Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 6
A_driana spune:
lady amenajarea merge incetisor...adica avem debaraua gata (rafturi facute, aranjate toate), sine si perdele provizorii puse, spalat geamuri si cam atat....mai avem de spalat luna toata baia si cam atat facem deocamdata....dar deja incepe sa prinda contur ap. si tare-mi place.....am si prima floare maaaaaare 
vias nu fi trista...o sa se obisnuiasca si o sa vezi ce bine o sa-i fie dupa aia 
mummy multa sanatate 
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Lady - cu sanatatea trebuie sa ma caut... insa am ceva probleme de tensiune/inima/dificultati de respiratie... sunt un picutz speriata, dar incerc sa ma caut cat mai repede si bine de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
si eu le am...se datoreaza in mare parte stresului.Eu am perioade cand ma trezesc din somn sufocandu-ma si senzatia persista secunde bune...

luna aceasta incerc ca ajung si eu la un cardiolog!
sanatate busy!
cum arata tortul lui Vlad?
26+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui vias de azi suntem la gradinita Mamica lui JR Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici |
si ce-i cu fata asta?Parca l-ai inrolat in Legiunea straina!
iti va fi greu,ca mama si lui un picut cu acomodarea...dar vei vedea ca va fi ok!Un pic de entuziasm te rog..si putin optimism!!!

26+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
de dimineata am plecat cu gandul ca vreau sa vad si eu gradinita, sa vb cu directoarea, cu educatoarea..na..sa-mi fac o idee..desi stiam ca e ok acolo, prietena mea l-a dus pe baietelul ei....stiu cat a cautat ea io gradinita, asa ca am incredere.
Dimineata am plecat impreuna, eu nici macar nu stiam unde este gradinita. Cand am ajuns acolo, baietelul prietenei mele l-a luat pe Jr de manuta si au intrat in sala, la joaca. Am vb cu directoarea, educatoare tinerica (asta mi-a placut tare mult, era si vesela) si dupa ce am stat 15 minute si s-au strans copilasii, am coborat in sala unde era grupa mica.
JR imediat a inceput sa se joace cu ei, am vrut sa-l chem, am incercat sa-i puncaciulita pe cap..nimic, mi-o arunca, nu mai voia sa plece de acolo, asa ca d-na directoare si d-na educatoaremi-au spus sa-l las acolo pana la ora 11:50 asa vad si daca sta...am lasat acolo nr meu de telefon...am plans bine...si am plecat cu prietena mea care era si cu masina sa cumparam una , alta pt el..ca de maine....
Nu m-0a sunat d-na educatoare deloc.
Cand am ajuns..d-
na le citea "cenusareasa". cand am intrat in usa si m-a vazut puiul meu...cateva secunde m-a fizat cu o fata atat de trista, nu stia daca sa planga sau nu..apoi a inceput sa alerge spre ine...moment in care a si izbucnit in plans...un plans din suflet...parca astepta momentul sa planga la mami in brate..![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
scuze ca scriu asa...cred ca tastatura imi face figuri....scriu ceva..apoi imi fuge imaginea..iar revine...si tot asa..ca nici nu-mi dau seama daca e ok sau nu..scuze..sper sa intelegeti ce scriu eu..
asa ca...imi e greu..plus ca el este cel mai mic...si se vede...urmatoru are 2 ani si 4 luni..i
ar ceilati 3 ani...3 ani si ceva...
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
i-am cumparat si un rucsacel..i-am facut cateva poze...cand le descarc..sa vi le arat...e asa de mic...
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui vias cand am intrat in usa si m-a vazut puiul meu...cateva secunde m-a fizat cu o fata atat de trista, nu stia daca sa planga sau nu..apoi a inceput sa alerge spre ine...moment in care a si izbucnit in plans...un plans din suflet...parca astepta momentul sa planga la mami in brate.. |
O sa fie bine !

Rares - clipe si zambete
getik1 spune:
| citat din mesajul lui vias Cand am ajuns..d- na le citea "cenusareasa". cand am intrat in usa si m-a vazut puiul meu...cateva secunde m-a fizat cu o fata atat de trista, nu stia daca sa planga sau nu..apoi a inceput sa alerge spre ine...moment in care a si izbucnit in plans...un plans din suflet...parca astepta momentul sa planga la mami in brate.. Mamica lui JR Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici |
si acu sper sa ai rabdare sa citesti, este poveste lu ari din prima zi de cresa pana acu: pe 5 septembrie am fost sa duc actele pentru cresa ari cat am vorbit cu asistenta a fugit in sala de joaca am i ntrat in panica ca nu este copilu
, imediat i-am auzit glascioru vorbea cu copii de zor na vea ea treaba, am luat-o de acolo si am duso in clasa iei de unde o jumatate de ora m-am chinuit sa o iau sa plecam
, pe 12 sept a inceput propriu zis in primele 2 zile nimic nu zicea sa trezea inaintea ceasului sa mergem la"dana si maia" apoi dupa vre3 zile o saptaman era solidara cu ceilalti copii care urlau dar ea nu avea nimic de mine sau tasu ea plangea ca auzea copii ceilalti, dupamasa la fel cand o luam la 3 incepea sa planga acu dupa o luna si o saptamana de cresa cand ma duc sa o iau ma vede se uita cand la mine cand la jucarii si nu stie ce sa faca, nu mai plange si este ff fericita si a invat enorm de multe lucruri sa nu mai spun ce a inceput sa vorbeasca cea mai mare dovada in seara asta vb cu sormea pe mess si vine ea tacticoasa incepe si bate cu degetu in laptot si imi zice: mamica men daun si a inceput sa dea din curut adica melodia lu Rihanna Man Dawn, sper ca nu te-am plictisit, si ia totul ca pe o noua experienta
si pentru tine dar si pentru Jrgetik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
multumesc mult getik...eu stiu foarte bine beneficiile gradinitei..teoretic...insa mintea mea se blocheaza pur si simplu cand il las acolo..simt ca-l parasesc si ca nu-s deloc o mama buna...desi stiu foarte bine din nou, teoretic, ca eu trebuie sa muncesc ca sa avem un trai cat de cat decent.
e greu...nu stiu daca maine va mai sta fara mine...sunt curioasa cum va reactiona.
Acum vad ca situseste putin..nu a luat azi raceala..o avea cred ca de duminica dimineata
pishko spune:
Getik Ce tare-i aricul tau! Super impresionata! Foarte tare!
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

de
11.11.2009 si