Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

vin si eu la coada cu 2 exemplare, ambii cu pampers ziua si noaptea si cu biberon.Plusez cu Eva suzetata ....Fara bibe nu se culca, chiar daca au mancat doar cu cateva minute mai inainte la masa...macar 50 ml de lapte sa fie in biberon...ii cer
la olita nu facem,cand s-a intamplat odata la Eva era cu diareea pe ea si cred ca facea oriunde. Acum sta pe olita, dar prefera reductorul. Toata ziua cere "caca aco (acolo-arata WC-ul) a baie". Sta pe wc calare si o zi intreaga atata timp cat se poate jucacu hartia igienica ( o rupe bucati, se sterge si o arunca in WC)... daca nu are nimik la indemana,dupa un minut -doua e "gaca" aka gata. Dragos mai degraba sta pe olita decat pe WC... dar doar sta... el nici macar nu anunta cand a facut kk pe el...

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

gabitza...dar nu ne-ai spus cum ai sarbatorit azi!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

deocamdata nu am sarbatorit..decat am rasuns/dat telefoane
Dimi i-am dus pe mucosi la gradi,urlete si plansete la greu... eu am avut treaba pe la autoritati (le-am scos duplicat la certificatele de nastere) I-am luat de la gradi,Dragos a adormit pe drum in carucior... i-am culcat si m-am apucat si eu de un pui la cuptor,o mazare pt ei (daca vor binevoi sa deschida gura,niste ficatei...) M-am cinstit cu o bere in timp ce ma uitam la "Amazing race" (sunt fan) si mancarea era in cuptor. Sper ca sotul sa vina acasa astazi la o ora rezonabila....

vara asta :)

Mergi la inceput

Atunci:petrecere frumoasa, Gabita!

Ficatei..buuun.Cred ca fac si eu in seara asta!

Si mie imi place Amazing Race..dar nu sunt fan!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu ma tot uit de cateva zile la canitele pt copii..vreau sa renuntam la biberon...dar toate au cioc de silicon..si atunci nu vad diferenta ..nu e acelasi lucru ca si la biberon?????

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias

eu ma tot uit de cateva zile la canitele pt copii..vreau sa renuntam la biberon...dar toate au cioc de silicon..si atunci nu vad diferenta ..nu e acelasi lucru ca si la biberon?????

Mamica lui JR

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

nu toate...
noi avem din asta:

http://www.philips.ro/c/avent-baby-toddler-hranire/gura-cu-manere-tare-260-ml-copii-p.-12-l.-scf602_12/prd/

are cioc de plastic, nu silicon!bea prin aspiratie..nu molfaie siliconul sa iasa lichidul!

dar mai mult bea cu cana normala..

27+
Citat:

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ANDREEA de Kia
LA MULTI ANI,ELISABETH de Katyuscha21
LA MULTI ANI, NICHOLAS JAMES de Bobomom

...sa fiti fericiti, puilor, acum si mereu!

27+
Citat:

Mergi la inceput

hai la cafea, capucino, ceai de tei si lapte cald!

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele, nu mai imi merge alimentarea la laptop, asa ca un timp nu mai am acces la pc va pooop si am fugit

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine...

Andreea de Kia si Nicholas James de Bobomom
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, sa umpleti sufletele parintilor vostrii cu muuuuuuuulta bucurie!!!

Mergi la inceput