Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Multumim de aprecieri. Era o sambata dimineata (saptamana trecuta) cand era liber in centru. Nu mai merg in viata mea seara decat cu rezervare si ca sa imi torn in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Daaa, stiam eu ca uitasem ceva : super tare Eva !!!Si vorba Biancai : raspunsul ??!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Raspunsul a fost: -Tati. Dar tie cine ti-a spus ca ai fost in burtica la mine?-Tot tati!

Mergi la inceput

Ah, buna dimineata!Astazi m-am trezit cu chef de vacanta. Poate reusesc sa imi conving sotul sa dam o fuga la Iasi in weekend, la expozitia de crizanteme. Tare bine ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

[quote]citat din mesajul lui anamariame

Ah, buna dimineata!
Astazi m-am trezit cu chef de vacanta. Poate reusesc sa imi conving sotul sa dam o fuga la Iasi in weekend, la expozitia de crizanteme. Tare bine ar fi!
[quote]
Neata!
da e tare Eva
noi avem expozitie dar si festivalul "Criza..ntema de aur"!

de azi suntem si noi pe Stodal.
e mortal site-ul cu tapet, noi avem in fiecare camera, ca smecherii doar un sg pereteinca, pana o descoperi Ari ceva ceva neregularitati
de ziua mamei la noi se poarta gen "zii ce-ti trebuie", ca dc iti dam banii ii cheltui tot pe nepoti sau noi(este balanta si despica firul in 4 pana isi ia ceva apoi zice ca o roade, o zgaraie, alege pana culege sa zic asa, sau treb sa vada ea neaparat), deci e clar ca luam ceva practic sa nu comenteze mult:"avea si pa maro?"(ex patura ca e mereu friguroasa si sa fie usoara, geanta, sutien sau vreo tigaie minune)

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Multumim de aprecieri. Era o sambata dimineata (saptamana trecuta) cand era liber in centru. Nu mai merg in viata mea seara decat cu rezervare si ca sa imi torn in cap.

ne-ncuscrim? sau deja ai prea multe cereri depuse?o triere ceva?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Noi o sa avem un w/e foarte ocupat cu Halloween-ul.

Avem concurs de dovleci la gradi si trebuie sa facem un dovleac frumos. Adica sa il scobim si sa ii facem forme. Apoi mai e si concurs de placinte (aici o sa concureze mama:))).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

Neata,

ne-ncuscrim? sau deja ai prea multe cereri depuse?o triere ceva?

Cum nustiai de relatia dintre Vladimir si Eva? S-a infiripat pe FB:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui novus

Daaa, stiam eu ca uitasem ceva : super tare Eva !!!

Si vorba Biancai : raspunsul ??!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Raspunsul a fost:
-Tati. Dar tie cine ti-a spus ca ai fost in burtica la mine?
-Tot tati!

Asa da !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Citat:
Neata,Multumim de aprecieri. Era o sambata dimineata (saptamana trecuta) cand era liber in centru. Nu mai merg in viata mea seara decat cu rezervare si ca sa imi torn in cap.
ne-ncuscrim? sau deja ai prea multe cereri depuse?o triere ceva?www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Cum nustiai de relatia dintre Vladimir si Eva? S-a infiripat pe FB:))
Daaa! Stati departe de Vladimir, ca nu o stiti pe Eva cum reactioneaza cand se atinge cineva de ce-i al ei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helo!
Intru si io sa scap de indatoriri putin. Azi si maine nu merg la scoala ca e aici o Conferinta internationala de filosofie (cum a fost si anul trecut) si particip. M-am scremut si am scos si io lucrarica mea, ca pana alaltaieri n-am avut decat titul:)))(pe ala a trebuit sa-l declaram de cand ne-am inscris). Am lasat totul pe ultima suta de m dar bine-a fi, sper. Azi a deschis conferinta decanul facultatii de jurnalism de la Sibiu care imi e si prof la doctorat, foarte mult mi-a placut! Si lui Andrei, ca si el a chiulit de la lucru sa vina la conferinta, era curios ca mi-am tot laudat profii dar acum s-a convins si el ca nu degeaba Chiar a pus si el o intrebare la final, hihi, nici nu cred ca s-a prins careva ca e outsider:)))
Floric, ia lista aia de langa romtelecom si trece-ma si pe mine, ca nu stiu cum am sarit peste asa stire. Deci: lamultzani, mama lui Floric!
Io cand aud ce intrebari metafizice baga Eva, care e doar cu o zi mai mare ca Phiphi...Phiphitza care e la stadiul de "aputi, poaty, foaie, oca pffff":))))))))
Da' ce fain jerseu/hanorac? are Vladimir, super vesel! (ca si el, de altfel). O sa-i arat lui Phiphi, sa vad daca remarca "tantuuuu"(elefantu':)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput