**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana bine ai refvenit,bine ca poti amana operatia,imi pare rau ca ai ratat plimbarea cu al tau sot.
Pe Delia ieri am luatoi cu febra sper sa nu se intample si luni acelasi lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

fetelor!

Sa va spun despre noi ...Bianca are infectie in gat suntem pe injectii pana luni . Febra si raguseala la greu si eu si ea, n-am fost in stare nici mancare sa fac.... Am epuizat toata rezerva de banuti, acum stam cu ochii-n zare poate s-o ivi vre-un sponsor . Omu' presteaza munci de dimineata pana seara...e "grele" rau.... Luni mi-am luat o zi de concediu, marti incerc sa ajung si poate reusesc sa mai iau co pana vineri. Sa vedem ce spune cel mare-n grad....

Tatiana, bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti bine.

Alina, sanatate Deliei !

Sanatate multa tuturor !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Doamne ajuta sa va faceti bine.Cand aud de injectii la astia mici mi se zbarleste parul,dar poate e mai bine cateva zile pe inj.,trece mai repejor.Mestecati catina cu miere,vad ca e foarte buna.Bat in lemn,noi nu avem inca nimic,nu am rezistat niciodata atat de mult,sper s-o tinem tot asaImediat sunt 2 luni de ...sanatate.

Noapte buna,somn usor!

Mergi la inceput

Delia are traheobronsita.Acum am venit de la Budimex,sta 5 zile acasa,i-au dat Klacid,eurepsal perntru tuse,ibalgin,panadol,aerosoli cu adrenalina,tantum verde
cu al meu sot vesnicele amenintari ca ma lasa,in searas asta a dat cu piciorul in mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

of of ce perioada nasoala...

Mariana imi pare foarte rau pt necazuri. Lasand la o parte lipsurile financiare (desi e aproape imposibil sa nu te gandesti la ele ) cea mai mare durere e sa-ti vezi copilul suferind. Sanatate multa Biancai si tie... treceti voi si peste asta ca sunteti puternici.

Alina nici la voi nu e chiar roza situatia. Sanatate multa si Deliei. Daca imi permiti o parere personala...eu sigur as face un efort si as merge la un dr bun, care sa-mi puna copilul pe picioare ... mi se pare foarte mare perioada asta de cand tot ia medicamente.

Tatiana Welcome back! Bine ca ai dat de cap problemelor si ca nu e graba cu operatia.

Si despre noi...

Mara a luat un virus ceva (de la topogane suspectez eu) si de vineri seara a inceput sa vomite.... da' rau de tot ca la un moment dat nu mai avea ce si tot icnea si se forta... in fine, de ieri dupa-amiaza sa zic ca e mai bine dar a inceput peste noapte si Dav ... pe la 3 dimineata l-a apucat si a tinut-o asa pana azi pe la 12. Acum i-am bagat la culcare si sper sa le fie bine peste noapte. E nasol cu mancarea ca daca si-au dat stomacul peste cap n-ar mai manca nimic. Azi abia au ciugulit cate ceva. Vom vedea maine ce o mai fi.

pt fiecare din voi. Sa aveti o noapte buna

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

e gata abureste,ca eu cojnsider ca avem nevoie.
Sanatate multa copilasiilor si9 noua sa nea dea DD putere sa trecem peste toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetelor!
Vad ca nu sunteti chiar bine..
Mariana multa sanatate si tie si pt Bianca si sa reusesti sa-ti iei cele cateva zile de co...sa va refaceti amandoua cat mai repede
Alina sanatate si Deliutei ...unde-i faci aerosolii?
Pe mine ma batea gandul sa iau un ap de aerosoli pt TEO dar am fost aseara la o prietena care are...iar piscotica a inceput sa zbiere...s-a ascuns sub masa si nici n-a vrut sa auda de aerosoli...sau sa probeze masca...asa ca ma mai gandesc...cu aparatul
Nyny refacere rapida Marei si lui Dav ca tare nasoale mai sunt chestiile astea cu voma si stomac dat peste cap...cel putin la noi...piscotica nici nu se omoara cu mancarea de regim...doar ceai si pana-s revine...ma trec toate cele!
Tatiana bine ai revenit! pt atomicele care-s in forma ...s-o tina tot asa
Teo e binisor...dar tot n-am dus-o azi ca e mama la mine si dimineata batea un vant...horor...si nasucul ei avea putini mucutzi...asa ca vedem noi cand ne incumetam cu gradi...In rest baga puzzeleee la greu..., ne-am jucat cu domino-ul cu legume, cu arborele cu maimute...si ...a inceput cu Moshu: vrea Cenusareasa mare, Alba ca Zapada cu printul, cu calul, cu castelul si...caleasca...
Vedem noi ce iese pana la urma din lista ei

Vreau sa-mi spuneti daca voi aveti aparat de aerosoli...si de care?
si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Neatza...

Sarumana pt cofee Alina.

Noi suntem mai bine. David a vomitat ultima oara azi-noapte la ora 23.30 dupa care a s-a linistit si a dormit bine. Cand am plecat eu de acasa erau destul de vioi... doar ca nu prea au mancat. Ii inteleg ca si-au dat stomacul peste cap si mai dureaza putin pana isi revin definitiv.

Voi cum sunteti? Mariana?

Mergi la inceput

Doinita noi avem aparat de aerosoli,Delia nu plange sta(noi tre sa stam 30 de minute ca avem multa substanta)sa speram ca se reface repede ca deja numai pot

Mergi la inceput

Doinita noi avem nebulizator www.farmaciastejara.ro/nebulizator-heilen-a-1000-cu-piston-p-4548.html" target="_blank"> d-asta . Nu l-am mai folosit de iarna trecuta.. sper sa nu fie cazul curand. Cateodata functioneaza puterea exemplului la noi... in cazul amandurora. Le-am lasat mascutele alea sa se joace cu ele, mi-am facut si eu de cateva ori... Mara si-a dat seama pana la urma ca nu doare, ca nu se intampla nimic rau si a fost mult pana a incercat ca dupa aia nu mai scapam de ea ... si asa l-am atras si pe Dav ... doar ca el se plictiseste repede. Nu are rabdare sa stea cate 10 min cat dureaza o sedinta.

Mergi la inceput