Iepurasi de mar - apr 2010 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui sanzi
Yaia, pana acum e bine, a dormit in fiecare zi acolo, mananca, nu plange foarte mult,e mai mult maraita cat sta acolo. Vad ca au grija de ea doamnele, o leagana pana adoarme, o tin in brate cand plange,asa ca o sa respect ce spun ele, sa vedem ce o mai fi.

Din ce povesteti, pare o acomoadre normala. Imi amintesc cand a inceput tudor gradinita, imi tot faceam griji pana cand perioada de acomodare a trecut si dimineata el intindea manutele spre una dintre educatoare si zambea. Atunci m-am linistit si am stiut ca-i e bine acolo, un copil asa mic nu merge de bunavoie la cineva care ii face rau sau il ignora. Maraiala e normala la inceput, e bine sa gasiti calea buna pentru voi, sunt convinsa ca doamnele de acolo nu sunt rele si au grija de copii.
La cat mai putina maraiala!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Cat a durat perioada de acomodare? Pe mine ma ingrijoreaza ca plange in fiecare dimineata.Incepe de pe drum, cand vede ca ne indreptam spre gradinita. Cand ma duc sa o iau,plange de cand ma vede pana iesim de pe poarta gradinitei. Abia atunci se inveseleste. Nu stiu daca e normal sau chiar ii e teama de gradinita. Nu stie nici sa vorbeasca, sa imi spuna ce o supara acolo...

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Depinde de copil, la alexia vreo 2-3 saptamani, la tudor putin mai mult. Probabil la Alexia a fost mai usor ca e la aceeasi gradinita ca si Tudor, nu la aceeasi grupa, dar il vede la unele activitati comune si afara la joaca.
DCei mai multi copii, mai ales cei care incep devreme, la inceput nu isi dau seama ce se intampla si pot avea o prima saptamana in care nu plang deloc. Apoi pot sa planga cand il lasi, apoi cand intrati pe poarta gradinitei, la un moment dat Tudor plangea cand plecam de acasa. Dar nu a durat mult si nu plangeau mai mult de cateva minute dimineata, cel mai mult cred ca a fost 7 minute intr-o dimineata, ca eu stateam afara si ascultam. Dar odata ce se ataseaza de una dintre educatoare, merge cu placere acolo si ajungi peste cativa ani sa-ti spuna ca nu-i mai place weekendul, ca vrea la gradinita. Glumesc cu plansul, ma bucur ca ii place acolo, inseamna ca se simte bine.
Am spus cum m-am linistit eu cu gradinita? In momentul cand dimineata, incepand sa planga, intinde mainile si vrea sa se duca la educatoare, zambind printe lacrimi, inseamna ca se simte ok acolo.

Mergi la inceput

Bluekidoo, daca nu are jucarie de impins, e o idee. Alexia impinge carutul de papusa sau masinuta de mers sau masina de tuns iarba...a avut si o ratisca cu toiag de impins, dar s-a stricat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irene26
Yaia, sanatate piticilor tai!

Mersi!
Sper sa-si revina cu mancarea. La Tudor am observat de pe la 1,5 ani o scadere a apetitului. Deabia pe la 3,5 ani si-a revenit si mananca mai binisor.

Mergi la inceput

La multi ani bunicului tau, Sensibila! Uau, 90 de ani...multi! Ii urez la mai multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Vad ca s-a mai animat forumul si ma bucur sa citesc vesti de la cat mai multe mamici de iepurici.

FELICITARI PROASPETELOR GRAVI : OANKA, ASTEOPIPAN SI LINDAL SI SA AUZIM SI DE ALTELE ( SE STIU ELE CELE DORITOARE )

BUMBIZA - acomodare rapida cu limba germana si cu viata acolo. ma bucur tare ca Ilinca e fata de gasca si nu-ti mananca ficatii!

CASTELANA - stiu ca e mai greu cu FIV-ul in Italia ptr ca bunii nostri prieteni care de 1 luna sunt parinti de gemeni , baiat si fata, la recomndarea medicului de la Roma s-au dus sa faca FIV-ul la o clinica in Spania la Valencia unde medicii sunt tot italieni. Conditiile au fost super acolo si au fost f multumiti de cazare, tratament si ce era mai important de rezultatul obtinut! ca si costuri cred ca au ajuns pe la 10.000 de euro. Cu varsta nu te agita ca Italia e plina de mamici la 40-42 de ani si vad ca se descurca f bine. Sa auzim vestea cea mare cat mai repede

SANZI - si Ricky plangea la gradinita , la noi a durat cam o saptamana. acuma nu vrea sa mai plece cand ma duc sa-l iau si papa cat doi de se minuneaza toate educatoarele de el.

