Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Felicitari cu ocazia onomasticii:
Razvan Mihai de Tiusca
Mihai de Pishko
Pishko(Mihaela)
Gabitza35

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Sun...va trece si perioada asta si tot mai bine e la casaPupam Dominicul!

Ady..ce bine!!!!Distractie placuta

Vias..cum e JR azi?

Busy?Noutati?

Si va rog sa ne votati..accesand link-ul de la semnatura...fotografiile my1 si my2..dupa ce atribuiti numarul de stele..apasati pe semnul >..pentru a se inregistra votul!Multumim mult!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
In primul rand La multi ani celor care astazi sarbatoresc
My Lady - votat
A_driana - super fain,concediu placut va doresc.( Cu serviciul cum e ?)
Sunshine - stai linistita ca nu este codasul turmei.Stefan chiar daca face la olita cand il pun,asta nu inseamna ca am scapat de tot de pampers.Nu, la cresa are, acasa il mai las cu chilotei cateodata,noaptea are pampers.Singurul progras este ca acum sta pe olita cand il asez,pana acum il puneam si se ridica imediat fara sa faca ceva...acum sta si face,dar astept sa si spuna si cred ca apoi voi incerca sa scoatem de tot pampersul.Cu biberonul...si el inca mai bea dimineata lapte si cateodata si seara,in cursul zilei bea si din cana.
Spor la treaba iti doresc,sa terminati repede cu renovarea si sa vindeti cat mai repede

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata si de la mine
Sun...sunt EXACT in aceeasi situatie ca si tine, serios! Dar EXACT!!!!
Sun, sper din suflet sa va rezolvati cu casa cat mai repede

A_driana concediu placut!! Da' nu ai zis nimic unde mergeti

Am treaba azi..pupici

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

uitasem...

Mihai si Gabriel, Mihaela si Gabriela
La multi ani, sanatosi si fericiti!!!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

La multi ani, Mihail si Gavril !

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna ziua,

LMA cu intarziere pentru fulgusori care au deja 2 anisori.
Mihail si Gavril, mai ales celor care sarbatoresc prin munca (k mine ).
Sunt in cautare de ideei pentru tort am hotarat sa fie home made , sa vedem ce o iesi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Buna ziua,

LMA cu intarziere pentru fulgusori care au deja 2 anisori.
Mihail si Gavril, mai ales celor care sarbatoresc prin munca (k mine ).
Sunt in cautare de ideei pentru tort am hotarat sa fie home made , sa vedem ce o iesi

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

eu voi face cred...unul homemade..tiramisu

27+
Citat:

Mergi la inceput

mai..mai..mai..ce de bunataturi
sa va vad la cinsteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Sa o luam pe rand:

LMA tuturor sarbatoritilor!!!

Noutati nu am
Tort de ziua lui Dutzu... care am descoperit acum ca e super speciala: 11.11.2011 (si face 2 ani, adica doi de 1) - tiramisu pentru familie si de vanilie cu fructe si decorat cu fondant pentru seara, cu prietenii.
Cadouri de Mos Nicolae - fructe si dulciuri
Cadouri de Craciun - masinute, Thomas... la bici inca nu ne bagam, ca nu ne pricepem...

Mergi la inceput