva trebuie sa fie si cuminte!Mai ales ca da si cu aspiratorul dar si cu matura!

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hai la , mocacino cu spuma si frisca multaaaa, capucino sau ceai de lamaie pentru cine este nevoie

ary este mult mai bine si de maine inapoi la cresa

vias ff frumoase pozele dr mai frumosi protagonisti

lady cum este prajitura?

busy e bine ca Vladut este cuminte, si la Andi este o perioada care trece

gata fug sa hranesc fata ca daca nu o sa ma pape pe mine

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Gata, am dat comanda de tort pt. Dutzu. Daca reusesc sa ma hotarasc si la cadou....

Mergi la inceput

Lady - cu sanatatea trebuie sa ma caut... insa am ceva probleme de tensiune/inima/dificultati de respiratie... sunt un picutz speriata, dar incerc sa ma caut cat mai repede si bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Busy, multa sanatate !

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

de azi suntem la gradinita

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

de azi suntem la gradinita

Mamica lui JR

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

de ce esti trista? ca merge la gradi?

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Vias, nu fii trista, iubire... pentru el e minunat asa, sa socializeze... Ce mi-as dori sa-l pot da si eu pe Dutzu...

Mergi la inceput