Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

De la homeopat am plecat cu doua idei, de fapt trei.Prima: copiii care au fost pe tratament puternic cu antibiotice, cortizon etc raspund mai greu la homeopate, dar sunt si exceptii (sincera sa fiu, ma asteptam sa imi spuna ca raspund mai greu, dar raspund. Asa, prin exceptii, mi-a dat de inteles ca ori raspunde, ori nu)Doi: in general, din experienta ei de pana acum, rezultatele pe care parintii le asteapta, si chiar si ea ca dr, apar dupa cca 1 an de zile (cam dezamagitoare aceasta info)Trei: Bronchovaxomul ala magic are efecte pe termen lung destul de puternice (ca orice vaccin-si apropo de asta, mi-a recomandat insistent sa nu mai fac niciun vaccin din schema de vaccinare pe viitor, tot ce a facut ea pana acum este arhisuficient, iar Eva le-a facut doar pe cele obligatorii), care nu dispar odata cu administrarea lui. Si ca niciun dr nu face legatura intre aceste efecte si adiministrarea vaccinului, iar toti copiii care l-au luat au facut forme si mai complicate de raceli dupa administrare decat inainte. Recomandarea ei a fost sa opresc imediat administrarea lui. Eu i-am zis ca ma tem de Singulaire, iar ea a zis ca e mai periculos Bronchovaxomul decat Singulaire (nu ca pe asta mi l-ar recomanda), in ideea ca ultimul nu mai da efecte odata ce nu mai e administrat.In concluzie, ne-a dat coacaz negru, calin, catina, toate picaturi. Immunobaby sau ceva de genul asta, nu mai stiu exact si mi-e lene sa ma uit pe reteta.In concluzie am plecat destul de zapacita de acolo, insa nu prea m-a convins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am vazut fotografii de la petrecerea de Halloween de la "gradinita lu' Ian". Foarte reusita! Tare imi pare rau ca noi n-am fost acolo

Of! Si noi am ratat petrecerea de H de la gradi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Anamariame multam de impartasire idei.
Si dr mea m-a bagat in ceata adika eu intre: ce recomandati pentru imunitatea? a) Imunogrip sau b)First defense?
si ea zice care ti se pare mai potrivit...ambele sunt bune, vezi si tu...(nu e dr homeopat, e pediatru)
adika ma uit pe net, pret unu e mai scump de 10x decat altul, asa ambele sunt bune la ce zice in prospect, adika B mai tare decat a.
si eu ce fac?
vb lu ala eu cu cine votez sau mai am una aici zice : si yo ce-i zic lu sefu'?
asa sunt eu acum
help Denisamada!gen...care dintre ele merge, ok am notat ca tu nu dai nimik de intarire...ce adoptam varianta a sau b? sau c? nu dam nimik, schema ta?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ce e ala Dinopad? Ca rapsozi avem si noi!

Mada, nu ma pricep sa-ti explic, dar goagaleste si te lamuresti rapid. Este unul cu cantece si cred ca i-ar placea odraslei mele cantarete.

Mergi la inceput

Declar incheiata ACTIUNEA http://community.webshots.com/slideshow/581751177ylexgK?mediaPosition=1
ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)
[/quote]

Doamne, ce-mi vine cheful de-un bb2 cand vad asa frumuseti de copii!Tizo, sunt grozavi!!!

Mergi la inceput

Si acum: Salutare!

Andrei a facut iar ieri putina febra, nu mare, dar nu stiu cum sa-mi mai explic treaba asta...Maine luam rezultatul de la exsudat( sau exudat???), sa vedem...In conditiile astea nu pot sa-i fac nici vaccinul, nici sa-l duc la gradinita...of!Starea generala e buna: mananca de rupe, doarme, e vesel...doar ca, din cand in cand, face face febra.

Nici nu e pretentioasa Ada: auzi acolo de toate!

