Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***
Raspunsuri - Pagina 17
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas FLORIC, sa ma ocup si de tine acum. Si eu am fost intr-o situatie similara luna asta. Am avut ocazia sa fac niste cursuri de franceza. Are legatura cu serviciul, chiar daca nu e fix felia pe care lucrez. Sefa ne-a dat drumul, mentionand ca putem sa ne indeplinim si obligatiile profesionale prin lucru de-acasa. Ceea ce am si facut. Morala e ca daca exista vointa se poate. Adica se pot gasi modalitati de a compensa absentele de la serviciu. Poti sa-i propui asemenea chestii -"gen" ore suplimentare sau lucru de acasa - daca totusi cursul nu are aplicabilitate imediata la serviciu. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Monn, multumesc. Deja subiectul de "dat la spate". Pisi a avut cumva dreptate ca daca nu are legatura cu serviciul nu poti lipsi, decat eventual prin concediu de odihna. ori, eu tocmai asta i-am propus si asta aenervat-o si mai tare "acuzandu-ma" subtil ca nu magandesc si la colegi...
In fine...am spuis subiectul este inchis. Ceea ce m-a deranjat este ca ea a luat decizia pe loc, in telefon, pt toti. Poate nu eram eu, dar era altcineva dispus sa meraga. Nici macar nu ne-a anuntat. De fapt, ne-a anuntat ca A REFUZAT propunerea.
DAr asta e....Printre noi mai sunt si ei...si sunte destui.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Multumesc tare mult pentur urari. Chiar daca stiam ca sunteti atente la detalii nu ma asteptam la atatea reactii. II voi comunica mamei maine despre urarile voastre. Sigur se va bucura si cred ca o sa va treaca pe lista. Apropo....mama mea are o re#355;ea sociala exagerat de bogata si o memorie uluitoare (ceea ce eu nu am, nici una nici alta
) si in fiecare an stie cine a sunat-o si cine nu. Anul asta ca nu cumva sa uite pevreunul ce credeti ca am gasit langa telefonul fix (caci ei sunt fideli Romtelefonului) ....o lista cu cine a sunat-o....Atat am ras de ea...IN schimb...am ramas cu un sentiment de mandrie datorat faptului ca acea foaie era plina...fapt ca inca are prieteni de calitate ca re nu uita cum o cheama. Vb despre prieteni de calitate caci mai rar gasesti asa ceva in ziua de azi...Pana iti gasesti un prieten...uiti de ce ai plecat de acasa...
Ina, raspunsul meu sigur va fi sub asteptarile tale...In familia mea, cadourile se exprima prin sentimente si actiuni sincere...si acum sa detaliez...Mama se bucura enorm cand ii sunt copiii la masa, cand ea gateste si "ne sta in picioare" (asa spune mereu)...Ea nu mananca, sau e vesnic pe fuga cat are musafirii la masa. Ei ii place veselia, buna dispozitia, petrecerea...etc...cat espre cadouri...de la noi (eu si fratele meu) mama nu accepta nimic. Cel mult chestii mai mult decat simbolice...un ciorap, un ruj, un parfum, chestii pe care Doamna R. le-ar aprecia ca demne de un cadou. Stiu pentru multe aici aceasta atitudine e usor deplasata si de neinteles...Drept urmare astazi i-am luat un ruj si un buchet de flori.
CAnd ai pomenit de doamna R. am inteles-o pt ca asa face si mama. Ea daca primeste un cadou (nu neaparat de ziua ei) intai ma intreaba pe mine daca imi foloseste....Cred ca as putea detalia subiectul MAMA inmulte pagini si fara sa ma opresc si fara sa ma repet.
DAr e ora care este...Tocmai am venit de la o alta petrecere, aniversara de data asta...Si am ceva de lucru...Pana la ora 7 cand plec la serviciu trebuie sa termin. Deci...daca e cineva disponibil...putem comunica...Eu il fac pe buhuhuuuu in noaptea asta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
pisigri spune:
Well, Floric, cred ca ai plecat deja la serviciu. Sa ai o zi frumoasa !
Mama mea e mai ...posesiva
in ceea ce priveste cadourile, dar asta se explica pe de o parte prin aceea ca ii facem cadouri folosibile si sunt chestii pe care ea nu se indura sa dea banii, adica un parfum mai scump, un ruj mai scump etc. In schimb mama mamei mele este exact asa cum descrii tu: nu ar sta jos o clipa cind are musafiri, ii place sa fie casa plina desi saraca nu mai poate sa ne serveasca pe toti...
Ma duc sa vad pozele Biancai cit beau cafeaua, si apoi revin.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Asaaaa....cafeaua nu am terminat-o, dar deja ma imaginam bind-o pe o terasa prin centrul vechi. Sau prin pasajele alea de prin centrul vechi (unde de altfel am mincat intr-o noapte de toamna tirzie cea mai buna pomana porcului ever :))).
Bianca, nu stiu cum face, dar asa de tare mi-ar placea sa se intilneasca puradeii nostri...
Eu mereu am spus ca nu vreau baiat, dar uitindu-ma la Vladimir ma gindesc ca ASA baiat nu mi-ar strica....![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Neata !!!
Monnvas 
,sa te faci bine rapid ca ai de lucru saptamana viitoare
!!
Floric, eu am uitat sa o felicit ieri pe mama ta, trece-ma si pe mine pe lista cu intarziere ![]()
Pisigri, ti-au venit rezultatele la analize ??? cred ca da si sunt bune, nu
? !!
Anaan, 
cred ca e utila banda aceea asta daca nu o sa te plictisesti rapid de ea
; noi cam toate aparatele pt exercitii acasa care le-am cumparat zac acum prin garaj, drept e ca nici nu avem loc de depozitare in apartament, probabil daca stateam la casa le gaseam un loc in vreo camera
Mie de exemplu imi place mai mult sa merg la sala pt aerobic, acolo sunt motivata sa lucrez plus ca imi place si atmosfera ![]()
Oricum felicitari pt kg date jos
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Bianca, avand in vedere reactiile fetelor la pozele puse de tine, abia astept sa ajung acasa sa le savurez si eu
!!
novus spune:
Floric, si mama mea e tot ca o albinuta cand are musafiri asa ca de aceea am hotarat ca macar de ziua ei merita sa fie servita in loc sa bucatareasca toata ziua si de cativa ani iesim la restaurant (terasa de fapt ca e in august) cu familia si cativa prieteni apropiati, nu ca nu ar mai veni si acasa cativa ![]()
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
bianca- tare mult ne-ai ajutat sa incepem ziua bine-bine-bine
pupacesc piticul cel voinic

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Bianca, sunt foarte frumoase pozele! Mi-ai facut si mie pofta de niste fotografii de toamna. Sa va zic ce m+a intrebat pe mine astazi Eva: - Mami, cine m-a bagat pe mine la tine in burtica? ![]() |
cool. si raspunsul care a fost?
novus spune:
Daaa, stiam eu ca uitasem ceva : super tare Eva
!!!
Si vorba Biancai : raspunsul
??!!