Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Lady...se vede ca te-ai intors de la tara ![]()
![]()
![]()
..cu cadoul...nu stiu daca am voie sa fac public..da eu zic
... m-am plans de "un detergent anume" si am primit cadou de la ...."ei"...ditamai cadoul care m-a scutit de cumparat detergent vreo 3 luni de zile de aici inainte ![]()
![]()
azi am fost la intalnirea EMMA (organizatia emma)la care a participat un cunoscut profesor din America....a fost ...nu stiu...am discutat cateva ore bune despre copii nostrii plecati prea dev reme, de sentimentele noastre, despre intrebarile la care nu vom avea niciodata un raspuns
... acum am ochii umflati de atata plans...la intalnire a fost cineva care si-a pierdut fiica acum 26 de ani...si azi...plangea..
Profesorul ne-a explicat si povestit experienta lui, a spus ca de peste 30 de ani de asta se ocupa...familiile care pierd un copil...criza prin care trecem noi ca oameni......
offffffffff..cate ar fii de spus..![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
busymummy spune:
Vias

Lady - ca sa clarificam
- eu lucrez la compania producatoare a "detergentului" si am directionat-o pe Vias catre colega mea de la Relatii cu Clientii - mai departe este procedura standard
, deci "cadoul" nu este exact cadou, si nici de la mine![]()
Fetelor, azi noapte am dormit asa bine, incat nici nu am stiut cand s-a trezit Andi (eu care tresaream daca sforaia
)... stiu doar ca la 8.30 cand a facut Vlady ochi, Andi era cu usa inchisa, sa nu faca zgomot, citea
... Iar eu decretez ca nu am mai dormit asa de... mai mult de 2 ani!
Are efect Peritolul, acum speram sa aiba efectul dorit, adica de lunga durata, si dupa ce il vom intrerupe saptamana viitoare...
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias offffffffff..cate ar fii de spus.. |
Vias, noi suntem aici ! 
Rares - clipe si zambete
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui vias
ha???????? ca nu m-am prins ![]() ![]() Mamica lui JR Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici |
o rugasem ceva pagini in urma sa-mi creeze niste fulgusori din margele...
26+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Vias
.Eu sunt cu sufeltul alaturi de tine, ca mamica de inger.nu pot spune ca inteleg prin ce treci dar sunt aici, acum si mereu!
Busy...am inteles...dai cadouri la oameni aseeeeee....ca la anul e an electoral!![]()

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
fete, daca doriti sa bucurati niste sufletele chinuite, in prag de sarbatori:Mos Nicolae..va rog, ajutati cu ce puteti si cu cat puteti!multumesc!
link: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=7
magdaz_ina spune:
Lady, eu am fost fotograful copiilor asa ca nu sunt in poze. Data viitoare.![]()
Rares - clipe si zambete
My_Lady0091 spune:
La multi ani Sophia Ioana de Laura_B!!!
...tot binele din lume, pui mic si scump, pentru tine, surioara, mami, tati si mamaie!Petrecere frumoasa sa aveti!
My_Lady0091 spune:
'neatza![]()
27+AMR:13 saptamani
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina Lady, eu am fost fotograful copiilor asa ca nu sunt in poze. Data viitoare. Rares - clipe si zambete |
27+AMR:13 saptamani