**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata !

Multumim pentru cafea ! Noi suntem tot acasa ca fetele . De luni ajungem la cresa. Luam tratament in continuare, maine mergem la consult. In rest nimic interesant...
Nu stiu daca ati vazut aseara la stiri la un botez in biserica preotul era cat pe ce sa inece un bebelus . Fara cuvinte...

Alina, imi pare rau ca nu te simti bine . Nu ai povestit cum ati petrecut ieri.

Va doresc zi buna in continuare !

Fug, ca nu ma mai lasa urlatoarea sa stau la calculator !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Zi mare...Teo a mers la gradi...sa ne ajute DD s-o tina cat mai mult!...si pozeaza si ei azi
Dar o iau la 12.30 acasa, incerc sa stea cat mai putin in contact cu virusachii de pe acolo!
o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nu am petrecut deloc,al meu a dormit ,a vorbit la telefon si cam atat.
In rest Delia e la fel,adica a mai scapat de tuse,acum sa vedem ce va mai spune maine doctora.
Sa speram ca nu va mai fi nevoie sa mai stea acasa ca m-am saturat.
Certurile cu al meu sot sunt la ordinea zilei asta este sper sa pot sa merg mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hello... cam slaba activitatea pe aici.

Mariana vezi, in tot raul e si un bine... petreci timp de calitate cu corcodusha (sper ca nu te-ai apucat de smotruiala in zilele astea libere). Am vazut si eu stirea cu bebelusul aseara

Doinita Doamne ajuta sa nu se mai lipeasca nici un virusache de Teo. Cum a fost la gradi?

Alina La multi ani sotului tau!

Eu, cum ma stiti... alergatura continuua. Astept cu nerabdare weekend-ul ca sa ma mai potolesc. Copiii si-au revenit complet, Mara merge de marti la gradi. E bine.

Va si va doresc o zi buna in continuare.

... am uitat sa va spun ca i-am taiat breton Marei. Super incantata, mi-a zis "mami, vreau sa ma duci in fiecare zi la coafor ca mi-a placut mult"... aoleu, ce ma asteapta

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Seara buna,si io p-aci!Si noi am fost prinse sapt.asta,am sarbatorit cateva colege de-ale Dariei la un spatiu de joaca,vreo 3 zile consecutive,azi am avut sedinta cu parintii,unde m-am scobit iar destul de bine in buzunar,iar maine avem la gradi sfantul Martin,o sarbatoare specifica nemtilor.Si bombele mi-au trasat sarcina sa le imbrac cu rochite...si la fel..Ma supun fara comentarii

Mariana,Doinita,Alina,Nynysi si prichindeii.V-ati facut bine?

Mergi la inceput

Tatiana bine ai revenit printre noi.
sunt gata,poftiti de va serviti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Brrr...la noi fulguieste....brrr!
Si eu am lasat destui banuti la gradi: taxe, poze, revista, teatru...
Si azi ma duc s-o iau mai repejor!
Ieri i-am acizitionat lui Teo de la un second hand...o 'lochita' de Cenusareasa...ea si-a ales-o...sa fuga din magazin cu umerasu', nu alta
la toata lumea!

Mergi la inceput

Si eu astazi imi fac calculele dar imi da cu minus la suma ramasa,adica eu iarna asta raman fara cizmer si cu o geaca vai de capu ei(care este veche de 5 ani)si sa deteriorat vizibil dar al meu sot nu se lasa si mai face schimb cu telefoane si mai da si diferentede bani,eu deja imi iau cam,pii mama tot vrea bani si bonuri si eu numai inteleg cum poate sa fie asa haina lu fratimiu nu ia cerut dar mie da

Mergi la inceput

Salutare si de la noi !

Mai da' ce-ati mai scris.... De-abia am reusit sa citesc din urma....

Noi suntem bine, am fost in seara asta la "verificari". Mai luam tratament inclusiv duminica, luni la cresa si seara iar mai tragem o fuga la "doctoreasa". Cand asteptam pe sala ne-am intalnit cu 2 colegi de la cresa si vorbind cu mamicile...copilasul lasat bolnav la cresa a imbolnavit aproape toata grupa .
Zilele astea chiar daca am stat acasa am facut ba una ba alta ca nu prea te lasa inima sa nu faci chiar nimic...mai ales ca le observi pe toate. Ba o spalatura, ba o calcatura, bucatareala zilnic...
Azi dupa ce-am culcat corcodusha am tras o fuga si la babaci ca le-am luat scos pensia de pe card . Pe omu' l-am trimis la shopping-uiala chiar daca a venit tarziu, iar turturina nazdravana danseaza si se joaca de-a autobuzul magic.... Eu astept sa inceapa X factor .

Sanatate multa tuturor !

Mergi la inceput

Hai ca m-am debusolat ...nu e azi x factor . Sa vad ce-oi reusi sa vad....

si noapte buna!

Mergi la inceput