Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bravo copiilor vostrii..serios..JR poarta pampers atat ziua cat si noaptea..

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

vias...stai linistita...cand va fi pregatit sa coopereze-o va face cu brio!Inca mai e timp!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

vias...stai linistita...cand va fi pregatit sa coopereze-o va face cu brio!Inca mai e timp!

Si inca cat timp.
Vias, si Rares este in clubul lui JR.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

voiam sa va intreb ceva...voi ce faceti copiilor cadouri de mos Nicolae...Mos Craciun???????
noi aseara am fost prin Decathlon si am vazut o bicicleta tare faina...JR chiar a si incercat-o, eu si tatal lui suntemincantati, dar JR dupa 10 min a alergat dupa mingi...nu stiu daca sa o cumpar sau nu
alte idei???????

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

si acum ma pregatesc sa merg la gradi sa-l iau..ce dor imi e de el

azi de dimineata plangea si spunea printre sughituri "veau a mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu n-am idei!.ne mai gandim...de Mosh Nicolae...fructe si dulciuri(in cantitati rezonabile cele din urma...adica le mancam noi mai mult)

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna seara la toata lumea, cu scuzele de rigoare pt disparitie...
ca de obicei absenti sper motivati..
In primul rand felicitari fulgusorilor si mamicilor pt cei doi ani minunati, va dorim numai bine si sanatate si multi ani frumosi impreuna!
Bine ati venit/revenit fetelor noi respectiv celor revenite
La noi treaba sta cam asa...tati e acasa in luna noiembrie, exact cum e mai rau ca noi vream concediu in decembrie dar a fost musai sa-l ia. Asta este.
Noi eram in pline renovari, de ceva luni bune, apoi ne-am hotarat sa vindem apartamentul si sa ne mutam la casa in apropierea lucrului, ca sa impuscam doi iepuri deodata. Asa ca ne cautam innebunuti de cateva saptamani ceva nou si asta ne ocupa tot timpul. Pe langa asta a nevoie sa incheiem si lucrarile incepute ca altfel nu putem binde. Si jr e evident prezent unde e gramada de moloz mai mare...asa deci...
la lucrul ca debicei stres mult, ma trezesc dimineata la 5 ajung seara la 6 inapoi..sunt teinata, epuizata fizic si psihic la maxim, de asta sper sa rezolvam cat mai repede cu o noua locuinta...
Deci vias, noi suntem codasii turmei, avem si pampersi si biberon, pt ca desi m-am certat de nenumerate ori si cu sotul si cu bunu , nici care n-au chef sa se streseze si sa-l puna pe olita sau sa-i scoata suzeta...sper cu mutatul sa-mi pot reduce si din orele de lucru, si astfel sa im reiau controlul asupra propriei vieti, in momentul de fata sunt ca un soarece in cursa, care trebuje sa conduca o turma de catari..
INchei acuma ca sa nu va mai intristez!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
fete, noi plecam in vacanta cu familia, am vrut sa va scriu aseara ce am rezolvat la servici, ca am fost ieri
va pup pe toate
o saptamana faina sa aveti

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput