Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 20
anamariame spune:
Pisigri, nu, nu am ajuns la Iasi, am decis samerg intai aici la homeopat si apoi la Iasi, daca o fi cazul. Sunt in total acord cu ce ai scris tu, si mie mi se pare o tampenie sa nu ii mai fac niciun vaccin din schema obligatorie, pe motiv ca sunt suficiente primele facute la nastere. Plus ca mi s-a cam acrit si de acest nou curent anti-everything, fara dovezi clare.
inapreda spune:
Ma declar oficial dezamagita de activitatea slaba de aici. Pai cum vine treaba de de abia umplem cite 2,3 pagini intr-o zi??? 
Unde mi-s tufetele ce ziceau zilnic "prezent": Bianca, Gianina, Ilinca, Olga? Sper ca sinteti ocupate cu ceva "frumos" si/sau de placeri aducatoriu
de nu mai aveti vreme de noi!
De asemenea: Chato', Aris, Ela, Gina, Pisik, Monn, Mababei, Kea, Dyana mi-e dor de voi!!! 
Mama lui Ian.
andiaroro spune:
Am inceput cu mesajul Inei si mi-am amintit ca astazi incepe Pogonicea gradi, asa ca sper ca toate-s bune si propun sa spiralam pentru o adaptare lina(in speranta ca memoria mea inca functioneaza)....
Va cetesc si revin
Anaan spune:
Pai, atunci ne gandim cu drag la Pogonice!
Da, si mie mi-e dor de efervescentele de odinioara, cand in doua zile dadeam gata un capitol si mi-e dor de multe fete.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Ma declar oficial dezamagita de activitatea slaba de aici. Pai cum vine treaba de de abia umplem cite 2,3 pagini intr-o zi??? ![]() Unde mi-s tufetele ce ziceau zilnic "prezent": Bianca, Gianina, Ilinca, Olga? Sper ca sinteti ocupate cu ceva "frumos" si/sau de placeri aducatoriu De asemenea: Chato', Aris, Ela, Gina, Pisik, Monn, Mababei, Kea, Dyana mi-e dor de voi!!! ![]() Mama lui Ian. |
ala birou cu niste treaba
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Anaan Pai, atunci ne gandim cu drag la Pogonice! ![]() Da, si mie mi-e dor de efervescentele de odinioara, cand in doua zile dadeam gata un capitol si mi-e dor de multe fete. |
Spirala sa fie atunci!
Si sanatate lui Andrei!

Si la cit mai de "de toate" pentru Ada!
PS. E posibil sa aiba scaune moi de la Zentel?
PPS. Si io zic ca un nou "chestionar" ar mai anima atmosfera pe aici? Deci...cine e "pentru"? Cine e "pentru" sa si inceapa! Adica...io
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
4.
5.
etc. etc.
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Propun "sa actionam" conform traditiei, adica sa avem chestionarul in forma lui finala si apoi sa raspundem. 
Mama lui Ian.
andiaroro spune:
Fetelor-ati fost simpatice ca intotdeauna. Eu va astept la cotitura cu bebe2, bebe3, etc ca sa ma motive sa ma dau rotunda-n sfaturi (glumesc) ca una persoana bogata in experiente materne, care sunt..
.
Ina- Ai fost tare dulce cu AB...Am dat repede un google ca sa ma dumiresc despre cine zici ca
eu sunt un mare 0 cand vine vorba despre nume de actori, filme, melodii si carti (de asta nici nu am raspuns la ultimul chestionar). O stiam pe actrita, asa ca e "onoranta" compratia.
Alex adora rosul (deja incep scandalurile: un singur pahar rosu si il vor amndoi) si noi l-am imbracat in toate culorile, fara prejudecati...Cand era bebe se purta rozul la baieti, asa ca avea niste body-uri roz cu kaki suuuperbe
.
La spectacolele astea o sa-l ducem pe Alex si cum Anastasiei i-au placut video-urile de prezentare vi le pun si voua( pe ea o sarim anul asta ca sunt seara si dureaza mai mult de 2h)
http://www.kalinka-spectacle.fr/
http://www.disney.fr/symphonie/
anamariame spune:
Gina, adauga si intrebarile de zilele trecute, cu melodia lenta preferata si reincarnarea.Eu sunt in pana de idei pt chestionar.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui anamariame Gina, adauga si intrebarile de zilele trecute, cu melodia lenta preferata si reincarnarea. Eu sunt in pana de idei pt chestionar. |
Pai le-am omis pentru ca am vazut ca n-au avut "succesuri"; cel putin cea cu reincarnarea mi se pare "grea", desi mie mi se pare ca se poate abera "la greu" pe marginea acestei teme

Mama lui Ian.