Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias si deci v-au placut pozele noastre, nu?? Mamica lui JR Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici |
da!
vazut si recunaoscut socru
, socrela de Vias si cumnat de Vias
26+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
da! vazut si recunaoscut socru , socrela de Vias si cumnat de Vias 26+
|

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
roxyaly spune:
Vias La multi multi ani fericiti alaturi de scumpul vostru mic.e un dulce si jumatete.va pupam
noi suntem bine, toate bune si frumoase.facem lista pentru Mos Craciun ca Matei cand vede dimineata bruma imi zice ca vine mosul.
va pup petoate fara exceptie
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Vias La multi multi ani fericiti alaturi de scumpul vostru mic.e un dulce si jumatete.va pupam noi suntem bine, toate bune si frumoase.facem lista pentru Mos Craciun ca Matei cand vede dimineata bruma imi zice ca vine mosul. va pup petoate fara exceptie mami Matei Constantinroxyaly-poze |
dar tu ceva poze????? nik..nik???
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui vias si deci v-au placut pozele noastre, nu?? |
Deci , da !

Rares - clipe si zambete
My_Lady0091 spune:
deci am rectificat numele la bebelinda:Diana Micaela Cristinne...si gata!![]()
si acum fac emiliane
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 deci am rectificat numele la bebelinda:Diana Micaela Cristinne...si gata! |
Super
super
super 
Asta este !
Aveam eu un feeling cu Ani...
Diana este nume de printesa, de zeita... foarte fain. Si suna super, se completeaza, Diana Micaela Cristinne.

Rares - clipe si zambete
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Super super super ![]() Asta este ! Aveam eu un feeling cu Ani... Diana este nume de printesa, de zeita... foarte fain. Si suna super, se completeaza, Diana Micaela Cristinne. ![]() Rares - clipe si zambete |
Saru-mana..de pocni inspiratia in seara aceasta pe mine si pe sot..cred ca de la emiliane ni se trage!!!stii cum le-am facut pana la urma?!
copt doua foi foietaj si racit
facut crema din budinca vanilie...pus calduta peste o foaie si lasat racit bine.apoi adaugat peste frisca...pus a doua foaie foietaj...invelit in hartie de copt si pus la frigider pana dimineata...acum sa vedem ce o iesi ca e prima oara cand fac!
Am vazut ca a nascut Ionela...de la prietene!Asa ca spun si eu, din inima:
Bine ai venit pe lume, Tudor!Noapte buna gagici!

A_driana spune:
lady cea mai frumoasa alegere 
noi daca vom avea o fetita o va chema Diana....de cand am fost gravida am zis ca daca-i fetita va fi Diana....mi se pare atata de frumos, de delicat, de elegant 
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui A_driana lady cea mai frumoasa alegere ![]() noi daca vom avea o fetita o va chema Diana....de cand am fost gravida am zis ca daca-i fetita va fi Diana....mi se pare atata de frumos, de delicat, de elegant ![]() Adriana, mamica pufarinului David |