Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}
Raspunsuri - Pagina 10
A_driana spune:
buna ziua,
rody bine ai revenit....cum sa nu te tin minte...si pe papusica de fetita ta 
vias daca piciu cere la gradi si la doamna atunci sunteti pe drumul cel bun, eu asa cred....ii normal acuma sa planga dupa tine, dar se va obisnui.....si daca si papa acolo ii un lucru bun
o sa vezi peste catva timp ca si el va fi acomodat cu gradi si tu vei fi mai linistita...
mummy sanatate iti doresc, oricare ar fi cauza....si stres mai putin 
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vias
am scris mai sus... Mamica lui JR Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici |
am scris mesajul cam in acelasi timp, si deaceea nu am vazut

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Kia spune:
Buna fetele,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? am o fetita de 2 (nascuta pe 9 noiembrie) si sunt putin cam disperata cu mancarea. Nu mananca mai nimic toata ziua. Ma gandeam sa ma sfatuiesc cu voi poate mai invat trucuri de la mamici mai experimentate.
Fetita mea nu mamanca legume decat rar si acestea sunt castravetele si ardeiul. Fructe sa nu auda de ele (ii dau 1 banana/zi in laptele de seara si dimineata) ca altfel nu accepta banana. Ciorba sa nu vada in fata ochilor, mancare gatita nici atat. In afara de friptura de pui, chiftele, ou sub forma de ochi, nu am reusit sa o fac sa manance altceva. Branza sa nu vada in fata ochilor - singura modalitate sub care mananca este dimineata pe painea prajita, un strat f fin de branza si pe urma unt.
Cred ca traieste cu lapte si cereale (3 portii zilnic, seara, noaptea si dimineata). Pediatrul mi-a spus sa o las asa ca nu exista copil mort de foame, dar ea plange de foame dar nu mananca.
Ai vostri puiuti ce mananca si cat pe zi?
Am uitat sa mentionez ca ar manca numai paine toata ziua si dulciuri, dar nu ii dau asa ceva, fapt pentru care plange de foame dar nu mananca
Multumesc in avans pentru raspunsurile voastre
magdaz_ina spune:
Buna, Kia !
Asa sunt si copilasii nostri in privinta mancarii. Nici noi nu am gasit solutia potrivita dar putem sa o cautam in continuare impreuna !
Bine ai venit in "club" !
Rares - clipe si zambete
vias spune:
bine ai venit Kia...in clubul copiilor nemancaciosi 
JR acum ia ceva vitamine si a inceput sa manance de ma si mir...nu stiu daca de la vitamine sau de la gradi..acolo mananca cu copii, dar in seara asta a mancat si acasa 

Eu ii dau 5 ml de Pikovit / zi. Am vazut ca este recomandat si in sezonul rece...e ok si pt imunitate.
Altceva....nu stiu..iaurt????piure de cartofi? eu ii mai fac ca niste tarte..si azi i-am facut si a papat tare bine, in cuptor pe paine am pus unt si deasupra parmezan...dat la cuptor la rumenit...a mancat bine..bine..
..si la noi e cu cantec rau de tot cu mancarea...ieri si azi am fost tare multumita de el..si nu mai zic nimic ca nu cumva sa se deoache ![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
Kia..cum o cheama pe fetita ta?? cand e nascuta???
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
'neata
haideti la
..e vineeeeeeeeeeeeeeeeeri!!!

A_driana spune:
'neata
kia bine ai venit
iuhuuu, ii vineri
....luni dimineata vine fratemeu cu familia din Spania, si marti dimineata plecam in vacanta la Valea Draganului...apoi sarbatorim copilasu
...si apoi incep serviciul...
deci avem o luna f frumoasa....abia astept 
o zi frumoasa sa aveti
Adriana, mamica pufarinului David
rgagapie spune:
Buna dimi si de la Arad,
Fetelor, va rog, nu ne retrece-ti si pe noi in listuta?

Maya e tare neastamparata, in schimb nu avem probleme cu mancarea (ceea ce se si vede
).Deja imi spune ce vrea sa pape: taitei sau galuste, snitel chuftele si veti(castraveti).
Am mai invatat o poezioara, dar nu vrem in ruptul capului sa facem la olita 

. Nu stiu cand si cum o sa scapam de scutec....
KIA bine ai venit, incearca sa vezi daca nu functioneaza faza:" Tu nu ai voie sa papi asta si nici asta, ci doar papusa( sau ceva jucarie care ii place)"
busymummy spune:
Kia, bine ai venit
si Rgagapie - welcome back
. Noi ne incadram la mancaciosi
... si nu vreau sa ma gandesc cum ne va manca si urechile in urmatoarea perioada, cat luam si Peritol
. Insa.... azi noapte a dormit snur, de la 9 la 6.30
... si asa de linistit, se citeau visele frumoase pe fata lui
. Tineti pumnii sa ne reglam cu somnul