Clasa I * 2011 - 2012 * [11]

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Daaaa, o tin minte. Dar mingea de oina o stiti? Era sa schilodesc profu cand am aruncat-o odata....Si ca tot veni vorba, stie cineva sa-mi explice de ce oina e sport national la noi???? De cate ori dadeam proba asta, ma framanta dilema....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si Ioana a avut de "repetat" la sport. Cu doua ore inainte de a le da calificativele le-a aratat 5 exercitii si le-a spus sa repete. Urmatoarea ora au repetat cu totii; apoi i-a pus pe fiecare individual, pentru note.
Pe fie-mea, ac de obicei cand e vorva de activitati fizice, a apucat-o harnicia si a repetat in fiecare zi Mai repeta si acum

mina ce m-ai distrat cu oina ...
Merci pentru incurajari, incepusem sa ma gandesc ca-i dislexica , ce ti-e si cu multitudinea de informatii ...

mada sa se ia de mana mandrele noastre.
Poate ar trebui sa se converseze, sa isi verse oful una alteia, decat sa ne innebuneasca pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Mina,am ras cu lacrimi!!!
Si eu am fost anti-talent la sport!!!Dar m-am desteptat in facultate si m-am dus la un dr sa-mi dea scutire...si statea saracul cu calendaru-n fata si calcula...si iar calcula...si m-a intrebat cand am fost ultima data la scoala!Cand l-am intrebat de ce dureaza atat mi-a rasp "Crezi ca-i asa de usor sa-ti aman anul???"
Bine ca Ema nu-mi seamana mie si merge cu drag la orele de ed fizica si la cele de dans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Si Ioana a avut de "repetat" la sport. Cu doua ore inainte de a le da calificativele le-a aratat 5 exercitii si le-a spus sa repete. Urmatoarea ora au repetat cu totii; apoi i-a pus pe fiecare individual, pentru note.
Pe fie-mea, ac de obicei cand e vorva de activitati fizice, a apucat-o harnicia si a repetat in fiecare zi Mai repeta si acum

mina ce m-ai distrat cu oina ...
Merci pentru incurajari, incepusem sa ma gandesc ca-i dislexica , ce ti-e si cu multitudinea de informatii ...

mada sa se ia de mana mandrele noastre.
Poate ar trebui sa se converseze, sa isi verse oful una alteia, decat sa ne innebuneasca pe noi!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Hai, mai Raluca! Cum dislexie, maica?????

Sa nu mai zici la nimeni, zau, ca patesti ca mine care voiam sa duc Vizigotu la logoped ca zice r in loc de l, la un moment dat. Si nu mi-a ajuns ca radeau prietenii de mine, m-am dat in fapt si la educatoare, de s-a tavalit biata femeie de ras cand m-a auzit...... La fel am patit si cand a inceput sa scrie in oglinda (ma, da in oglinda de-a dreptu'), dar i-a trecut si asta.
Hai, respira adanc si lasa fata in pace!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168344&nm=Clasa-I-2011-2012-12
poftiti la noul capitol

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput