Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 18
andiaroro spune:
Problema lui Alex: Ce face Mos Craciun, daca ninge si el inca nu-i gata cu cadourile?![]()
Cl: Si Mosu ar putea fi cu un anotimp in urma![]()
La tasnitoarea radiata, francezii dadeau temenu ala cu ianuarie. Japonezii nu mai zic nimic de cand tot sau laudat ca sting repede jeragaia si nu prea le-a iesit.
Declar incheiata ACTIUNEA http://community.webshots.com/slideshow/581751177ylexgK?mediaPosition=1
inapreda spune:
Roro, fotografiile tale mi-au inseninat ziua!
Mi se pare minunat sa ai 2 copii! In plus, sint si atit de reusiti!!!
Mi se pare ca Anastasia seamana cu Anette Bening
Imi place ca imbraci baiatul in rosu si fata in verde 
Imi place ca sint dezinvolti. Mi-au placut si costumati! Sa-ti traiasca si sa te faca fericita, fericiti fiind ei insisi!! 
Mama lui Ian.
Edit pentru ca ma exprimasem gresit. ![]()
Dodo-pui spune:
tufete
las
o zi minunata va doresc.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
Am vazut fotografii de la petrecerea de Halloween de la "gradinita lu' Ian". Foarte reusita!
Tare imi pare rau ca noi n-am fost acolo
I-am aratat si lui Ian imagini si nu mica mi-a fost mirarea cind am vazut ca-si stia colegii dupa nume.
L-am intrebat (pentru ca parea incintat): vrei sa mergem la copii?
Raspuns: NU! ![]()
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Daca nu vine nimeni la cafea, merg sa-i fac o supa lui Ian.
De parca daca ati fi fost, l-as fi lasat flamind! 
Mama lui Ian.
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Daca nu vine nimeni la cafea, merg sa-i fac o supa lui Ian. De parca daca ati fi fost, l-as fi lasat flamind! Mama lui Ian. |
gata am cumparat tot pt finutz, sunt fericita ca am luat si palarie pt mine la biserica, asa ca mai ramane sa stabilesc ce rokitza iau.(ca la local sunt golasha
)Arianei i-am luat pantofiori, ca sa defileze bine, sa mai uite de Hannah Montana

lista este bifata, lumanarea o iau atunci samb dimineata.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Neata !!!
Am intrebat-o pe Ada ieri ce-si doreste prietenul ei Andi de la Mos Craciun la care mi-a raspuns prompt : laptop si cedeu ![]()
bunnn,notat, o intreb apoi ce-si doreste ea : de toate !! ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Buna dimineata!Novus, ce m-am distrat cu Ada, in mare pentru ca exact acelasi raspuns mi l-a dat si mie Eva
Noi am fost ieri la homeopat. Daca intereseaza pe cineva ce mi-a zis, scriu. Acum am o lene...Ma duc sa imi fac o cafea
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Novus, ce m-am distrat cu Ada, in mare pentru ca exact acelasi raspuns mi l-a dat si mie Eva ![]() Noi am fost ieri la homeopat. Daca intereseaza pe cineva ce mi-a zis, scriu. Acum am o lene...Ma duc sa imi fac o cafea |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009