Inca nu i-am facut controlul de 18 luni ca tot asteptam sa-i treaca raceala...dar dupa estimarea mea are cam 87-88cm si 13 kg.

IOANAA28 tare rau imi apre de problemele cu OVI. Sanatate multa si sa dea Dzeu sa dai peste medici mai buni si mai intelepti.

Si eu am tras-o cu Ricky saptamana trecuta din cauza noii pediatre , super recomandata si cu referinte de nota 10. dar cum la pomul laudat sa nu te duci cu sacul...tocmai la Ricky nu a mai brodit tratamentul, si ptr otita i-a dat un antibiotic pe care l-a vomat si a facut alergie ( bubitze pe picioare). cand i-am zis ma privit cam neincrezatoare zicand ca bubitele or fi de la imbracaminte...ceva...dar in dubiu ii schimba antibioticul si mi-a dat altul la care mi-a facut musiu o alergie si mai puternica si asta seara tarziu, nu aveam antihistaminic in casa caci pediatra nu-mi daduse si pe mine nu m-a dus capu' sa iau sa am just in case , eram singura, fara nimeni la care sa apelez..asa ca am facut o noapte alba cu Ricky care se scarpina de nu mai putea ca era plin de bube pana in crestet!

Nici nu vreau sa-mi mai amintesc!slava domnului ca n-a facut soc anafilactic!

Trebuie sa ma intorc la sotiorul meu acum ca vrea sa vedem un film impreuna.

Va pup cu drag si sper sa intru iar cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Neata!hai ca am rasarit si eu pe imas, nu se putea sa mai stau departe de voi.
am lipsit motivat, din lipsa de pc, dar acum am jucarie noua si sunt tare incantata sa va citesc, am stat aseara pana la 1 sa va citesc, dar nu am mai avut forta sa scriu.

noi suntem binisor, ne luptam cu niste tuse si ceva muci dar macar nu am mai facut febra si nu a fost nevoie de antibiotic.

m-am bucur sa va citesc, atat de multe mamici, mi-a fost dor dor de voi.

IOANA cat de mult i-mi place sa te citesc, ma bucur ca v-ati regasit si ca esti fericita.
am vazut ca povestesti cu drag de cei mici si sper sa fiti sanatosi, sa se rezolve toate problemele, va .

FREDELIA condoleante pentru socrul tau, sper sa reusiti sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare.

LALEXANDRA ma bucur ca totul a iesit bine si ca iepurasul este bine, sper ca si tu esti bine, capul sus, totul va fi bine.

Mergi la inceput

Felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

CASTELANA bafta multa si totul sa se rezolve asa cum vreti voi, CASTELAN mic si cuminte.

BUMBITA acomodare cat mai placuta si spor la invatat limba germana, ILINCUTA mica.

SANZI acomodare cat mai usoara la cresa si sanatate multa va dorim.

Mergi la inceput

YAIA sanatate multa si voua, sper sa nu mai treceti prin asa ceva, multa putere sa poti rezista mami.

ANCA recuperare cat mai usoara si ma bucur ca totul a fost bine, multa putere sa poti face fata si cu multele responsabilitati ale casei.
mi-e dor de cafeaua ta cu scortisoara.

IRENE spor la treaba, ai revenit in forta dupa vacanta, mi-a parut foarte rau ca nu am putut sa ne vedem, dar recuperam anul viitor, micuta iepurasa.

eu simt ca ziua mea ar trebui sa mai aiba cateva ore in plus.
nu reusesc sa fac toate treburile pe care le am, am si un job part-time, invat si pt titulatura, uneori singura cuc cu cei doi prichindei, dar trebuie sa reusesc, si mai am si sentimentul ciudat

Mergi la inceput

am trimis din greseal,

spuneam ca mai am si sentimentul ciudat ca IOANA creste asa de repede si voi raman fara bebelusul meu, cred ca trebuie sa ma duc sa ma tratez un pic la cap.

ioana ace atat de multe lucruri, este asa de evoluata fata de multi copii de varsta ei si crd ca din cauza lui stefan, ar face tot ce face el si de multe ori ma uimeste.
de gradi noi ne pregatim pt toamna viitoare, sper sa fie totul bine pentru ca ea este foar

Mergi la inceput

de cand nu am mai scris nici nu mai stiu sa mai scriu cum trebuie,
spuneam ca ea este foarte mamoasa si nu cred ca se va acomoda prea repede.
va las, sa aveti o zi minunata si sunt pe receptie.

Mergi la inceput