**Prichindei nazdravani 2008!** (14)
Raspunsuri - Pagina 17
alina_satena spune:
e gata.
Eu am avut o nopate groaznica Delia s-a marait toata nopatea ca o doare urechea,i-am luat temperatura si avea 38.6,sper sa trecem si peste asta.
Nyny,Doinita,Mariana,Tatiana va astept in casuta.
Mariana te asteptam cu vesti bune
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Mutumim pentru cafeluta
!
LA MULTI ANI tuturor celor ce-si aniverseaza astazi ziua onomastica!!!

SANATATE, FERICIRE, NOROC, IMPLINIRI si multe altele LA MAXIM!!!

Alina
multa sanatate Deliutzei!
Mariana voi cum mai sunteti?
Noi suntem bine...Teo e chiar fara muci
...azi e ziua finei si se implinesc si ceva ani de cand i-am cununat...asa ca avem de petrecut
...Eu iar caut idei de ceva cadou![]()
Nyny, Tatiana
la mamici si puiuti!
alina_satena spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor.
Doinita petrecere frumoasa,ma bucur ptr Teo.
Delia o tine cu muci tuse si tot tacamul
.
Mariana voi cum mai sunteti?
Nyny pe u8nde esti mami?
Tatiana voi numai spuneti nimic?
MarianaPop spune:
Buna dimineata si de la noi
!
Alina, multumesc pentru cafeluta
.
Azi sunt pe baricade la munci, am ok sa plec 3 zile in co
. Noi suntem mai binisor, Bianca nu a mai facut febra, e tot ragusita si are o tuseee
, aseara am fost la consult la doctoreasa, laringita nu e vindecata complet, ne-a mai dat o traista de licori
si ne mai ducem la verficari joi dimi sau vineri dupa amiaza. Off...doamne ce este ea cu figuri da' ce show-uri am avut...
. Multumim lui DD ne-a intins o mana de ajutor...financiar
. Eu sunt tot cu glas de gansac si ma tratez cu...indiferenta. Parca imi trece mai repede decat atunci cand iau medicamente
.
Alina, imi pare rau ca treci iar prin momente de cumpana
. Daca simti nevoia sa plangi, plangi...nu este o rusine. Atunci cand cuvintele sunt prea lipsite de putere sa vorbeasca despre cele ce sunt in sufletul tau, lasa lacrimile sa spuna. In viata mea, sunt recunoscatoare momentelor cand pot sa plang. Ma simt curatata, este un mod de a ma elibera de emotii suprimate, care, daca ar ramane in corp, s-ar manifesta sub forma de oboseala si durere. Se spune ca daca vrem sa fim sanatosi si eliberati de stres, este bine sa plangem.
Nyny, sanatate puilor
! Imi pare rau de ce li s-a intamplat la burticutze. Mama lor de carcaiashi
.
Tatiana, sa o tineti tot asa
! Sanatate
!
Doinita,
Teodorei! Nu avem aparat pentru aerosoli. Am facut cateva sedinte la un cabinet particular. Contrar asteptarilor a fost foarte cumintica si nu s-a speriat deloc. Adevarul e ca aparatul nu scotea sunete prea ciudate, se auzea ca o fasaiala.
Fetelor va multumesc pentru urarile de sanatate 

!
Si nu in ultimul rand doresc sa adresez urari de sanatate si impliniri tuturor ce astazi, de Sfantii Mihail si Gavrila, isi serbeaza ziua numelui LA MULTI ANI! 

si va doresc o zi buna!
PS: Ma chinui sa scriu mesajul de la ora 09:00
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana ne bucuram ca Bianca este mai bine.
Sunt satula de medicamentele date Deliei,de certurile cu al meu sot,ajutopr financiar am avut si eu de la al meu frate bineinteles ca yi voi da inapoi,dar na a fost o mana de ajutor.
Certurile cu al meu sot sunt din ce in ce mai dese si din lipsa banilor.
Maine este ziua lui,implineste 25 de ani sper sa se mai schimbe,macar la gandire cat si la comportament.
Acum stam doar 5 zile acasa numai stam 1 luna
e ok si asta sa vedem ce va spune doctoreasa vineri cand vom merge sa ne dea avizul.
MarianaPop spune:
Salutare fetelor!
Ca tot era vorba de cadouri de sarbatori, a aparut asta. Parca intreba cineva la un moment dat de un laptop educativ...Cupilu' vrea un catel care latra...
si are un scor...
.
La metro e o oferta la cearceafuri de pat cu elastic la 2 buc. achizitionate primesti inca una gratis, la fel si la jeans pentru barbati.
Alina, daca motivul principal al certurilor este doar lipsa banilor atunci nu e vina nici unuia dintre voi, ca fiecare se straduieste sa-si aduca aportul in familie mai mult sau mai putin. De condamnat este reactia omului tau. Nu esti tu cea vinovata in toate cele...asta trebuie sa inteleaga. Deci indiferent ca are sau nu are chef de vorba stai la discutii cu el ca numai impreuna va puteti rezolva problemele.
Ii transmit sotului tau de astazi sanatate, intelepciune si grija mai mare fata de cei dragi: LA MULTI ANI!
Sanatate multa Deliei si sa se faca bine cat de curand
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana ms ptr urari,si certurile nu sun t doar din cauza banilor ci si din cauza comportam,entului fata de mine ca ma trateaza ca pe o s;luga care trebuie sa il serveasca si sa aibe grija de copil,in rest nu am voie sa am timp sa liber,nu am voie sa ma plang ca ma doare ceva ca vezi doamne citez"te prefaci ca proasta"
In fine sa lasam lucrurile urate,Delia inca e cu muuulti muci,si cu tusea urate nici nu stiu la ce doctor sa ma mai duc
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana ms ptr urari,si certurile nu sun t doar din cauza banilor ci si din cauza comportam,entului fata de mine ca ma trateaza ca pe o s;luga care trebuie sa il serveasca si sa aibe grija de copil,in rest nu am voie sa am timp sa liber,nu am voie sa ma plang ca ma doare ceva ca vezi doamne citez"te prefaci ca proasta" ![]() In fine sa lasam lucrurile urate,Delia inca e cu muuulti muci,si cu tusea urate nici nu stiu la ce doctor sa ma mai duc ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ei ce sa spun, sa nu dea DD sa "se prefaca si el ca tine" ca o sa ai si tu "ac de cojocul" lui.
In privinta Deliei, termina tratamentul, vineri cand te duci la control vezi si tu incotro o vei lua. Din nefericire astea-s boli nabadaioase si de lunga durata
. Sanatate si rabdare
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Ma rog l;a DD sa nu se mai imbolnaveasca sa o pot duce ca lumea la gradi si sa ma angjaez sa numai stau la mana lui
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Ma rog l;a DD sa nu se mai imbolnaveasca sa o pot duce ca lumea la gradi si sa ma angjaez sa numai stau la mana lui http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Asa sa te auda DD!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**