Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Da nu poti sa-ti iei concediu de odihna in prima zi de lucru? Ca sa stai cu pici de ziua lui? Eu asa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu stiam ca te intorci la servici in ziua urmatoare implinirii copilului 2 ani....dar nu am nici o lege sa te salvez din pacate A_driana

Busy am primit cadoul ..ditamai cadoul...acum serios...ma asteptam la 400g, ceva de genul asta...dar asa...
merci mult

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vias pai asa stiam si eu.....de aia sunt cam nedumerita

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

se revine la serv in ziua urmatoa re,poti suna daca nu crezi si la ANPS,ziua in care implineste 2 ani a platita tot de ei
Contabila ta ar trebui sa mai studieze legi si norme metodologice... nu vreu sa fiu rea dar e o discutie si o poveste veche si credeam ca e foarte clar pt toata lumea

baza legala art 16 OUG 111/2010 si normele .ANPS teritoriala emite decizia de incetare plata in ziua in care copilul implimeste 2 ani (ei platesc acea zi). Daca te-ai duce la serv in ziua respeciva ar insemna sa te plateasca si angajatorul si ANPS si nu e ok. Daca vrei sa te duci la serv in ziua de nastere a coilului, nu te opreste nimeni dar trebuie neaparat sa depui cerere la ANPS sa iti scoata ziua respectiva de la plata..

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

gabitza mersi
eu chiar nu-mi amintesc sa fi discutat noi aici despre asta....dar daca s-a discutat probabil mi-a scapat...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Nu ma refeream ca s-a discutat aici...
De cand cu CIC-ul,cu modificari,cu ordonanta minunata,tot s-a discutat pe forumuri (nu numai DC, si pe ele de specialitate), televizoare,in parcuri deja nu mai spun... cel putin eu sunt satula pana peste cap.. Si mereu se mai gaseste cate un angajator mai cu mot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Nu ma refeream ca s-a discutat aici...
De cand cu CIC-ul,cu modificari,cu ordonanta minunata,tot s-a discutat pe forumuri (nu numai DC, si pe ele de specialitate), televizoare,in parcuri deja nu mai spun... cel putin eu sunt satula pana peste cap.. Si mereu se mai gaseste cate un angajator mai cu mot....

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

scuze tuturor, am nervii cam prastie....viroza mucosilor,nopti la rand nedormite e motiv de muci,tuse la dublu, ziua sunt singura cu ei si au inceput sa devina imposibili... ma epuizeaza. Abia astept sa reincepem gradi, macar am cateva ore dimineata de LINISTE.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Gabitza de-ai stii de cate ori ma gandesc la tine cred ca iti este tare greu

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Vias,in principiu ma descurc. Am avut si ajutoare. Dar mucosii au venit cu mama virozelor de la gradi,care a facut si victime colaterale pe mine si sot si pe mama. Pe mama a lovit-o rau,a lasat-o fara glas,febra mare,etc asa ca am facut-o pachet si am trimis-o la Craiova.Nici acum nu si-a revenit,parca vorbeste din fundul pesterii... Mucosii bolnavi, nervosi,in greva totala a foamei,refuzau orice fel de sirop,am recurs la supozitoare...urlete la greu,nopti albe pe motiv de tuse si muci. Plus ca s-au plictisit in casa de atata timp si stau non stop sub usa cu ghetele in mana si cer la plimbare...ETc, etc...
Cand ii voi duca gradi voi putea si eu sa fac macar o ciorba in liniste, fara ei printre picioare,trantind vase si impngandu-se unul pe altul
Saptamana asta care tocmai se incheie m-a cam epuizat fizic si psihic, asa ca scuze de reactia nepotrivita....

Mergi la inceput