Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
am fost azi la servici cu JR..ca s-a terminat concediul celor 2 ani
..credeam ca de azi sunt somer...dar cica nu..sunt in preaviz pana la sf lunii noiembrie 

....asa ca pe langa 6 salarii pe care mi le-au oferit ei, voi mai lua si salariul pe luna asta.
mentionez ca nu merg la servici, si au mentionat asta si ei in decizie 

sper din inima sa mearga c vreau eu sa fac..
PS: daca stiti pe cineva interesat de mobila pictata, il trimiteti la mine?? este noul meu business
(preturile sunt cat se poate de mici)
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Vias, multa bafta.... daca aflam ceva te anuntam... Te deplasezi si in alte zone? de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
oriunde e nevoie

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
My_Lady0091 spune:
Vias...multa bafta!
Am vazut ca e in trend asta cu pictatul mobilelor..
26+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias am fost azi la servici cu JR..ca s-a terminat concediul celor 2 ani ![]() ![]() ....asa ca pe langa 6 salarii pe care mi le-au oferit ei, voi mai lua si salariul pe luna asta.mentionez ca nu merg la servici, si au mentionat asta si ei in decizie ![]() ![]() sper din inima sa mearga c vreau eu sa fac.. PS: daca stiti pe cineva interesat de mobila pictata, il trimiteti la mine?? este noul meu business Mamica lui JR Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici |
Au recunoscut ei ce trebuie sa-ti dea salariul pe 6 luni ?

http://community.webshots.com/user/allexa06
getik1 spune:
vias super ideea bafta multa sa mearga bine
a ve
nit doctora la fata a vazuto si m-ia adus reteta, este uu pic racita doar atat nimik a palamani, nu in gat decat secretii care nu le poate elimina
, si picaturi pentru ochisor.
am pus fata la nani asa ca fug la treaba cat doarme ea sa fac cat mai multe![]()
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui allexa06
Au recunoscut ei ce trebuie sa-ti dea salariul pe 6 luni ? ![]() http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
asta a fost intelegerea noastra de data trecuta..
azi cand am mers si am vazut si decizia, am vazut ca scria acolo ceva de genul "cum oprevede in contractul nostru de munca"
cred ca aici e vb si despre vechime...asta la fel, am dedus din discutia purtata...
vias spune:
uff...in sfarsit un moment de respiro ![]()
Jr doarme de o ora, dar eu nu mai stiam cum sa mai strang una, alta, cum sa spal repede-repede vasele (abia astept sa-mi iau masina de spalat vase
) sa pun repede de o ciorbita...pt JR cand se trezeste.
ma duc sa intru si la el in camera..acolo e urgie...nu e mizerie, dar e o dezordineeeee 

o zi faina tuturor, poate mai intru mai tz! 
si deci v-au placut pozele noastre, nu?? ![]()

de
11.11.2009 si
6 ani.