Clasa I * 2011 - 2012 * [11]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

DidiAlex multumesc.

mada nu a facut vaccinul, e racita!
Marti seara am fost la ORL sa vedem cum stam cu polipii si rinita alergica (facem controale la 1 luna) s ne-a spus ca nu prea e cazul sa faca vaccinul, are niste muci cam urati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Noi suntem la n, cred ca astazi l-au facut pe N si la 4 la mate...probabil au trecut astazi la 5.
Vaccin facut fara probleme, doar locul ii ie putin vanat, a cam miscat asistenta putin acul, dar trece...pe langa vanataile lui de pe picioare e nimica toata!
Au trecut la programul de iarna apoi au revenit la cel de vara, nu stiu de ce...
Astazi avem sedinta cu parintii si abia astept noutatile.
In continuare nu avem nici carte, nici caiet la religie si engleza.
Am primit un fluturas cu niste cursuri de engleza - o ora pe zi in continuarea orelor de curs, zilnic - mi-e sa nu fie totusi prea mult pentru el...ar insemna sa aibe zilnic 5 ore, asta ar fi singurul dezavantaj. Pe de alta parte nu au facut mai deloc engleza la scoala, mi-e ca uita ce a invatat la gradi (si chiar a invatat) si ar fi si pacat. Nici alte posibilitati de a face engleza nu prea mai avem...din lipsa de timp sau bunici disponibili sa-l insoteasca, asa ca pica super bine. Vom vedea!

In rest toate bune, scrie frumos, am inceput acasa sa ii dau dictare (cateva cuvinte, cu literele invatate), a facut si transcriere de cuvinte... matematica nu ne ridica probleme si nu cred ca ne va ridica , cel putin pana pe finalul anului scolar...
Mai vorbim, dupa sedinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Referitor la concursul Smart, pentru cine este interesat ... am aflat la sedinta modul cum vor "rezolva" subiectele: fiecare copil va primi o revista cu subiectele, asa cum sunt cele afisate pe site, si pe langa asta o foaie cu "grilele", adica doar o foaie cu:

1. a), b), c), d)
2. a), b). c), d)
etc.

Revista cu subiectele ramane la ei, doar foaia cu "grilele" pe care vor incercui varianta corecta va merge la corectare ...
Destul de complicat pentru ei ...
Noi dadeam astfel de examen cu foaie cu grile prin facultate si dupa aia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

A avut vreun scolarel reactii alergice de la Priorix -ROR? Matei e rosu pe fata si pe barbie de ieri, luni a facut vaccinul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Maine avem cerc pedagogic..deci am pus-o de-un weekend prelungit.
Ieri au avut evaluari la matem si la abecedar.Desi a luat 10 la ambele,fiica-mea era cam circumspecta pt ca d-nul inv o amentitase ca-i pune un 8 pt ca se..juca in banca(fiica-mea,nu invatatorul).
Sapt viitoare vor avea intalnire cu un logoped,timp de o ora.Inv mi-a spus ca trebuie sa ramana si Ema ca sa-i corecteze r-ul si s-ul.
O dupa amiaza placuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Nici nu stiu ce sa scriu mai intai, vad ca voi ati tot povestit. Eu tind sa o citez pe fiica-mea: "lucruri obisnuite".

Am vazut ca a ajuns la u, dar scrie...vai de noi. Eu am tot ajuns tarziu si isi bate capul noua bona cu scrisul. Dar e greu, ca aseara l-a scos din pepeni si pe taica-sau.

In rest e ok. Banuiesc. Pentru ca nu am primit reclamatii si nici carnetul. Chiar ma intreb cum de sunt atatea note la voi. La fel ma intreb ce e cu poeziile, eu nu o vad pe Alex sa vina cu vreo poezie pe acasa, sau oricum ceva de reprodus. Bucuria ei, ca nu ii plac.

Pentru weekend avem o tema interesanta. Inteleg ca au terminat numerele pana la 10, asa ca vom lucra Cartea numerelor. Vom avea de lipit si taiat impreuna, de pus poze relevante si eventual ghicitori. Trebuie sa le legam cumva si sa iasa o carte. Nu prea stiu cum voi proceda, dar sper sa ma descurc.

Si apropos de carti si proiecte, vor face un fel de catalog de moda cu tinutele favorite ale copiilor si maine trebuie sa o trimit cumva...Inca nu stiu cum si ma tem ca fiica-mea va dori rochita de printesa.

Iar legat de carti, am primit o serie de recomandari pentru cartile de citit in engleza. Daca intereseaza pe cineva postez listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna

Reactie alergica la vaccinul ROR - pai cam asa pateste fata mea avand dermatita atopica. Este posibil sa fie un raspuns de alergie la vaccin. Din acesta cauza eu nu ii voi face copilului acest vaccin la recomandarea medicului de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alex n-a facut nici o reactie alergica la ROR. Doar ca au intepat cumva ciudat si a facut vanataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Si noi suntem la 8 zile dupa vaccin, nici o reactie pana acum.
Liviana - prezinta problema asistentei de la scoala care i-a vaccinat sau pediatrului copilului.
Noua ni s-a recomandat doar nurofen in caz de reactii adverse, dar in cazul vostru nu cred ca-i de ajuns.
Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

roxana nici Ioana nu a avenit cu vreo poezie (la fel, spre bucuria ei).
Carnet nici noi nu avem.
Wow, ce frumos ... catalog de moda!
Fie-mea a depasit faza printeselor, acum tinutele alese sunt din serialele Disney.
Ieri s-a suparat toata ca a observat ca sora-sa are blugi "cu ate", care sunt foarte la moda, a vazut ea in nu stiu ce serial. Iar blugii ei nu sunt asa

Ioana a luat un FB la sport, cica numai ea si inca doi copii au luat FB, cativa "-FB" si majoritatea "suficient". La sport? Chiar ca e "a naibii" profesoara.

Mergi la inceput