Clasa I * 2011 - 2012 * [11]
Raspunsuri - Pagina 20
mina spune:
Eu la germana am inteles ca se refera
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
manuelacrina spune:
Teme la sport avem si noi ...pe la 22 noaptea cand sa sting lumina: "Maamiiii nu mi-am facut tema la spooort !!!" "dar ce aveti la spooort ???!! " "avem de exersat varf-calcai, varf-calcai"
cosmina_p spune:
Din categoria "perle"..."Mami,azi am avut EVACUARE!"...la care eu "In primul rand ca se cheama EVALUARE si in al doilea rand....ce nota ai luat?" si copilu-mi raspunde "Cum sa ne dea note daca am invatat cum sa plecam daca e incendiu???"
Azi au trecut(dupa evacuare) la m mare de mana si la scaderea cu 1.Scrie frumusel dar eu tot sunt in cautarea unui stilo usor,subtire si el si penita si a carui capac sa se desurubeze.Cam multe vreau de la un amarat de stilou!
Pentru Craciun ce pregatiti copiilor la scoala?D-l inv ne-a spus ca a gasit o carte buna si ieftina(7 lei),dar spre rusinea mea n-am intrebat ce carte!!!Si dulciuri....cred!
O dupa amiaza placuta!
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina Teme la sport avem si noi ...pe la 22 noaptea cand sa sting lumina: "Maamiiii nu mi-am facut tema la spooort !!!" "dar ce aveti la spooort ???!! " "avem de exersat varf-calcai, varf-calcai" |
Tareeeeee Pai cre ca a fost calmant sa exersati: varf-calcai, varf-calcai, varf-calcai.....
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmina_p Manuelacrina,si?Ati facut tema?Super si "perla" voastra!!! |
... am facut-ooo, cu repetitie ... cateva zile ne-a luat sa iasa bine
LoraG76 spune:
Haideti ca m-ati distrat bine cu invatatul pt. orele de sport si cu evaluarea-evacuare! :))
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/
mina spune:
Lora, nu rade mey de ora de sport! N-auzi ca si pe vremea mea era importanta? La mate sau fizica ma descurcam sa invat pe branci sa iau note mari, dar baschet si sarituri in lungime "in barem" nu erau asa de usor de facut.....
Mina si
Lali spune:
Pe mine cel mai tare ma exaspera aruncatul cu mingea medicinala ! Ati prins-o, o mai tineti minte ? Asa, ca un pietroi imbracat in piele, grea si care trebuia azvarlita cu doua maini de la piept dincolo de linia "barem" desenata cu creta.
Nu mai tin minte daca numitul obiect de tortura l-am folosit in clasele primare sau numai la gimnaziu...
Cu restul baremelor era cum era, dar asta ma dadea gata !
Edit: Mada, bineinteles ca la germana avem problema cu scrierea substantivelor cu litera mare. Distractia va incepe cu adevarat insa cand, la romana, vor trebui sa le scrie cu litera mica . Dar asta ne-am asumat, pana la urma speram ca finalul va fi ca vor scrie corect in ambele limbi .
LoraG76 spune:
De aia am avut eu scutire la sport... si cand ma hotarasem si eu, in clasa a 9-a, sa fac sportul, am dat peste una bucata prof care in prima ora ne-a pus sa maturam frunzele de pe tot terenul....cum eu eram o razvratita din nastere, n-am vrut sa fac asta si m-a amenintat cu o corigenta...in a doua ora s-a trezit el cu scutire - asta din categoria nu faceti ca mine. Sper ca fie-mea sa nu-mi semene, din fericire nu da semne, chiar merge si la handbal cu placere.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/