Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Intrebare pt chestionar:1. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?Ma mai gandesc. Si Bianca avea idei tare bune, da' e ocupata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Me encanta foarte tare pozele cu frantujii mici!

Doamna R chiar este un personaj aforistc! M-am distrat foarte tare!

La fel si cu "Andrei si Gheorghe" - suna ca un titlu de la radio, asteptam urmatoarele emisiuni!

Niste pupici si pt Phiphi Aputy

Pt chestionar:
1. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
2. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.

Azi sunt cu familia...

PS: Fetelor, eu intelesesem intrebarea Inei despre bluzuri ca s-ar referi la prezent! Ce preferati, pe ce va leganati/pupati ACUM cu placere! Nu?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simpli, bine ai inteles, intrebarea mea viza prezentul pentru ca a avut la origini o nemultumire din prezent dar nu m-a deranjat ca fetele au devenit nostalgice, au contraire, as spune

Deci, adaugam pe lista o noua intrebare? Un top 3 actual al bluzurilor?

Imi plac intrebarile alese de tine, desi dau un pic de munca/furca

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
Dar nu e singurul cadou, evident. Eu ma gandeam la urmatoarele variante:
- tobogan pentru curte (ceva mai maricel, ca si Calin va fi maricel la vara viitoare)
- un garaj mai complex
- o biclicleta cum are Vladimir
Si alte "maruntisuri" gen tablita magnetica pentru desen, aparat foto pentru copii (caci e mare amator), un lego mai sofisticat...

Dar cum eu pregatesc cadouri si pentru Mos Nicolae, probabil la lista de sus va fi cumparata (aproape) in totalitate. Doua cadouri musai de Mos Nicolae: unul pentru nume (Calin e si Nicholas) si unul (cu scuza) ca e inca mic copilul ca sa primeasca doar dulciuri si fructe...

Pai si pentru Mos Nicolae, evident! La cat sunt de disperata, sunt in stare sa-i fac cadou si de Mos Gerila!

Treaba cu toboganul m-a interesat si pe mine asta vara, dar... tu esti mai inteleapta!

Din ce am gasit eu, cele (suficient de) mari si de calitate mi s-au parut cam scumpe. La preturi "umane" am gasit doar kestii mici si/sau care nu prea mi-au inspirat incredere. Daca gasesti ceva "bun", anunta, te rog, si aici, ca poate imi fac si eu iarna car.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Multumesc de spiralare, tufete!

Adaptarea la gradi e simpla, v-am zis parca ca Pogo a fost si in ro la gradi o saptamina, asa ca e obisnuita.

Am fost la gradi cu ea de dimi, amindoi (tac-su era mai stresat ) si-am stat pe-acolo vreo ora cu toti parintii picilor care incepeau azi (8 la numar). Apoi am plecat, picii au ramas (nu a plins niciunul). La 5 am fost sa o iau, era afara la joaca, de mina cu una dintre educatoare; s-a bucurat sa ma vada, s-a bucurat si sa plecam, dar a spus La revedere educatoarei cu un zimbet pina la ureki, deci e de bine.

Banuiesc ca peste citeva zile o sa ne ignore cind venim dupa ea si o sa vrea sa mai stea la joaca, asa facea in ro

Eu am prins o bronsita nasoala, eram in vacanta la ocean cind m-a pocnit febra (39,5) si asa ne-am distrat noi cautind medici de garda duminica si apoi farmacii deschise ... adik barbatu, ca io eram larva in pat.

Acu va las, pregatesc masa (cirnati la grill si piure), apoi lucrez de noapte, va dati seama ca nu am nici un kef... am avut o saptamina de vacanta si io am bolit, naspa.... sau ghinion de nesansa

Mergi la inceput

b]CHESTIONAR No. X[/b]

1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
4.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Bluzurile mele coincid cu ale Ilincai; deh, cam aceeasi generatie, neica...Nothing Else Matters era perfect, ca e lung si aveai vreme sa ajungi si la un pupat, undeva pe la sfarsit

Eu acum rad singura, ca mi-am adus aminte ca prin gimnaziu dansam fox: isi mai aduce cineva aminte de asta?

Daaa!! Ma inscriu si eu la lista/generatie, dar cum spuneam, cu "November rain" cap de lista. Prietenii stiu de ce...

Pe-asta cu foxu'cre'ca am ratat-o...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Ian a folosit topoganul numai in casa. Cum i-l duceam in curte, nici nu se uita la el; in casa, insa, se cocota pe el ca sa se uite la tv
Topogan mi-ar mai fi placut sa-i "atasez" la patul etajat dar mi se pare ca ocupa mult loc de pomana.
Pentru la anul (desi si acest an am cochetat cu ideea) mi-ar fi placut sa-i cumpar trambulina din aia de sarit dar dubiile mele vizeaza faptul ca daca o are "la discretie", se plictiseste de ea. Ce parere aveti? Credeti ca s-ar bucura de "investitie" sau ar fi mai mult bani aruncati pe apa simbetei?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Chato, ce sa zic? Curat ghinion! Sa te faci bine repede!
A, uitai: felicitari pentru "exemplaritatea" Dragoanei intr-ale gradinaritului!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Alta intrebare de chestionar, daca se aproba:Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie? Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii? Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?

Mergi la inceput