**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Serviti o bucata de tort o cupoa de sampanie ca doar e ziua sotului meu,v-am lasat si cafeaua si un ceai.
Zi usoara astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Alina multumim de tratatie si LA MULTI ANI sotului tau, sanatate si intelepciune, sa va ajute DD sa va gasiti linistea in cuplu
Ziceai de dr. pt Delia...din ce am mai auzit eu de la fetele din Bucuresti la Budimex era dr. Stanciu, o persoana si un dr deosebit...ai auzit sau ai fost la el?
Gata...maine don'soara Teo aterizeaza fix la gradi...Maiculita ce figuri are in capsor...nu, nu si nu...asa o tine...
Fug sa ma uit si eu un pic pe catalogul de la Selgros...dat de Mariana...desi Teo o tine intr-una cu Cenusareasa mare...mai nou, o striga si prin somn...dar chiar nu-mi vine sa dau o caruta de banet pe ceva ce nu face nika...ba ma mai si impiedic de ea

Mergi la inceput

Si eu am auzit de dr.stanciu dar este extrem de greu sa ajungi la el,si am mai auzit ca in 5 min cu tot cu imbracat si consultat atat dureaza si eu prefer sa si intreb ca sa stiu ca nu ma duc acolo bou si sa ma intorc vaca,acum sa vedem ce va fi.
Sa te auda DD sa ne mearga si noua mai bine

Mergi la inceput

Pai si la dr nostru consultatia dureaza f. putin...dar eu ma duc cu lista de intrebari si-mi raspunde la orice chiar daca nu are legatura cu pb zilei

Mergi la inceput

La noi nu este asa,metrge la doctora de familie ca saraca imi raspunde la toate intrebarile.
Legat de problema mea cu sotul,asa va ramane daca nu si mai rau cu incapatanarea lui,adica el e destept eu sunt proasta.
Deci in concluzie trecerea timpului nu ma va ajuta cu nimic doar sa deschids eu ochii si sa fiu pe picioarele mele si s aplec

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi !

Alina, multumesc pentru tratatie ! Inca o data LMA sotului tau! Timpul o sa le rezolve pe toate . O sa fie bine !

Doinita, am fost aseara la Carrefour si m-a pus sa trec pe la jucarii . A fost jale cu j mare, corcodusha s-a botosit ca nu-i cumpar nimic.... Aveau niste scoruri, mama mama...Erau si catei, pisici care dadeau din capusoare si codite, papusi...ponei...

Noi suntem suntem mai bine, show-uri la greu...cica il asculta numai pe tati ca pe mine nu vrea...

ca nu ma mai lasa terorista la calculator .

Mergi la inceput

Am tras si eu o fuga pana la biserica, azi e sf. Nectarie, am stat la slujba si-am lasat un acatist DD sa ne ajute!
Mariana deocamdata vad ca Teo se comporta bine cand da de jucarii in magazine...dar o sa incerc pe cat posibil sa o pasez cand plec la cump...mai ales ca de duminica se intorc ai mei de la tara
Despre scenete...ce sa zic, eu sunt bau bau la Teo...'nu-i spune lui mami'...asa o roaga pe buni cand face cate o boacana...
Sa vedem ce-o iesi de maine cu gradi...

Mergi la inceput

abureste.
L-am trimis pe akl meu sot(bineinteles ca cu circul de rigoare)cu Derlia la gradi pentru poze k el cik sa nu o mai ducem sa yi facem poze.
eu am o durere de rinichi de imi vine sa urlu

Mergi la inceput