Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 22
inapreda spune:
Anaan, pui, pui joaca, nu ma joc!![]()
Esti
ca ai completat deja chestionarul dar eu as vrea sa avem un chestionar luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung
asa ca, te rog, la intrebarile enuntate mai adauga si tu citeva, si alte tufete o sa mai puna citeva si cind vom avea unu' de vreo 20 de intrebari o sa ne amuzam raspunzind la intrebari. Ok? 
PS. Si noi mergem la Lidl
si si Ian, cind face ceva ce i se pare lui "boacana" imi spune serios, gesticulind "vine nenea si ne bate"
Ador virsta lor!!!! 

Mama lui Ian.
inapreda spune:
Gina te asteptam cu vesti bune! Si felicitari pentru asa copil cuminte ca la cite are Moshu' pe lista lui, nu-mi pot imagina altceva! 
Roro asa-i, timpul trece, trece, trece. Io-mi dau seama de asta cind, spre exemplu, vad ca pantalonii "buni" au devenit "pantaloni de apa adinca" ![]()
Mama lui Ian.
Ilinca_M. spune:
Buhuhu.
Io citesc, tufete, da' pana sa raspund, ori uit ce-am vrut sa zic ori n-am vreme...Da' credeti-ma ca uneori intru cate 5 minute de pe telefon, ori in pauze, ori chiar in ora cand (m)ucenicii sunt ocupati cu exercitii de logica, intru rapid sa vad ce s-o mai scris![]()
M-ati distrat cu "bluzurile" voastre, Doamne, ce fain era pe vremuri, nu exista chef fara "bluzuri", pe cand acum...nici vorba de asa ceva, baietzii se batzaie pe langa fete (sau pe langa alti baieti:))) si gata, nimic "la sentiment":)))
Deci mie-mi placeau:
1) "bluzurile" rockeresti:"Nothing else matters", "Don't cry", "November Rain" sau lacrimogenele Scorpionesti: "I'm still loving you", "Hollyday" etc
2) mai imi placea o pesa de la MJ, da' nu-mi amintesc cum ii zicea..."I just can stop loving you" sau asa ceva?
De fapt mai bine sa insir la gramada ce-mi amintesc, melodiile ce ne facea pelea-gaina:Prince- "Purple Rain", Sinead O'Conner- "Nothing compares to you", Deep Purple- "Child in Time" si multe altele, gata ca am facut scurtcircuit la creer.
Apoi:
1. Carte:orice Amelie Nothomb. Eu tocmai am terminat "Peplum". Imi plac la nebunie cartile gagicii, le citesc pe nerasuflate, multe idei si dialoguri sclipitoare si neasteptate.
2. Activitate cu tot familionul? Nu stiu, prosteala nestructurata, de fiecare data ne distram altfel.
3. Nu cred in reincarnare. Tind sa vad totul sumbru si negru: murim si aleluia...daaaar...tot mai am sperantza cata vreme am constatat pe pielea proprie ca exista telepatie, inseamna ca nu e totul asa simplu, mai sunt si fenomene care scapa explicatiilor logice. Sau exista explicatii logice pt. telepatie? Ca nu am citit nimic pe tema asta, doar am experimentat cu maxime stupori, ca sa zic asa.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Gina2008 spune:
Pai sa stii ca e cuminte Ina! Doar e copilul meu
! Si ce ar putea face ca sa trag concluzia ca nu e cuminte la varsta asta...
Eu am intrat cumva in atmosfera de sarbatori. M-am calmat deja ca le voi petrece integral acasa, ceea ce m-a scutit de alergatura dupa locatie/companie/pret. Anul asta am fost pe buget de austeritate si am inclus si petrecerea Revelionului. Asa ca va voi relata tot-tot ce se "da" la televizor in noaptea dintre ani.
La revista pregatim numarul de decembrie... hmm... mie imi miroase deja a cozonac si vad deja globurile in pomul de Craciun.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Anaan spune:
Ina, ioi, am uitat ca nu trebuie sa raspund pana nu se mai aduna intrebari
.
Bluzurile
mele coincid cu ale Ilincai; deh, cam aceeasi generatie, neica...Nothing Else Matters era perfect, ca e lung si aveai vreme sa ajungi si la un pupat, undeva pe la sfarsit![]()
Eu acum rad singura, ca mi-am adus aminte ca prin gimnaziu dansam fox: isi mai aduce cineva aminte de asta?
Intrebari pentru chestionar: 1.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii? 2. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag? ( se pare ca mi-a indus Nina
spiritul sarbatoresc, ca numai intrebari de genul asta imi vin in minte)3. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)4. Cum vi se zicea cand erati copii?
Ilinca_M. spune:
Haaahaaa, exact, bluzu' fara pupat era ca nunta fara lautari:)) Asta daca era vreun fat-frumos pe plac, desigur, da' oricum daca nu era io nu faceam multi purici la cheful ala, ca n-avea rost:)))
Tufete nu v-am zis ca de vreo 2 sapt. Sophia e pasionata de culori; probabil voi ati trecut de faza asta demult. Da' ea numai de vreo 2 sapt. a inceput sa-mi arate cate-un cerculetz de-ala de pus pe batz si sa astepte sa-i zic:"verde, albastru, roshu, roz, galben, mov" ca numa atatea are
. In fiecare zi le face inventarul:"veide...looooz...loshu...gaben...bop...aputy!"
Intai am crezut ca le repeta mecanic, da' nu, ca le recunostea oriunde. Azi a fost apogeul: in lingura i s-a nimerit o felie de morcov si o boaba de mazare. A pus degetul pe morcov:"loooshu" apoi pe mazare:"veide!"
In orice caz, culoarea ei preferata este "aputy"(albastru:))), peste tot o remarca, peste tot vede ceva "aputy":)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
CHESTIONAR No. X ![]()
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
4.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
7. Cum vi se zicea cand erati copii
Mama lui Ian.
Anaan spune:
Ilinca, aputy draga
, o intrebare pentru chestionar, por favor, ca vaz ca pe cuscra-ta o ignori
!
inapreda spune:
Si eu sint din era fox! ![]()
Si-mi si placea! Fox-ul mi-ar placea si acum, in schimb, hainele de atunci mi se par oribile acum. Idem frezele, papucii, accesoriile. Si pe vremea aia, ma credeam cool ![]()
Mama lui Ian.