Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

JR e la gradinita...si eu imi petrec timpul cu reclamatii la RAT ..un autobuz care ar trebui sa circule la 7 minute, de fapt ajunge la 45 de minute ...si cand sun si fac reclamatie...mi se raspunde ca sa-mi iau si eu o marja de eroare...
..pai cum mai????? sa ies cu copilul dimineata la 7:30..sa-l tin in statie in frig...sa astept buzul ca poate vine pana la 8:15??????????
astia nu sunt sanatosi..pe cuvantul meu

..fug la treaba..

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Lady..merci mult...vreau sa dau si eu comanda, ca gata..pana aici cu biberoanele.....oricum...asa m-am saturat de spalat la ele

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare!

Hai ca am tot vb cu Mylady pe facebook, si m`a tras de manecuta sa va mai dau vesti, sincer asa sunt de ocupata, mai ales ca acum avem un nou membru al familiei, care ma tine tot timpul in priza. In rest sunt ok, la fel si Rares, care merge deja la cresa, si ma uimeste zilnic cu cate ceva nou invatat! Viata in patru e minunata, desi foarte obositoare! Promit sa mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

eu ma tot uit de cateva zile la canitele pt copii..vreau sa renuntam la biberon...dar toate au cioc de silicon..si atunci nu vad diferenta ..nu e acelasi lucru ca si la biberon?????

Mamica lui JR

Ba da, e acelasi lucru... Noi folosim canuta cu supapa de la Primii Pasi... cu cioc de plastic dur...

Mergi la inceput

Busy o sa cumpar si eu tot asa ceva..merci mult
ps: da' cati ml duce???

Lavinia felicitari pt noul membru al familiei, sa-ti traiasca! ceva poze???

Mergi la inceput

Lady..faci tu cap nou???????

haaaaaaaaaai..pls..pls..pls...ca mi-e o leneeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Duce 250ml odata... noi mai vrem si refill uneori... da nu e asa complicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

20

Mergi la inceput