Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 11
Kia spune:
neata,
multumim de primire in clubul vostru. pe fetita mea o chiama Andreea si este nascuta pe 9 noiembrie.
parca am mai prins putin curaj citind din experientele voastre cu mancatul. o sa incerc sa ii fac si eu painica cu cascaval la cuptor, dar parca vad ca o sa mananc tot eu. Cand da de cascaval sau branza parca o arde la limba, imediat le scuipa :(. De piure nu se atinge, singura modalitate de a manca cartofi este sub forma de cartofi prajiti :(.
In ianuarie incercam sa o ducem la cresa (gradinita) poate avem mai mult succes acolo cu mancatul
Va pup fetele, sa aveti o zi usoara si un we minunat !
busymummy spune:
Vias, Kia - va zis din experienta... spiritul "de turma" functioneaza super bine la mancare... Andi acasa aproape nu mananca... la gradi/after cre si 2 portii la fiecare fel si e nemultumit ca "miss nu mi-o da si pe a 3-a daca vreau"![]()
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kia In ianuarie incercam sa o ducem la cresa (gradinita) poate avem mai mult succes acolo cu mancatul |
Da, pentru majoritatea copiilor asta functioneaza.
Rares - clipe si zambete
vias spune:
Kia si Rgagapie..sunteti in listuta 

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
buuuuun..si acum sa va povestesc...azi dupa ce a parcat prietena mea masina...JR a inceput sa urle..stia unde merge, nu mai aveam cu cine sa ma inteleg...a plans continuu..statea agatat de mine...la un moment dat cand am plecat el plangea, teacher incerca sa-l tina pe un scaunel si el se zbatea sa ajunga la mine 

am plecat cu inima franta, am plans de am zis ca mor pe drum...prietena mea incerca sa ma linisteasca..dar..nu avea pe cine![]()
am vb la telefon cu teacher mi-a zis ca s-a potolit dupa ce am plecat eu la cateva minute, de atunci nu a mai plans, intreaba de mine, dar atat...![]()
Kia eu vad beneficiile gradinitei, imi place ca e gradinita particulara si ca sunt putini copii, ca se ocupa de fiecare in parte, ca teacher e tanara si ca sunt copii acolo de atatia ani si sunt multumiti si copiii si parintii.
Baietelul prietenei mele e tare incantat de gradinita, spune ca teacher se poarta foarte frumos cu ei...dar mie imi e greu....sincer, cred ca sufar eu mai mult decat JR
De cand este acolo a inceput sa manance copilul meu...aseara nu-mi venea sa cred ca a mancat tot din farfurie...de dimineata la fel...sunt uimita si incantata in acelasi timp, sper sa o tina tot asa..siiiiiii..sper sa nu mai planga dupa mine, chiar vorbeam cu sotul, ca nu il las pe el sa-l duca, daca l-ar vedea, nu l-ar mai lasa niciodata...el e si mai sensibil decat mine..
Kia cred ca et framanti cu mancare, stiu ca si eu pana acum 3 zile eram la fel..inca nu stiu daca maine va manca la fel de bine ca ieri...si eu fac o gramada de feluri de mancare, in speranta ca va manca si el...ceva...
A_driana am bucur atre mult pentru voi, sper sa aveti o luna minunata, sa va simtiti bine 

Busy ma bucur sa aud ca puiul a dormit toata noaptea
..sper sa o tina asa si de acum in continuare...
cum mai stai cu interviurile???? 
acum merg sa fac o placinta cu mere, sa o duc maine la cimitir, sa o impart..maine e ziua mortilor..mosii de iarna ![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
busymummy spune:
Vias, nu am mai dat nici un interviu inca... dar asa e procedura la noi... ca sa ma angajez am dat 5 interviuri timp de 3 luni
A_driana spune:
ziua buna,
vias 

mummy ma bucur ca ati dormit bine
tin pumnii sa se regleze cu somnul 
ramona bine ai revenit
kia si eu cred ca la gradi va manca, cam asa fac toti copii...
noi ne incadram la copii tare mancaciosi, din fericire 
Adriana, mamica pufarinului David
A_driana spune:
fetelor, acuma imi zice colega de la servici ca trebe sa ma intorc la servici in ziua in care implineste copilu 2 ani....deci in 30 implineste 2 ani, in 30 trebe sa fiu la servici.....ca asa i-a zis contabila......
cum ii pana la urma????
eu stiam ca in ziua urmatoare dupa ce implineste 2 ani
busymummy spune:
In ziua in care implineste 2 ani... CIC este "pana la implinirea varstei de 2 ani"... deci in mom in care are 2 ani, te intorci la servici.
A_driana spune:
multumesc mummy 
na fain, ce sa zic....eu imi facusem planuri ca ma intorc in 1 dec 
asa, de ziua puricutului voi fi la servici