**Prichindei nazdravani 2008!** (14)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_satena spune:
Nyny nebulizatorul meu este marca Laica.
In afara de problemele de santate ale Deliei le mai am si pe cele cu al meu sot care nu sunt putine deloc,ma gandesc din ce in ce mai des sa ma despart de el,nu ma ajuta cu nimic ca stau langa o persoana care face sa nu am incredere in mine(mai exact sa ma faca sa cred ca fara el nu sunt buna de nimic)sa dea cu picioarele in mine ca intr-un animal deja numai suport sunt singura chiar daca stau cu ai mei
doinita_g spune:
Multumesc pt info ...aparatele voastre fac zgomot?
Asta al prietenei mele facea ...ce-i drept...si nu stiu daca o fi speriat-o zgomotul sau masca..
Nyny voi l-ati comandat pe net?
alina_satena spune:
Doinita si al meu face zgomot dear nu exagerat de rau acum depinde de fiecare copil in parte,ca si fiimea cand l-a vazut a inceput sa planga si cand a vazut acul acum vezi cum ti se pare si tie ca reactioneaza Teo
iti tin pumnii
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Nyny nebulizatorul meu este marca Laica. In afara de problemele de santate ale Deliei le mai am si pe cele cu al meu sot care nu sunt putine deloc,ma gandesc din ce in ce mai des sa ma despart de el,nu ma ajuta cu nimic ca stau langa o persoana care face sa nu am incredere in mine(mai exact sa ma faca sa cred ca fara el nu sunt buna de nimic)sa dea cu picioarele in mine ca intr-un animal deja numai suport sunt singura chiar daca stau cu ai mei ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, pe mine ma apuca disperarea cand citesc treburi de genul asta. Nu stiu ce sanse poate sa aiba o astfel de relatie... cand se ajunge la violenta verbala si mai ales fizica. E strigator la cer. Nici o femeie nu ar trebui sa treaca prin asa ceva. Imi pare rau, sincer. Nu stiu ce sfat sa-ti dau.. gandeste-te bine.
o vorba buna o sa primesti oricand aici dar tu stii cel mai bine daca o sa il poti schimba vreodata. E usor sa pui capat relatiei dar inainte de toate trebuie sa vezi daca se mai poate salva ceva. Comunicarea e cea mai buna solutie... vorbiti mult... orice.. asa o sa ajungeti sa va cunoasteti mai bine. Nu stiu, chiar nu stiu ce sa mai zic...Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Multumesc pt info ...aparatele voastre fac zgomot? Asta al prietenei mele facea ...ce-i drept...si nu stiu daca o fi speriat-o zgomotul sau masca.. ![]() Nyny voi l-ati comandat pe net? Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Nici al meu nu e foarte silentios, dar eu cred ca sunt destul de mari ca sa se mai sperie de zgomotul unui aparat.
Eu l-am luat din farmacie... si acum ca sunt patita cu comandatul pe net de cand mi-am luat tzeapa cu masuta si scaunelele
iti recomand si tie sa faci la fel.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny chiar ma bucur ca va am pe voi care aveti mai multa experioenta ca mine sa ma sfatuiti ca daca vb cu mama nu am nici o sansa,cu el de abia acum mi-am dat seama ca in mine a vazut doar un refigiu si acum cand se imbolnaveste copilul mai des sau am probleme prefera sa ma arunce ca o masea stricata
imncerc sa am ceva resurse financiare fara sa stie el
dar nu8 stiu de data asta cum o voi scoate la capat
Gherman_in spune:
Salutare,si noi facem aerosolii tot acasa,tine tati bombele pe genunchi si eu le execut
S-au obisnuit cu zgomotul,la inceput fugeau de masca,dar acum e ok.Eu l-am luat acum un an de la o reprezentanta de produse medicale,cu 320 Ron.Intre timp am mai schimbat ceva piese,ca la mine se foloseste cam des.Azi am fost suparata pe Iarina ca nu a vrut sa stea la gradi,a plans de a trebuit sa o iau acasa.Prostia e,ca are 2 educatoare pe schimburi,pe cea de sapt.trecuta o agreaza mai mult..,pe asta ioc.Nu stiu ce sa fac,ca nu-i place sapt.asta.Mai incerc si maine.
Gherman_in spune:
Mariana,tot in pat sunteti?
Alina,la cate medicamente a luat,si mai ia inca,nu mai bine ii faceai cateva zile injectii si tu?Imi dau si eu cu parerea,nu fie cu suparare,dar poate scapa mai repede.
My_Lady0091 spune:
buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos
)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...![]()
insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura...
multumim!
Prezenti in concurs
, un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2. Va multumim tuturor!

27+AMR:13 saptamani
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_satena spune:
Am intrebat daca e ok sa yi fac injectii si mi s-a s[pus ca nu ca mai mult o chinuii acum nici eu numai stiu ce sa mai spun,sa vedem cum va fi dupa atatea medicamente ca eu dejaq numai suport apai ea saracutza.
Va las o cafea si o zi usoara sa aveti

>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)