Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, nu, nu am ajuns la Iasi, am decis samerg intai aici la homeopat si apoi la Iasi, daca o fi cazul. Sunt in total acord cu ce ai scris tu, si mie mi se pare o tampenie sa nu ii mai fac niciun vaccin din schema obligatorie, pe motiv ca sunt suficiente primele facute la nastere. Plus ca mi s-a cam acrit si de acest nou curent anti-everything, fara dovezi clare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ma declar oficial dezamagita de activitatea slaba de aici. Pai cum vine treaba de de abia umplem cite 2,3 pagini intr-o zi???
Unde mi-s tufetele ce ziceau zilnic "prezent": Bianca, Gianina, Ilinca, Olga? Sper ca sinteti ocupate cu ceva "frumos" si/sau de placeri aducatoriu de nu mai aveti vreme de noi!

De asemenea: Chato', Aris, Ela, Gina, Pisik, Monn, Mababei, Kea, Dyana mi-e dor de voi!!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am inceput cu mesajul Inei si mi-am amintit ca astazi incepe Pogonicea gradi, asa ca sper ca toate-s bune si propun sa spiralam pentru o adaptare lina(in speranta ca memoria mea inca functioneaza)....

Va cetesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pai, atunci ne gandim cu drag la Pogonice!

Da, si mie mi-e dor de efervescentele de odinioara, cand in doua zile dadeam gata un capitol si mi-e dor de multe fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ma declar oficial dezamagita de activitatea slaba de aici. Pai cum vine treaba de de abia umplem cite 2,3 pagini intr-o zi???
Unde mi-s tufetele ce ziceau zilnic "prezent": Bianca, Gianina, Ilinca, Olga? Sper ca sinteti ocupate cu ceva "frumos" si/sau de placeri aducatoriu de nu mai aveti vreme de noi!

De asemenea: Chato', Aris, Ela, Gina, Pisik, Monn, Mababei, Kea, Dyana mi-e dor de voi!!!

Mama lui Ian.

ala birou cu niste treaba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pai, atunci ne gandim cu drag la Pogonice!

Da, si mie mi-e dor de efervescentele de odinioara, cand in doua zile dadeam gata un capitol si mi-e dor de multe fete.

Spirala sa fie atunci!
Si sanatate lui Andrei!
Si la cit mai de "de toate" pentru Ada!

PS. E posibil sa aiba scaune moi de la Zentel?
PPS. Si io zic ca un nou "chestionar" ar mai anima atmosfera pe aici? Deci...cine e "pentru"? Cine e "pentru" sa si inceapa! Adica...io

1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
4.
5.
etc. etc.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Propun "sa actionam" conform traditiei, adica sa avem chestionarul in forma lui finala si apoi sa raspundem.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor-ati fost simpatice ca intotdeauna. Eu va astept la cotitura cu bebe2, bebe3, etc ca sa ma motive sa ma dau rotunda-n sfaturi (glumesc) ca una persoana bogata in experiente materne, care sunt...
Ina- Ai fost tare dulce cu AB...Am dat repede un google ca sa ma dumiresc despre cine zici ca eu sunt un mare 0 cand vine vorba despre nume de actori, filme, melodii si carti (de asta nici nu am raspuns la ultimul chestionar). O stiam pe actrita, asa ca e "onoranta" compratia.
Alex adora rosul (deja incep scandalurile: un singur pahar rosu si il vor amndoi) si noi l-am imbracat in toate culorile, fara prejudecati...Cand era bebe se purta rozul la baieti, asa ca avea niste body-uri roz cu kaki suuuperbe.

La spectacolele astea o sa-l ducem pe Alex si cum Anastasiei i-au placut video-urile de prezentare vi le pun si voua( pe ea o sarim anul asta ca sunt seara si dureaza mai mult de 2h)
http://www.kalinka-spectacle.fr/
http://www.disney.fr/symphonie/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, adauga si intrebarile de zilele trecute, cu melodia lenta preferata si reincarnarea.Eu sunt in pana de idei pt chestionar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, adauga si intrebarile de zilele trecute, cu melodia lenta preferata si reincarnarea.
Eu sunt in pana de idei pt chestionar.

Pai le-am omis pentru ca am vazut ca n-au avut "succesuri"; cel putin cea cu reincarnarea mi se pare "grea", desi mie mi se pare ca se poate abera "la greu" pe marginea acestei teme dar mai tre' sa fie si agreata de respondenti

Mama lui Ian.

Mergi la inceput