Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 24
andiaroro spune:
Chato- Sanatate!
Se pare ca stau inca bine cu
memoria...Nu are de ce sa nu fie bine
. Cum de au chemat atatia copii in nov (pana acum am auzit numai de incorporari masive in sept sau ,eventual, in ian. Le-a mai aprobat o clasa in plus sau s-au mai retras copii?
chatonel spune:
tnx andiaroro! 
au fost copii de "umplutura" in numar de 7, ca sa completeze efectivul gradinitei pina la 100 (patru clase). Unul a fost in plus, probabil altul s-a retras. Acum nu se mai face rentrée in ianuarie, este asta din noiembrie (cel putin aici).
denisamada spune:
Buna dimineata! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Neata !!!
Si eu sunt din era fox ![]()
! tare-mi placea dansul ala si zic ca eram si priceputa
cat despre blues-urile din tinerete si eu eram cu cele mai metalicesti , piesa mea preferata era de la Van Hallen dar sa fiu de-mi amintesc titlul ![]()
Ce fain ca s-a mai animat atmosfera
!! o sa raspund si eu imediat la chestionar ca apoi iar ma ingrop in hartii....
Anaan, am notat cartea 
! cum e Andrei ? ne auzim mai incolo
Si noi mergem frecvent la Lidl, e o liniste acolo de se aude tot ce vorbesti asa ca Ada e in centrul atentiei de fiecare data cand il striga pe Pisi prin magazin si ii prezinta ofertele zilei
Nina - Gina ma bucur ca ai mai dat pe la noi, faina lista de cadouri si luuunga , cat despre bugetul de austeritate, fa o mica ajustare pt luna decembrie mai precis in wkd-ul dinainte de Craciun
, sper sa am detaliile cat mai curand pt Intalneala de iarna 
Am tot uitat sa zic ca am admirat si eu dovleacul razacios Vladimir , frantujii zambitori si petrecaretii de la ziua lui Bogdi care nu au fost chiar putini
!!
Aseara am, ras de numa', ma cheama Pisi cu o moaca spasita si ma intreaba daca tipa care ii cere prietenia e tot forumista de-a noastra ![]()
?? l-am linistit ca da, era Inapreda pe care el nu a recunoscut-o in poze, in schimb dupa ce i-am resuscitat putin memoria si s-a uitat la poze, si-a amintit ca e sotia lui Jambo
!!
Tot aseara i-a cerut prietenia si Monnvas care m-a si sunat sa-mi spuna
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ada de cateva zile si-a redescoperit super papusa Baby Born pe care a primit-o cadou de ziua ei de la Olga
si de care e mai nou super indragostita, ii da de mancare, o spala , ii spune ce e prin cartile ei si mai nou o pune la olita si chiar face pipi la care Ada ii spune ieri : bebe sunt asa mandra de tine ca ai tatut pipi la olita !!
exact vorbele mele desigur ...
Si mi-a spus mama ca o plimba cu caruciorul si il ridica cu piciorul exact cum fac eu ![]()
Pacat ca nu sunt mai tinerica putin ![]()
novus spune:
Chatonel, sanatate multa iti doresc
!!! si felicitari Iziei pt acomodarea rapida
!!
Ilinca, ma bucur ca ai aparut si tu la orizont !! play-list-ul tau e si pe gustul meu 
Olga, hai la un raport si tu !! niste poze cand mai vedem
?
novus spune:
O sa revin sa fac si tema dar acum tre' sa ma apuc de munca cu toate ca am un chef
dar am niste materiale de pregatit pt luni si trebuie sa ma apuc !!
revin 

pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Ian a folosit topoganul numai in casa. Cum i-l duceam in curte, nici nu se uita la el; in casa, insa, se cocota pe el ca sa se uite la tv Topogan mi-ar mai fi placut sa-i "atasez" la patul etajat dar mi se pare ca ocupa mult loc de pomana. Pentru la anul (desi si acest an am cochetat cu ideea) mi-ar fi placut sa-i cumpar trambulina din aia de sarit dar dubiile mele vizeaza faptul ca daca o are "la discretie", se plictiseste de ea. Ce parere aveti? Credeti ca s-ar bucura de "investitie" sau ar fi mai mult bani aruncati pe apa simbetei? Mama lui Ian. |
Trambulina mare si ....ieftina pentru o trambulina

am vazut eu la selgros. Eu nu as da banii pe ea, cred ca se plictiseste... Jumate din distractie sunt ceilalti copii care topaie pe trambulina, la noi.Fox nici io nu stiu.
Intrebari as avea da-s din alta gama
Ilinca ma scoate din minti ca de 3 zile refuza sa vb cu oamenii straini

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
Salutare!
frumoase replicile pt tigani!![]()
Ilinca am notat si eu cartea amintitta de tine, poate o gasesc.
Fox-ul nu era la putere , la mine-n cartier, era, insa rock si depeche mode era high!
Asta cu traditia, mai mult de sarbatori si-n pragul lor, adika mereu o sa fie ceva-n ghete de Nicolae, la Craciun sigur anul asta sau de anul asta incolo il impodobim impreuna,nu-l mai aduce Moshu ca-n ultimii 2 nai, sau in primii ei 2 ani
, mersul la biserica etc, iar Pastele o sa coloram-pictam oualelelelele
Alte tradiciones nu-mi vin acum in minte, e prea de dimi.
Pentru om mai bun sau parinte, cred ca am inteles bine, eu zic sa fim cat mai naturali si comunicarea e la putere, in orice relatie.
Da cred in prietenie sincera barbat/femeie si femeie/femeie, atata timp cat suntem sinceri.
Prietena adevarata am una si buna, la LOndra, dar telepatia functioneaza bine de tot, si ne simtim reciproc si la bine si la rau.
ca nu poti vb cu toate la fel...insa prietene asa mamici , de petreceri, de parc da, vb deschis , normal, nu ne aberam, nu ne periem, nu ne prostim sa zic asa.
Mai e verisoara din Spania, care e cea mai buna prietena...e ea berbec, insa suntem pe aceeasi lungime aproape mereu, si de corazon, si de caterinca.
Chatonica sa fie pe calea cea buna, sa nu mai faca febra.
deci m-am lungit...o fi bine?o fi rau?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009