Clasa I * 2011 - 2012 * [11]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Ieri si astazi asta au avut program mai special: ieri au fost la filarmonica pentru o lectie - concert educativa despre instrumentele de percutie(super incantat a venit Deian...mi-a si spus sa il duc la un concert adevarat...sa vad ce gasesc sa fie mai scurt, ca nu cred sa reziste cat dureaza unul normal)iar ast#259;zi merg la teatru la Danila Prepeleac pe scena Operei. Dupa teatru urmeaza evident Macdonalds cu bunica. Nu si-au mai luat ghiozdanele doar penarul si trebuie recuperati la 11 din fata teatrului.
In rest totul normal...au facut si pe u, U si n, iar la mate cifra 6 si scaderea.

Wow Naty chia asa ...e cam severa profesoara de sport...uneori imi pare rau ca la scoala nu e ca in invatamantul superior...cu credite, iar media e nota x credit/suma creditelor....la materiile complementare sa aibe credite putine astfel sa nu strice media...ponderea fiind mai mica..iar la cele de baza sa fie multe credite ca sa atarne mai greu.....Mi s-ar parea mai corect asa....

Va las ca acusi se aglomereaza la noi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

vad ca scolareii au intrat in ritm, bravo lor
David s-a obisnuit si el, la litere au ajuns la r, la cifre pe la 7. a luat mai multe FB si are si un minus FB.
la religie a luat un FB pentru ca a stiut Ingerelul

lui David nu i-au facut vaccin, din cauza bolii din septembrie, m-a sunat asistenta in ziua cu vaccinul, desi eu imi dadusem acordul, sa-mi spuna ca ele nu vor sa riste, pot sa-l mai aman o perioada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tinuta e pana la urma ceva modern. A vrut colanti negri cu o bluza cu paiete. Cam disco asa...

La noi la sport este chiar ok, si are un domn profesor. Insa la baschet e tare severa doamna, ii alearga de le ies ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi mergem azi, de Sf. Martin la... Observatorul Astronomic. Acolo se va desfasura o mica serbare in curte si au cuplat-o cu vizita la Observator. Asa ca sper ca deseara sa nu mai fie atat de innorat sa avem parte si de cateva stelute.

Raportam inca un FB la Kinderliteratur, Literatura in limba germana unde a ridicat manuta si a povestit o parte din povestea citita de profesoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
[Ioana a luat un FB la sport, cica numai ea si inca doi copii au luat FB, cativa "-FB" si majoritatea "suficient". La sport? Chiar ca e "a naibii" profesoara.

Mi se pare aiurea sa le strici media din cauza sportului. Nu toti copiii sunt asa sportivi .
Al meu inca nu are nota la sport, da nici nu m-am gandit ca ar putea sa le dea nota mica la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

La noi o sa mearga deseara cu lampioanele la o cetate din apropierea orasului, o sa vizitize cetatea si o sa primeasca o mica surpriza. Deci va fi o miniexcursie. Era foarte incantata.

Note nu am mai primit saptamana asta dar sigur vor veni...

Nici eu nu sunt de acord cu notele foarte stricte la sport. Nu toti copiii au inclinatii catre sport, muzica... Eu am fost mereu slaba dar la proba de viteza eram mereu ultima din clasa. Ne puneau sa alergam cate doi si eu alegeam sa alerg cu fetita cea mai grasuta din clasa, doar, doar nu se va vedea atat de tare ca sunt varza. Dar si ea ma intrecea mereu. Asa ca daca primesc cate o nota mai putin buna la sport nu cred ca e motiv de suparare. Sa fie bine la celelalte ca trecem noi cu vederea notele de la sport.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

antoemma ce m-ai distrat cu fetita cea mai grasuta care te intrecea
Eu pateam asa la muzica, am avut un profesor ingrozitor, ne teroriza si cum eu nu am voce absolut de loc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

io zic ca totusi e important sportul..macar ii stimuleaza sa exerseze mai mult.
Ma rog si io eram varza cu sportul si-s si inalta si slaba..nu se verifica..dar de ex la baschet nu ma lua nimeni in echipa pt ca am doua maini stangi asa ca notele cele mai mici le aveam la sport si limbi straine..unde inclinatia era zero. si parintzii imi ziceau las ca-i buna la mate si peste ani dejeaba eram io buna la Mate &co daca nu stiam sa le explic unora in alta limba...

Al meu copil citeste..io le-am luat multe carti de la biblioteca citim in tamdem..si se vede clar evolutia. el care nu stia literele in 17 sept, decat de la numele lui. Mai nou isi aduce abecedarul acasa si a ajuns deja la D. Io nu cumpar carti pt ca nu se merita le citeste de max doua ori..nu?! cand era mikc ara calare pe Simba.
Interesant ca in info care le-am primti de la gradi, cand a terminat-o, ca a innebunit si edu cu simba si Ariell la 3-4 ani.
Aseara i-am zis ca-i dau dictare si a sarit in sus de bucureie..asta nu-i copilul meu: a scris 4 patru propuzitii simple genu: Lola e in mare/ Lexi a luat Totto..chestii din asta. Io i-am dat in We sa recunoasca grupurile de cuvinte ei /ie care se citesc altfel.

Ina,

si al meu copil are de colorat desene care au o anumita litera. au vazut ca mai nou bate din palme :) si isi recunoasca silabele banuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

asa si fi`mea, degeaba e inalta si mi ar placea sa faca baschet, nu e de ea. insa profu de sprot care e de atletism si scoate untu` din ei o tot cheama la antrenamente (pacat ca se fac la naiba`n praznic).
deocamdata are multe fb-uri, doamna e multumita si noi o iubim pe doamna, e asa dulce si zambitoare si calda
la mate au facut ieri cifra 5 - si in premiera fi`mea a scris o pagina intreaga, a zis ca au mers repede pfoai, nu-mi venea sa cred.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Slaba activitate in weekend, "scolaritelor"!!!Va odihniti?
Pentru ca ieri a fost cerc pedagogic si a stat acasa,Ema s-a apucat azi singurica de teme!A avut aproape doua pagini(in caiet si in caietul auxiliar) de "am,ma si mama".A scris binisor...n-am ce comenta,insa fiecare a/m are particularitatile lui...adica nu face doua litere la fel.Mai exersam si maine!!!
La matematica a avut niste adunari si de pus semnul corespunzator intre 2 numere(<,>).
Mai are de invatat o poezie de 4 strofe pt lectura,pentru luni.Nu stiu de cine-or fi poeziile alea din carticica de lectura,dar nu prea au rima si-s tare greu de invatat!
Weekend placut in continuare!

Mergi la inceput