Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn, multa sanatate!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Anaan eu cred ca banda e binevenita si eficienta daca...o folosesti! De ce spun asta? Pentru ca eu si crapam daca nu-mi luam bicicleta (de apartament) si, apoi, Leg Magic. Pe bicicleta imi tin posetele iar pe Leg Magic pun haine
Nu stiu ce "stil" esti tu dar eu singura nu ma pot mobiliza; imi trebuie companie; sau, poate, imi caut scuza ca sint lenesa si nu ma folosesc de mijloacele pe care le am la indemina.
Oricum, e un cadou foarte frumos si sper sa ti-l aduca Mosu'!!!

PS. Da' cit de cuminte ai fost?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Merge sotia cu sotul in SUA, se cazeaza intr-un hotel, la un moment dat sotia vede un soarece in camera. Se sperie, urla si ii zice sotului: suna repede la receptie, ca tu stii mai bine engleza si zi-le ca la noi in camera este un soarece. Sotul: - Hello Receptia: - Hello - Do you know Tom&Jerry? - Yes. - Jerry is here!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monn, mai bine iti "raminea inutila" lectia despre urechi.... Ai grija de tine, fa-te bine repejor ! Si daca te doare urechea rau, mergi la medic !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am citit tot, am retinut putin.

Va las niste poze de cafea:
https://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Octombrie2011?authkey=Gv1sRgCN60hrCbg5SmvQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bianca, sunt foarte frumoase pozele! Mi-ai facut si mie pofta de niste fotografii de toamna.Sa va zic ce m+a intrebat pe mine astazi Eva: - Mami, cine m-a bagat pe mine la tine in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Supertare! Ti-am zis ca Eva e fooaaaarte matura si le gandeste bine...

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Bianca, sunt foarte frumoase pozele! Mi-ai facut si mie pofta de niste fotografii de toamna.

Sa va zic ce m+a intrebat pe mine astazi Eva: - Mami, cine m-a bagat pe mine la tine in burtica?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

FLORIC, sa ma ocup si de tine acum. Si eu am fost intr-o situatie similara luna asta. Am avut ocazia sa fac niste cursuri de franceza. Are legatura cu serviciul, chiar daca nu e fix felia pe care lucrez. Sefa ne-a dat drumul, mentionand ca putem sa ne indeplinim si obligatiile profesionale prin lucru de-acasa. Ceea ce am si facut.

Morala e ca daca exista vointa se poate. Adica se pot gasi modalitati de a compensa absentele de la serviciu. Poti sa-i propui asemenea chestii -"gen" ore suplimentare sau lucru de acasa - daca totusi cursul nu are aplicabilitate imediata la serviciu.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Foarte faine! Mi-ai facut pofta de o haladuiala "pi shentru".

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Am citit tot, am retinut putin.

Va las niste poze de cafea:
https://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Octombrie2011?authkey=Gv1sRgCN60hrCbg5SmvQE

Tufete, au venit recenzorii la voi? La mine au fost azi si n-am vrut sa le dau cnp-ul, na! Si m-am autoproclamat capul gospodariei Radea recenzorul de mine, profit ca nu-i sotul acasa ca sa ma dau cocos Bine, Marius imi propusese sa-l inregistram pe pitic capul gospodariei

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

salutare fetelor!
la multi ani! au fost zile importante aici in odisee! sper ca ati avut zile superbe!

noi suntem bine! am schimbat gradinita lui Tudi..si acum este perfect! eva are doi dintisori si sta in genunchi tinandu-se de gratiile patutului..in cateva zile sigur se va ridica in poicioruse! sunt tare mandra de copii mei:D
toata lumea se uimeste de tudi cat de mult si corect vorbeste!
mi-as dorii sa mai organizati o intalnire si sa ne vedem..sau daca va vedeti la un centru de joaca in interior..sau acum cat inca mai este ok afara sa ne vedem intr-un parc..va rog sa imi spuneti ca ma bag si eu!

va o seara linistita!

Mergi la inceput