Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 16
My_Lady0091 spune:
Kia?
Geta...sa pui poze pe contul comun cu fulgii...sa vad cum iesira, fato![]()
Prezenti in concurs
, un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2. Va multumim tuturor!

27+AMR:13 saptamani
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
'neatza...un ceai?
o cafea?
sa aveti o saptamana buna!!
Alexxa...miss u!
Prezenti in concurs
, un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2. Va multumim tuturor!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Haideti la o ciocolata calda 
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
buna dimineata
Lady...votat!! 

eu nu stiu de ce sa ma apuc mai intai
..JR e la gradi..mi-a urlat de numa'
...acum vreau sa ma apuc de curatenie, papa...d'ale casei...si apoi la munca cu mine...pupici 
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
My_Lady0091 spune:
nici eu n-am chef de nimic
azi cred ca voi gati o mazare cu piept pui..si voi scoate poate niste gogosari sa-i mancam cu zeama de lamaie...ca otetul e cah![]()
cu olita perseveram bine.ieri s-a pus pentru prima oara singurica...fara s-o pun eu.mai face pe ea..asta e...dar noaptea nu face!
orice ar fi nu face pe ea!
si asta ma bucura enorm!sper si ma rog la DD sa fim pe drumul cel bun!![]()
Prezenti in concurs

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui allexa06 Adica, nu-i pui noaptea pampers ? http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
adica nu...ea de pe la 5 luni nu mai face pisu noaptea...ci doar ziua.noaptea doarme
Prezenti in concurs

My_Lady0091 spune:
stiu..noi suntem pe invers..toata lumea se chinuie cu pampersul noaptea..noi nu!
noi suntem cu ziua
.asa e organismul ei.nici apa nu cere noaptea daca nu e bolnava, e cald in camera, are arsita(de la mai stiu eu ce).asa s-a setat organismul ei..a renuntat singura la masa de noapte de la 5 luni..si a bagat somn neintrerupt 22-06 cel putin,cu foieli..tipice varstei de atunci sau problemelor de ordin de sanatate sau dinti!
Avand invedere acest aspect, da..sunt o norocoasa si multumesc Providentei!
Prezenti in concurs

allexa06 spune:
Pai,atunci nu-i mai pune pampers noaptea si dimineata cand se trezeste imediat pe olita. Nici Stefan nu bea nimic noaptea ,nu se trezeste deloc,dar el bea un biberon de lapte inainte de culcare,dimineata este cu pampers-ul plin.In cursul zilei il pun si eu pe lita,de fiecare data face pisu
,acum am ajuns in faza in care dupa ce se ridica,se uita in olita si spune singur" babo",adica bravo !
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui allexa06 Pai,atunci nu-i mai pune pampers noaptea si dimineata cand se trezeste imediat pe olita. Nici Stefan nu bea nimic noaptea ,nu se trezeste deloc,dar el bea un biberon de lapte inainte de culcare,dimineata este cu pampers-ul plin.In cursul zilei il pun si eu pe lita,de fiecare data face pisu http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
avem copii identici!pai da:Rebecca nu mai are scutec nici ziua nici noaptea!dimineatza, precum spui, o pun direct pe olita si face de fiecare data

daca plecam in deplasare...da, inca ii mai pun scutec in continuare!
si daaaaaa....se ridica si zice singura "bavooo", cu un asa entuziasm de-mi vine s-o mananc
chiar acum 2 minute a avut un accident..a facut pe ea...eh...si cate va mai avea..dar suntem pe drumul cel bun, incet si sigur!
felicitari si voua..tinem pumnii!

Prezenti in concurs