Dodo, am primit setul...foarte frumos, multumim! De-abia astept ocazia sa-l echipez cu el! (deocamdata stam in casa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ana-Maria, asta e homeopatul ala din Iasi?
Mie mi se pare oleaca aiuristica afirmatia ei legata de vaccinuri in general.
1. Ma uit in jurul meu si toti copiii care nu au facut vaccin antipneumococic s-au procopsit la intrarea in colectivitate cu cite un pneumococ pacatos. Deci ce zice ea, ca vaccinurile obligatorii sunt suficiente, eu nu mai cred de anul trecut, cind cu operatia Ilincai.
2. Nu degeaba se fac rapelurile cu pricina la 4 ani, la 7 ani si cind s-or mai fi facind.
Romania e pe locul 1 in Europa la nr de cazuri de TBC.
La hepatita cred ca e tot pe acolo.
De tetanos nu se mai moare datorita vaccinurilor.

3.Chestia cu boli eradicate mie mi se pare o loterie si o timpenie. De cind cu globalizarea, nu ai de unde sa stii cind vine un crocobaur generator de poliomielita, sa spunem, de prin tari din lumea a 3a. Ei, daca cineva plimba crocobaurul, si toata lumea e vaccinata, si nu are pe cine sa imbolnaveasca, e ok. Cu cit mai mult parinti refuza sa isi vaccineze copiii, cu atit mai multe brese apar in zidul asta de aparare la nivel de populatie. Si uite-asa nu mai poti sa bagi mina in foc pt eradicarea nici unei boli.

Mie singurele locuri de pe planeta asta unde chiar mi se pare ca s-a eradicat ceva sunt Marea Britanie si Australia parca, unde cica ar fi scapat de rabie. Dar particularitatile de transmitere a virusului rabic si pozitia geografica, plus masurile de carantina super stricte pe care le impun la importul de animale le permit sa se laude cu asta.

Deci nici pe mine nu m-a convins ce a spus pe acolo. Ba din contra, m-a cam convins de contrariu.

Am auzit si eu chestiile cu vaccinurile care se pare ca ar produce cancer, Alzheimer si alte grozavii. Sincer, eu prefer sa dac Alzheimer la 60 de ani decit sa mor de poliomielita la 15.

Stiu ca m-am inflamat, nu la adresa ta! ci la ceea ce ne-ai povestit...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Am vizionat si eu poze cu bostanul de H., am facut si noi unul la mama mea dar nu am avut aparat foto la mine.

Ptiu, ce frumoasa e Anastasia, sper sa vina si la mine un bb2.

Apropo de bb2, mai avem 2 sapt.si ne vine tati acasa, suntem emotionati ca de fiecare data , lui nu-i mai arde de lucru iar seful in zoreste cu cat mai multe lucrari, parca e nebun ...

Frumoase replici mai da Ada .

Cadouri : am cumparat o masina cu telecomanda si mai "vanez" o chestie de asociere dar imediat cum apare e sold out , asa ca ii voi scrie autoarei site-ului sa mi-l retina daca o vrea. Oricum e pentru 4+ dar sa-l am din timp...
Pentru sot voi cumpara un pulover iar pentru mine sa vedem cu ce vine el (nu prea multe ca are voie doar o geanata altfel plateste mult)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buunnn, azi am vb.la o gradinitza cu program scurt daca mi-l primeste si pe Stefan iar d.na educatoare (o super-dragutza) a raspuns pozitiv asa ca de luni vom fi gradinar in perioada de probe
Am spus "proba" pentru ca acolo sunt copii de peste 3 ani, care vorbesc binisor, d.na o sa le spuna povesti, sa faca anumite activitati si sa-l testeze daca nu deranjeaza ora (le cam vorbeste tare), sa nu faca pipi pe el (daca se ia cu joaca anunta in ultimul moment), sa nu iasa din clasa (miram-as daca sta el intr-un singur loc timp de 4 ore).
Noi speram sa fie bine mai ales ca in grupa sunt max.15, clasa arata super iar prietena lui de "suflet" e in aceeasi grupa ceea ce conteaza enorm.
Problema e ca trebuie sa merg mereu cu masina pe timp rece pentru ca e cam departe (1,5 km.)

Pup fetele, ma duc sa fac niste piftelutze.

Mergi la inceput