**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

I'm back in business . Ce dor mi-a fost de cafeluta matinala . Poftiti de serviti , e fresh & hot !

Despre noi...Biculina e bine...azi via la cresa . I-am facut instructajul de aseara sa nu inceapa sa-l pe tati. Sper ca s-a tinut de promisiune . Ce bine-i la munci...parca am fost rupta de lume....

Fetelor ma bucur ca sunteti bine si voi si copilutii ! Dupa cum am citit vad ca cotizati la greu la gradi , ufff...ce ma asteapta .

Va si va doresc o zi frumoasa !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Mariana multam de cafea. Si eu sunt la munci...nu cu acelasi chef ca al tau ...
Teo e la gradi...dar tot asa...cu program redus fug la 12 si-o iau acasa...am studiat probl si am ajuns la concluzia ca asa e cel mai bine pt copil.
In we n-am facut mare lucru pt ca omu' a avut nustiuce cursuri...vineri, sambata si duminica...asa ca am fost singurica cu Teo.
Am iesit si noi putin la plimbarica, putin aspirator, ceva mancarica...Vineri am primit aparatul de aerosoli...ne-am distrat putin cu el...desi e cu ultrasunete, adica zgomote zero...Teo tot e reticenta ...mai ales la masca...in fine acum nu e cazul...si ne rugam la DD s-o tina sanatoasa si departe de masca.
Acum serveste Septilin, miere cu propolis oscillo si cate-un ursulet cu echinaceea...
la mamici si puiuti si sanatate maxima va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu prezenta la datorie.
Ieri am avut o zi de cacat(certuri cu al meu sot si am aflat ce parere are el despre mine ca sunt imatura,ca inca copilaresc,ca nu ma pricep la nimic,ca nu ma reusesc sa fac nimic fara el,ca daca ne despartim eu fara el mor de foame).
Vineri am fost la shopping la Auchan militari nu mam reusit din pacate sa trec si pe la kiabi,mi-am luat si bocanci,sambatra am fost la piata.
Astazxi Delia s-a trezit cu stari de voma,voma doar mucuozitatieu deja numai pot,rele din toate partile spre mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza si de la noi

Mariana sarumana pt cofee. Tot de la munca o savurez si eu.

Noi am hibernat tot weekendul. Sau dus vremurile alea calduroase cand ieseam zilnic la plimbare. Aseara am tras o fuga pana la buc. Am reusit sa luam www.nicoro.ro/papusi-si-accesorii-717/2965-papusa-maria.html?gclid=CLjHyu3JtawCFcKCDgod8kSnHA" target="_blank"> Papusa Maria la super pretul de 140 lei din Real. Am vazut reclama la tv si ne-am mobilizat. Bine ca mi-a iesit din grija.

V-am at. O zi frumoasa sa avem.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Doinita, s-au mai linistit apele la job ? Sa va fie de folos (da' sa nu-l folositi nu prea des) aparatul. Fa-i brizbrizuri (ex. nas si mustati de ) la masca poate asa va fi mai atrasa de ea .

Alina, sa porti cu placere bocancii . Vad ca omu' asta al tau iti tot aduce aminte ca esti "dependenta" de el , off off...mai...mai.... Sanatate Deliei ! Ai dus-o azi la gradi ?

Nyny, bine ca ai gasit o oferta convenabila . Mosu' (care-o fi el) ar face bine sa aiba mare grija de papusica . Pasarica mea isi doreste tot ceea ce vede pe canalul de desene "Minimax" . puiutilor!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu sunt disperata din cauza sdanatatoii Deliei e din ce in ce mai rau nu mananca nimic,nici apa sau ceai nu vrea
Nyny imi cer scuze nici acum nu am reusit sa iti pun ala,dar cu sanatatea Deliei nici nu ma pot misca nici la baie ca tre sa stau k loigheanul pregatita ca sa nu vomite pe ea siu sa speriei
La medic am fost aseara si au spus ca nu are nimi
docvtora ei nu este la cabinet habar n-am ce sa ma mai fac
In privinta sotului meu va vedea el ca voi reusi sa ma descurc si fara el cand va reusi Delia sa stea mai mult la gradi,pentru ca daca m-as angaja acum nu ar avea cine sa stea cu ea
Ajuuutoooooooorrrrrrrr ca numai pot simt ca ma sufoc cu atatea griji si ma scfund rapid in butoiul cu melancolie si depresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMame08 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana la job e la fel de incerta treaba...se asteapta o 'oferta' de plecare...

Mergi la inceput