Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

am adus pt toate...

Gabitza sunt sigura ca fetele inteleg si nu se supara.... eu te inteleg foarte bine...
Eu cand sunt cu JR nu pot sa fac nimic la bucatarie...el da drumul la apa..si atata apa a dat pe jos..ca parchetul face ca naiba...niste zgomote.. ..sincer nu vreau sa ma gandesc cata apa am sub parchet ..si nu asculta, daca ilc ert nu ma baga in seama...stiu cum este...

Azi JR e la bunica lui, eu ma pregatesc acum sa merg la cimitir, apoi...undeva, unde sper sa imi gasesc macar putin linistea de care am nevoie...

O zi faina tuturor!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

daca este cineva interesat de mobila pt copii, pictata..sau vrea pictura in camera copiilor...eu pot sa o fac!
Si daca stiti pe cineva interesat, pls...ma anuntati????..pls..pls..pls

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

daca este cineva interesat de mobila pt copii, pictata..sau vrea pictura in camera copiilor...eu pot sa o fac!
Si daca stiti pe cineva interesat, pls...ma anuntati????..pls..pls..pls

Mamica lui JR

eu as vrea sa ii pictez in camera lui Ary la anu personaje din desene, asa ca vorbim

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

vias buna cafeaua eu azi am o tona de treaba este si cez acasa asa ca multe de facut, si vreau sa fac o ciorba de fasole si o iahnie cu ciolan afumat .
va pup pe toate si fug la treaba

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Eu am avut surpriza placuta ca Rares ia medicamentele cu usurinta daca ii sunt administrate in acelasi timp si mod cu cele pe care le ia Iarina. Siropul de tuse pe care il lua cu greu din seringa il ia de bunavoie din lingurita pentru ca asa face si Iarina iar antibioticul il ia din seringa daca si Iarina face la fel. Avantajul a fost ca Iarina este destul de mare sa inteleaga ca medicamentle trebuie luate chiar daca nu ii plac.

Gabitza, mamicile de gemeni sunt din start super-mame. Mie mi-e frica numai cand ma gandesc.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

acum 2 ani il aduceam pe JR acasa ..exact pe vremea asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
acum 2 ani il aduceam pe JR acasa ..exact pe vremea asta..

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Kia...bine ai venit printre noi!Si nu ezita sa postezi de cate ori vrei!

Ragapie...ce faci scumpa?Cum e in casuta noua?

Ady

Vias...va trece si perioada aceasta de acomodare.

Magda...poze cu silueta..pe cand?Pe verioara Adinutza am vazut-o!

Lauriciu..vazut fetite frumoase costumate de Halloween!

Busy..Vias...ce cadou...'ai?Aveti secrete?

Pishko...v-ati mutat la casuta sau nu?Cum e?Cum e Emma?

Gabitza...imi pare rau de boala prelungita a celor mici si de starea ta!Multa rabdare si putere iti doresc!

Rody_ms...nice to see you again!Pupam blondina mititica!

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

siiiii..Getutza..cum merge treaba cu fulgusorii de decembrie 2011?

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

siiiii..Getutza..cum merge treaba cu fulgusorii de decembrie 2011?

26+
Citat:

ha???????? ca nu m-am prins

Mergi la inceput